עבור לתוכן

PNY Quadro 4000 2 GB GDDR5 - עבור....

Featured Replies

פורסם

שלום.

התלבטתי מאוד אם זה הפורום הנכון, אבל אעביר למקום אחר אם זהו לא, וסליחה מראש.

התבקשתי לעזור למכר טוב, לבנות מחשב שכל יעודו הוא להתמודד עם התוכנה CATIA

[http://www.3ds.com/products/catia/welcome/]

החבר הוא בור ועם הארץ, ואני לא רחוק מכך, בכל הקשור למחשבים.

הדרישה היחידיה שהוא ידע עליה, ושממנה שמע מהמרצה באוניברסיטה שלו, היא להתשמש בכרטיס המסך לעיל.

השאלה היא - מהן הדרישות של התוכנה הזאת ברמת החומרה האחרת - מעבד, זכרון, וכן הלאה.

לצערי, לא מצאתי את התשובה באתר של התוכנה (יכול להיות שאני לא יודע לחפש - גם אפשרות).

המכר בסכום עתק של 6,000 דולר (!) [אנחנו גרים בארה"ב] עבור המחשב (זה התקציב, אבל זה לא אומר שצריך לבזבז הכל), ולומדת באוניברסיטה מובילה (כך שאפשר להבין מהיכן הנכונות "לבזבז").

כל שהוא יכול לומר לי, זה שחברים שלו משתמשים במערכי Dual Xeon, והם לא בדיוק מרוצים עד השמים. כנראה שמדובר על תכונה דורסנית במיוחד, או, לחילופין, שאין להם מושג מהן דרישות המערכת האמיתיות של התכונה.

אשמח מאוד לשמוע את הראשים שלכם בפועלה כאן

:)

תודה מראש!

פורסם

DUAL XEON לא אומר כלום, נתחיל בזה איזה XEON יש להם?

פורסם
  • מחבר

זאת שאלה טובה, שלצערי אני לא יודע לענות עליה כרגע. כל שאני יודע שה XEON האלה רצים במהירות של 3.0Ghz, אולי לפי זה אפשר לדעת איזה "דגם" מדובר

פורסם

לתוכנה זו מומלצים שרתים עם מעבדים X5650 (שניים כאלו), 4GB זיכרון וכרטיס מסך Quadro 2000. אפילו פחות.

המעבד 2600 חזק יותר מ-X5650 בודד למשל אבל לא מיועד לשרתים. לחברים שלו יש X3370 ככל הנראה.

השאלה היא מה השימושים שלו, באם מדובר בעיצוב בלבד (מה שיצריך מחשב פשוט בהרבה) או בחישובים מאוד כבדים

מה שמצריך כח עיבוד רציני ומכאן מחשב שרת עם 2 מעבדים.

באם הוא זקוק לכח עיבוד של שרת, הייתי הולך על ה-X5690 החדש ו-8-16GB זיכרון לפחות.

יש לזכור שהעלויות גבוהות ואולי כדאי לו לקנות שרת ממותג כמו DELL או IBM.

פורסם
  • מחבר

אכן, הוא ביקש 24 ראם של זכרון, ואת ה Quadro 4000 לכל הפחות.

השאלה הכי מעניינית שעולה מכאן היא, מדוע אמרת שעדיף קנייה ממותג?

פורסם

מחשבים כאלה (שרתים) לא בדיוק מוצעים למכירה בחנות מחשבים רגילה.

מאחר ומדובר בציוד יקר ולא תמיד זמין, לאחריות יש משקל גדול. בארה"ב למשל השירות במתן האחריות מצטיין במיוחד. שוב, אמרתי

שאפשר לשקול את זה (מבחינת מחיר).

הכי נכון יהיה לבדוק אצל החברים שלו מהו צוואר הבקבוק - יתכן כי זה זיכרון בלבד, אולי קשיח איטי ואולי המעבד או הכרטיס הגרפי.

ע"י ניתוח ניתן להתאים את החומרה בצורה מדוייקת יותר.

פורסם

מכיר את הנושא

בארץ יש רק כתובת אחת למכונה כנל "איסטרוניקס"

שני זאונים , 24 ג"ב ראם , לוח יעודי וכרטיס מסך יקר

פורסם
  • מחבר

Gil28 - כתבת על צוואר הבקבוק. מאוד חכם ופשוט. השאלה - איך מזהים או מגלים צוואר בקבוק במערכת? כיצד אדע אם ההגבלה מגיע מהקישיחים, מהזכרון או מהמעבד?

לשאלה הנוספת:

במידה והתקציב דורש קיצוץ קל, האם כדאי לבחור במעבד ה Xeon או במעבד ה 990X עבור המטלות הללו?

האם יש סיבה להוציא עוד מאות דולרים עבור מעבד ה Xeon?

תודה

פורסם

לגבי צואר בקבוק - פשוט צריכים לדעת כמה יש גישה לקבצים על הדיסק. זה לגבי קשיח.

בעבודה מאומצת אפשר לבדוק כמה משאבים הם צורכים מהמחשב. ב-task manager ניתן לראות שימוש בזיכרון וב-CPU.

לגבי המעבד - שוב, עניין של צרכים. השאלה היא מהו צוואר הבקבוק. אם זה הזיכרון למשל אז אין טעם להתפרע.

ה-2600K לא רחוק מבחינת ביצועים מה-990X ולכן יש לשקול אותו ביחד עם OC מכובד.

פורסם
  • מחבר

תודה!!

מעבדי ה XEON שייכים לסוקט ה 1366?

לגבי ה 2600K, אכן, נשמע נהדר, וזאת הייתה ההצעה שלי בהתחלה. אבל עברנו מכפול מעבדים, ל 990X משושה הליבות, ועכשיו למרובע הליבות.

כיצד אוכל לדעת מה התוכנה הזאת בדיוק "אוהבת"? האם היא מנצלת את ה hyper-threading? אולי היא בכלל לא "מדברת" עם הליבות, ואז כל העבודה "נופלת" על כרטיס המסך בכלל?

פורסם

בשביל זה יש לבדוק מהו צוואר הבקבוק... אני מעולם לא השתמשתי בתוכנה הזאת, ניכר כי היא זקוקה לחישובים רבים

וזה אומר מעבד - או CPU או GPU. אני מניח כי צריך את שניהם.

מעבדי XEON באים לסוקטים שונים - 1567, 1156, 1366 כאשר X5650 לדוגמה מתאים ל-LGA 1366

פורסם
  • מחבר

אולי בכלל עדיף ללכת על שני כרטיסי Quadro? אפשר להריץ במערך SLI?

אבל השאלה הכי גדול, שאתה הפנת את תשומת ליבי אליה, היא - כיצד יודעים מה דרישות התוכנה הזאת?

פורסם

ש לוח אם שתומך בשני מעבדי I7-2600K ?

זה יכול להיות אופציה ... אפר גם להוזיל עם 2500K שחלש רק ב 10%

פורסם
  • מחבר

אני בדיוק שאלתי את עצמי אותה שאלה על לוח אם שמריץ שני מעבדי 1155. אבל לצערי - אני חושש שאין כזה (אלא אם כן מישהו יביא כאן הברקה).

המחיר של ה 2600K הוא פשוט מדהים ביחד לביצועים.

פורסם

מעבדים רגילים לא תומכים בריבוי מעבדים. אם אני לא טועה, גם לא כרטיס quadro.

איך יודעים מה דרישות התוכנה? ניסיון ושימושים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים