פורסם 2011 באפריל 2214 שנים שלום לכולם.ברצוני לקנות מסך מחשב, רצוי 23" ומעלה.יעודו העיקרי יהיה למשחקים, וחלק קטן לגלישה באינטרנט. לפני מה שקראתי פאנלים IPS הם הכי טובים כיום למטרות שלי.כמו שהבנתי רוב האנשים ממליצים פה את הU2311H, אבל רציתי לדעת אם יש מסכים אחרים שיכולים לשמש למטרות אלו.גם כן, רציתי לשאול לגבי המסך הזה: BX2450הפאנל שלו הוא DLP. לא מצאתי עליו מידע ואני לא יודע לחלוטין האם הוא טוב או לא לצרכים שלי.אני מקווה שתוכלו לעזור לי.תודה.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים כבעלים של דל 2209WA אני מצטרף להמלצה עליו, אתה לא תתאכבחיפשתי קצת ביקורות על הסמסונג ולפי הזמן תגובה זה צריך להיות פאנל 6 ביט כלומר TN, גם מצאתי את הביקורת הזאת של מישהו עליו:Next to our imac the samsung screen looks like it drank way too much whisky last night. The color just seems slightly off no matter how we adjust itוכמה משתמשים כתבו שהכפתורי טאץ' של התפריטים לא תמיד מגיבים.אני חושב שדל זאת קנייה דיי בטוחה.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים אני ממליץ על DULL היא חברה מעולה וממסך מעולה שאין לה כמעת מתחרים בקשר לסמסונג זה מסך LED יחיסית חדש הוא נחמד אבל הDULL טוב ממנו ובעל פאנל IPS ולא TM
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר אני ממליץ על DULL היא חברה מעולה וממסך מעולה שאין לה כמעת מתחרים בקשר לסמסונג זה מסך LED יחיסית חדש הוא נחמד אבל הDULL טוב ממנו ובעל פאנל IPS ולא TM DULL? כבעלים של דל 2209WA אני מצטרף להמלצה עליו, אתה לא תתאכב חיפשתי קצת ביקורות על הסמסונג ולפי הזמן תגובה זה צריך להיות פאנל 6 ביט כלומר TN, גם מצאתי את הביקורת הזאת של מישהו עליו: Next to our imac the samsung screen looks like it drank way too much whisky last night. The color just seems slightly off no matter how we adjust it וכמה משתמשים כתבו שהכפתורי טאץ' של התפריטים לא תמיד מגיבים. אני חושב שדל זאת קנייה דיי בטוחה. תודה רבה על העזרה ועל החיפוש שערכת גם רציתי לשאול לגבי המסך הזה: LG W2486L האם הוא בחירה טובה יותר מהדל? תודה.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים גם המסך הזה TN, לא הייתי ממליץ לך עליו.לעומת זאת דגם אחר מעניין של LG זה ה IPS236V שהוא גם LED וגם עם פאנל IPS. לא ראיתי אותו בעיניים אבל הוא בהחלט עורר את סקרנותי.יש פה דיון עליו, תעקוב מה החברים כותבים שם:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=491171.0
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר אתה כרגע האדם האהוב עליי ביותר בפורום. הLG IPS236V הוא בדיוק המסך שחיפשתי. 5MS שזהו זמן תגובה מצויין, פאנל IPS, תאורת LED וניגודיות של 1 ל5 מיליון קנתה אותי. קחו אותי LG לרקיע השביעי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.