עבור לתוכן

טמפרטורה בQ6600

Featured Replies

פורסם

שלום, הטמפרטוטרות הבאות הן אחרי הפעלה ממצב של מנוחה מלאה. המחשב לא עבר OC, קירור סטוק, 2 מאווררים אחוריים של 80CM.

http://img219.imageshack.us/i/unledmkb.jpg/

מה יכולות להיות הסיבות לכך? אציין שבמהלך משחקים זה לא יורד מ100.

פורסם

איזה קרור יש לך?

יכול להיות שהמאוורר של הקרור לא עובד או שהקרור לא יושב טוב.

פורסם

יש סיכוי טוב שצריך לרענן שם את כל האופרציה של הקירור.

ניקוי מאוורר, החלפת משחה טרמית.

ובכלל צריך להעיף מבט בטמפרטורות של החומרה ובסירקולציה של המארז.

פורסם

לא משחה ולא סירקולציה יגרמו לעליה כזאת בטמפרטורה לדעתי ומנסיוני, רק כשל במאוורר או בפינים שמחזיקים את הקרור על הלוח.

אם העליה היתה הדרגתית ולא "פתאומית", אז זה כבר מראה שהקרור סתום מאבק.

בכל אופן, במקרה הזה כבר כדאי לחדש משחה טרמית ולבדוק את כל המאווררים במארז, כמו שנאמר לפני.

פורסם

כמו שהמליצו בדוק את תקינות הקירור של המעבד..כמו כן על איזה מארז ואיזה סירקולציה יש לך ?

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה לכולם על העזרה עד כה,

המארז הוא Aurora 3D יש לי 2 מאוררי 120 אחוריים אחד קדמי, והקירור סטוק של אינטל למעבד, פתחתי אותו וגיליתי שמהמשחה הטרמית לא נשאר דבר כמעט, רק אבקה אפורה, אז השאלה היא כזאת, בהנחה שאני רוצה לעשות OC למעבד, האם הוספת משחה טרמית וקירור ייעודי ייתנו את המענה הראוי?

פורסם

אם תשים עליו קירור טוב הטמפרטורות אמורות לאפשר OC בינוני עד חזק.

זה תלוי באיכות המעבד.

פורסם

אתה לא מוסיף משחה..אלה מסיר את המשחה הקיימת ומורח משחה חדשה..

כמו כן לגבי OC..אל תצפה להרבה מהקירור סטוק..

פורסם

זרימת האויר במארז הזה עם שני המאווררים המקוריים של גיגהבייט היא לא משהו בלשון המעטה. החומר הטרמי שאינטל משתמשת בו בקרורים האלו מתרכך עם החום. האם הצלעות היו מלאות באבק? איזה סטפינג המעבד שלך, B3 או G0 (ניתן לראות בCPUZ)?

פורסם

לי יש Q6600 עם AC Freezer pro 7 בסיסי.

המעבד יושב בקלות על 3.0GHz - לא טרוף אבל חביב. ניסיתי לדחוף אותו קצת יותר בזמנו, באזור ה-3.2 איבד יציבות אבל בתכלס לא ממש התעסקתי ואני גם לא באמת מבין לעומק ב-OC אז החלטתי להסתפק ב-3.0. יציב לאללה כבר יותר משנתיים, כולל שני קיצים בב"ש, אפס בעיות.

המארז Thermaltake Soprano עם שני מאווררים 120 כניסה ויציאה. חביב אבל לא משהו מטורף מדי.

אתה צריך למצוא את הבעיה שיש לך כרגע אבל בהנחה והמעבד עצמו תקין, גם אם קיבלת יחידה לא להיט כנראה שתוכל לדחוף אותו קצת.

פורסם
  • מחבר

הסטפינג הוא G0, ואם הסירקולציה לא משהו, איך אני משפר אותה??

בהנחה שאני רוצה לעשות OC, ורוצה להוסיף קירור נורמאלי, יש המלצות?

כמו כן, המלצות לסוג משחה טרמית יעילה יתקבלו בברכה.

וכן, הצלעות היו מלאות באבק., ניקיתי אותן בקטנה, ואני מתכוון לנקות עם אוויר דחוס בהמשך היום.

פורסם

הכל ענייו של כסף ולפי דעתי לא כדאי להשתגע עם מערכת ישנה. לשיפור האוורור פשוט תחליף את שני המאווררים האחוריים בשניים מהירים יותר אבל שקטים (עניין של תקציב), וקרור למעבד - freezer 7 pro rev2 או Freezer 13 או scythe Yasya בעלות 125, 145ו180 ש"ח בהתאמה.

כולם יגיעו עם משחה מספקת לדעתי, חבל להוציא עוד כסף על זה (הFREEZER באים עם MX-4 מרוח עליהם כבר, הYASYA אמור לבוא עם שפורפרת בנפרד).

פורסם

לפני שאתה רץ ורוכש קירור וכו..תבדוק מה הבעיה!

אם הקירור סטוק תקין..תחליף משחה..אחרי שתחליף משחה תראה מה הטמפ'..

ואז תחליט מה לעשות..

לא צריך לרוץ ישר לרכוש קירור וכו..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה. הקירור סטוק תקין על פניו, כנראה שהמחסור במשחה טרמית וכמויות מסחריות של אבק הן מרכז הבעיה שגורמת לחימום היתר.

אני ארכוש משחה טרמית בימים הקרובים ואקווה שזה יפתור את הבעיה, שוב תודה לכולם.

פורסם

נתתי המלצות לקרור עקב הבקשה לOC, לא לטיפול בטמפ' הנוכחית. את זה כבר רשמתי דף קודם.

אם אתה ממשיך להשתמש בקרור המקורי, שים לב שלא יהיה קל להוריד את החומר הנוכחי מהבסיס, אל תשתמש במברג או משהו כי תשרוט את פני הבסיס של הקרור. שים לב שאתה מנקה לחלוטין את הקרור ואת המעבד (ודאג שפני השטח יהיו יבשים בשניהם) לפני שאתה שם משחה.

כשאתה שם משחה, שים כמות של רבע אפונה במרכז הקרור או המעבד. שים לב שאתה מהדק את הקליפסים של הקרור בהצלבה (X) , כל זוג מוצלב באותו הזמן (ושים לב שהחזרת את פיני הנעילה השחורים למצב שבוא הם ינעלו).

ולסכם את הכל: שים לב! :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים