פורסם 2011 באפריל 2514 שנים היי, אני מחפש משטח קירור טוב מאלומיניום למחשב נייד שיוריד 15-20 מעלותהמחשב על השולחן מגיע ל65 מעלותחשבתי על Enermax Aeolus Premiumשיש בו מאוורר בגודל25 ס"מ שמסתובב ב935 RPMנראה ככה:http://www.pcgameshardware.de/screenshots/original/2011/02/Enermax_Aeolus_Premium_001.jpgאו שאולי כדאי לי את זה:NZXT Cryo LXיש בו 3 מאווררים של 12 ס,מ ומגיע ל2000 RPMאפשר לראות פה:http://www.nzxt.com/new/images/_upload/product_gallery/IMG_3.jpgלשניהם בערך אותו המחיר,מה דעתכם?מה נראה לכם שכדאי לי? ולמה?בדקתי גם את ה:CoolerMaster NotePal U3Thermaltake Massive23 CSAntec Notebook Cooler 200CoolerMaster NotePal X2CoolerMaster NotePal Axאבל הם נראים לי פחות חזקים,אני מחפש משהו ממש חזק ואיכותי ועמיד.אבל ממש ממש חזקשיהיה מאוורר ענקי וסופר מהירכרגע יש לי את ה zalman הכסוף, אבל הוא לא עובד טוב בכלל, בקושי מוריד מעלה,אני צריך משהו שעובד, משהו עם ביצועים ממש ממש טוביםתודה
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים שום משטח לא יוריד לך 15-20 או אפילו 10 מעלות..משטחי הקירור הם די גימיק מבחינת קירור..65 מעלות זה מצויין לנייד..איזה נייד יש לך בדיוק ? בדקת את הטמפ' במאמץ ?
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר פשוט שמחשבים נייחים בדרך כלל אמורים להיות פחות מ50 מעלותאז חשבתי שזה אותו הדבר לניידיםhp pavillion65-70במאמץגם הspeedfan אומר שזה יותר מידי, הוא עושה סמל של אשלמרות שאני לא בטוח מה הtjmax של המעבדאבל זה phenom II עם שתי ליבות
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים hp pavillion זאת סדרה גדולה..איזה דגם בדיוק ? איזה מעבד? מה המפרט שלו ?כמו כן הטמפ' שלך מצויינות..וSPEEDFAN לא ממש תוכנה חכמה..אל תייחס חשיבות לקריאות שלה או לאזהרות..
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר HP Pavilion tx2620ej Entertainment Notebook PCקניתי מפי סי סנטרבכל חנות המפרט שונה
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים hp pavillion זאת סדרה גדולה..איזה דגם בדיוק ? איזה מעבד? מה המפרט שלו ?כמו כן הטמפ' שלך מצויינות..וSPEEDFAN לא ממש תוכנה חכמה..אל תייחס חשיבות לקריאות שלה או לאזהרות..בגלל זה שאלתי בדיוק את השאלות ^^^וכמו שציינתי הטמפ' שלך תקינות ולא חורגות מכלום..תוכנה יותר מומלצת מSPEEDFAN היא HWMONITOR..אמינה ונוחה הרבה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.