פורסם 2011 באפריל 2514 שנים אכן, CF של 4850 מקביל לHD 5850 יחיד.הוא לא מקביל הוא חלש יותר במיוחד אם תוסיף OC למשוואה. חוץ מזה אם החלפת את הקירור המקורי על הכרטיסים אז אם אני לא טועה הפרת גם את האחריות עליהם.
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים מחבר אני לא מתכוון לפרסם את הכרטיסים במחיר של 5850, ברור לי שאין טעם להתחרות בכרטיס בודד וחדש יותר עם אחריות.פרסמתי ב-250 ש"ח לכרטיס, זה נשמע לי מחיר הוגן.תודה לכולם על העזרה. אשמח אם תוכלו להתמקד בשאלה מהפוסט האחרון שלי....
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים אין שום עדיפות בין יצרן X ליצרן Y. ההבדלים יכולים לנוע בין כלום לבין קירורים משופרים, באנדל משופר, גרסאות OC, אחריות ומחיר.כרטיס reference הוא כרטיס "רגיל". תצטרך לשאול כאן, אני לא יודע בדיוק להגדיר איך להבדיל. בד"כ הזולים ביותר הם כאלה.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים אישית אני חושב שלא שווה לך לשדרג את המערכת לא תצליח למכור את זוג ה HD 4850 כי הם לא שווים מכול הבחינות אני הייתי קונה אותם רק אם הייתה מביא את שניהם במחיר רצפה וגם אז הייתי חושב על הצריכת חשמל והטרקטור בכול אחד מהם דבר שני המעבד 2 ליבות שלך כבר מיושן ויגביל כרטיס ברמה של 6970 ולקנות חדש ? אז אתה כבר עובר את אזור ה 2000 שקל עם כול הבאלגן ואפילו לא הכנסנו ספק כוח שיכול להיות שתצטרך מה נישאר ? לוח אם ? תחליף אותו ואז לך על מעבדי ה SB של אינטל וזהוא לך על מערכת חדשה זה מה שאני חושב
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר לדעתי 512MB. 250 ש"ח לכרטיס לא מחיר טוב ?יש את הקירור הנוכחי+המקורי ועוד 3 חודשי אחריות.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים אם רק 512 אז המערך הזה חנוק מאוד מבחינתת זיכרון עוד יותר לא משתלם לקניה בתור מערך
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים לדעתי 512MB. 250 ש"ח לכרטיס לא מחיר טוב ?יש את הקירור הנוכחי+המקורי ועוד 3 חודשי אחריות.סביר. במקומך הייתי מפרסם גם באותו מחיר ומחכה (זה יכול לקחת זמן). כדאי לך לפרסם גם ביד שניה.אם תרצה אהיה מוכן לשלם 300 תמורת משלוח של שניהם לירושלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.