עבור לתוכן

דיבורית של parrot mki9000 - מומלצת?

Featured Replies

פורסם

אני מתעניין ברכישת הדיבורית הזו.

אשמח לשמוע ממי שמכיר או התנסה איתה איך הדיבורית הזו והאם המיקרופון שלה איכותי דיו ( כרגע סובל מזה בדיבורית הנוכחית ).

בנוסף, האם היא מתאימה לכל רכב? ראיתי באתר שיש תאימות לרכבים וצורך במתאם מסוים. אם אני רוכש את הערכה המלאה של המכשיר, זה לא מספיק?

פורסם

אתה מחפש דיבורית מצ'וכללת או כזו שסה"כ נותנת לענות ולדבר? הכוונה היא האם אתה זקוק למסך שיראה את מספר המתקשר ושאר דברים.

בנוסף, האם אתה לא מעדיף דיבורית קבועה שתתחבר למקור החשמל ברכב כך שלא תצטרך לטעון כל הזמן וכו'?

פורסם
  • מחבר

מבחינת תכונות - זו עונה לצרכים שלי. הדרישה היא לאפשר לקיים שיחות כדי שישמעו אותי מבלי שאצטרך לצעוק (המצב העגום שלי כרגע).

היא מגיעה עם מיקרופון כפול ואף מאפשרת השמעת מוזיקה באמצעות A2DP, שזה גם טוב עבורי, כי כרגע אני משתמש ב AUX אבל לפעמים יש הפרעות בכבל וכל מיני רעשי רקע.

מה שקסם לי בדיבורית הזו זה שפרט למיקרופון, שהחיווט שלו מוסתר, אין לי שום דבר מתרוצץ מול העיניים. השלט של הדיבורית אלחוטי ועובד על בטריה שמחליפים פעם ב..שזה טוב לי.

בשונה מדיבוריות ניידות, בזו הסוללה לא צפויה להגמר כ"כ מהר כי היא מפעילה רק את השלט ולא רמקול ומיקרופון בנוסף - כל שאר החלקים מקבלים חשמל מהרכב.

לגבי שיכלולים נוספים כמו מסך וכד' - אין צורך.

זה פתרון שאני מעדיף על פני דיבורית קבועה שכן אינו דורש קידוחים וחורים בדשבורד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים