עבור לתוכן

ערכה של 24GB זכרון DDR3 ללוח P67 - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש ערכה של 24GB ללוח אם P67.

מסתבר שלא קל למצוא כזה. שהרי יש צורך ב 4 סטיקים של 8 גיגה כל אחד (הלוח אם תומך בכך).

לא מצאתי זכרון כזה מבית Corsair למשל, ולמעשה - לא מצאתי בכלל.

האם מישהו מכיר/יודע?

תודה מראש

פורסם

אתה צריך 4 סטיקים של 6GB.

פורסם
  • מחבר

ממש מפגר אני!

:kopfpatsch:

יש המלצה???

פורסם

אפשר קצת יותר רקע? כלומר, לאיזה שימושים אתה צריך 24GB, באיזה לוח מדובר, האם המחשב קנוי כבר ומה התקציב?

פורסם

ע"פ מידע מהיצרנים הצ'יפסט אכן תומך עד 32GB של זיכרון (מקסימום 8GB של 4 סלוטים) ולרובן צויין שהמידע על התאימות זיכרונות יתעדכן באתר כשהמודולים הגדולים(8GB) יותר יצאו לשוק הפרטי.

קשה לי להאמין שתמצא קיטים של 4 סטיקים בכללי, או סטיקים ביחידות של 8GB שלא מיועד לשרתים.

ממה שידוע לי - סטיקים בודדים של 6GB לא קיימים(מאותה הסיבה שסלוטים של 3GB לא קיימים).

סטיקים של 8GB נמכרים בעיקר כזיכרונות לשרתים בתקן ECC - שהמחיר שלהם ע"פ ZAP זה באיזור 2100 ש"ח ליחידה.. :bash: וחשוב מזה -לא נתמכים ע"י הצ'יפסט.

מה שאומר שכדי להגיע ל24GB של זיכרון:

*שתחכה עד שסטיקים של 8GB יהיו זמינים ללוחות רגילים ולא רק לשרתים(כי לשרתים זה קצת יקר וע"פ היצרנים גם לא נתמך :nono: )

*קח לוח עם מעבד X58 שמגיע עם 6 סלוטים - ואז תוכל לקחת 2 קיטים של 12GB(שזה 3 סלוטים של 4GB לקיט)

*קנה שרת(וגם אז יהיו לך מספיק סלוטים כדי להמנע מקניית סטיקים של 8GB שהם יקרים להחריד)

בסוף הכל עניין של צורך, תפרט למה אתה צריך כמות כזאת של RAM ויוכלו לעזור לך הרבה יותר מדויק :xyxthumbs:

פורסם

לא קיימים DIMMים של 6 ג'יגהבייט אלא רק של 8 והם לא חייבים להיות FB/ECC. כמובן שמקרה שלך יהיה בפועל 32 ג'יגהבייט עם הסט הנוכחי.

הבעיה ברכשית רכיבים כאלו היא שיש ביקוש כמעט אפסי לזה בחנויות מחשבים שמוכרים לשוק הביתי לכן לא תהיה לך ברירה אלא רק להזמין בעצמך מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

תודה תודה תודה!!! תשובה מאלפת!

רק שאלה: למה התכוונת ב"קנה שרת"? מה הכוונה?

תודה!

פורסם

אני סקרן לדעת לאיזה שימושים יש צורך בכזאת כמות של זיכרון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים