עבור לתוכן

אפשר לקבל תצוגה בכרטיס המשמש לפיזיקה

Featured Replies

פורסם

אפשר לקבל תצוגה גם בכרטיס המשמש לפיזיקה (המשני) כאשר הוא מחובר לטלויזיה, מערך של שני כרטיסי NVIDIA ?

* הלוח אם שלי תומך ב CF ולא ב SLI .

פורסם

למיטב ידיעתי ניתן לקבל תצוגה (למסכים שונים) מכרטיסי מסך שונים כאשר הם אינם מוגדרים כמערך SLI או CF, אבל כאשר הוא משמש ככ"מ הוא לא ישמש ככרטיס פיזיקה ולהיפך.

פורסם

כמו ש VIC אמר, ניתן כל עוד הכרטיסים לא מחוברים יחד כ SLI / CF.

פורסם
  • מחבר

וכח העיבוד מתקבל מאותו כרטיס שאליו מחובר המסך או מהכרטיס הראשי?

פורסם

אם יש לך כרטיס פיזיקס יעודי אז הוא יעבד פיזיקס, אם או בלי מסך שמחובר אליו...

פורסם

וכח העיבוד מתקבל מאותו כרטיס שאליו מחובר המסך או מהכרטיס הראשי?

כרטיסי מסך יכולים לחלוק בינהם כוח עיבוד (הכוונה לתצוגה, לא פיזיקס) אך ורק אם הם מחוברים כמערך SLI או CF. כאשר הם נפרדים, כל כרטיס מספק בנפרד את התצוגה למסך\מסכים המחוברים ישירות אליו. לפיכך, הכרטיס השני יכול לשמש לחיבור מסכים נוספים או למטרות פיזיקס, אך לא שני הדברים במקביל.

בהערה נפרדת - כמה מסכים בדיוק מחוברים למחשב הזה? אם הטלויזיה הולכת להיות המסך השני, אין שום סיבה לחבר שום דבר לכרטיס המסך המשני - למה לא לחבר את שני המסכים לראשון?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לחבר שלושה מסכים מסך מחשב ראשי (מסך מחשב ושתי טלוויזיות), אני רוצה להבין- מה שמוצג על הטלויזיה מהכרטיס המשני יהיה בכח העיבוד של הכרטיס המשני או הראשי?

* במידה והכרטיס המשני הוא כרטיס ati שחלש מהראשי ( לכן הוא משני) אני גם אקבל תצוגה ממנו , נגיד מסך מחשב מחובר על הראשי ושתי הטלויזיות מחוברות לכרטיס (ati)משני רק ללא הפיזיקס?

ולא תהיה התנגשות בין דריברים של שתי חברות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים