עבור לתוכן

שאלות תוכנה לגבי הNEXUS S

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

בשעה טובה יש לי את המכשיר NEXUS S ... ואני מאוד מבסוט ממנו .. אחלה מכשיר עד כה.

אבל אני צריך ואשמח לעזרה מכם .

1 הייתי רוצה לכתוב בעברית , אימיילים , אס אמ אסים וכו .. אז אני יודע שאני צריך מקלדת בעברית , הסתכלתי במרקט של אנדרואיד... יש שם כל מיני אפשרויות , חינמיות וגם בתשלום לא גדול .

השאלה , מה עובד טוב או עובד באופן כללי .

אשמח מאוד ואודה לכם על המלצה על מקלדת עברית טובה שעובדת עבור אנדרואיד... 2.3 עבור הנקסוס שלי .. אם אפשר חינמית , אם לא אז בתשלום העיקר שיעבוד טוב... ואשמח לקבל מכם קישור.

2 הייתי רוצה להריץ סרטים או סדרות שאני מוריד מהאינטרנט ולראות במכשיר, כלומר קבצים עם סיומת AVI או MVK בפורמנט DIVX או XVID....

על איזה תוכנה אתם ממליצים להתקין כדי שאוכל לראות סרטים וסדרות במכשיר ?

3 יש לגוגל את האפליקיה גוגל טולק... שאפשר לייב לשלוח מסרים אחד לשני ... במחשב אפשר גם לפתוח בשיחה קולית ושיחת וידיאו ..חיפשתי דרך לדבר כל בשיחת קול או שיחת וידיאו דרך הנקסוס ולא מצאתי.... מישהוא מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה ?

תודה רבה .

וחג שמח

ש

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה .

המון תודה על התשובות המהירות אבל עוד כמה דברים :

1 התקנתי את המקלדת - העברית עובד מצויין , תודה

2 הייתה לי בעייה לפני כן עם קבצי אקסל, לנקסוס יש אופיס פתוח מסוג כלשהוא, אבל כשהוא היה פותח קובץ. אז הכל היה הפוך , העברית נכתבת הפוך וגם הדף משמאל לימין , איך אפשר לסדר את זה?

3 אם אני רוצה להעתיק קבצים למכשיר כך שהמכשיר יקרא אותם, קבצי וורד, פי די אף , אקסל וכו ... לאיפה אני מעתיק אותם , או איך אני מכוון את התוכנה שתקרא אותם ממקום מסויים ?

4 לגבי התוכנת וידיאו שהמלצת לי , התקנתי אותה, אבל שוב אותה שאלה כמו שאלה 3, לאיפה אני מעתיק את קבצי הסרטים כך שאני אוכל לראות אותם ..?

5 לגבי דיבור קולי או וידיאו - האם אין דרך לגרום לגוגל טולק לעבוד כמו במחשב?- כלומר גם קולי ושיחת וידיאו ולא רק טקסטים ? בכל זאת זה מכשיר של גוגל ... נראה לי מוזר שלא תהיה דרך לעשות זאת... אני חיפשתי ולא מצאתי ... אבל אולי בעלי יותר ניסיון מכירים דרך...

6 לגבי הסקייפ- האם התוכנה ההתקנה היא בחינם? האם השיחות בין מנויי סקייפ חינם לגמרי .? אני יודע שאולי זה נשמע הזוי אבל עד היום לא היה לי

בכל מקרה, תודה על הכל , ועל העזרה

פורסם
  • מחבר

מצאתי איך לנתב את הנגן וידיאו למקום בו שמור הסרט .

הנגן לא מריץ את הסרט, הסרט הוא בקובץ AVI, בקידוד דיו איקס ישן מאוד... לפחות 3 שנים....

קיצר , לא עובד... יש המלצה על נגן אחר חינמי וטוב שיריץ סרטים בלי לעשות המרה כלשהיא... כך שאני מעביר מהמחשב קובץ כפי שהוא וישר מריץ אותו ?

תודה

פורסם

2. יש לך כמה תוכנות "אופיס" בשביל פתיחת קבצים, לגבי עברית לא יכול לעזור לא בדקתי אישית

https://market.android.com/details?id=com.dataviz.docstogo

3. דחוף אותם לכל מקום, הפתיחה היא דרך הסייר קבצים שיש לך (אם התקנת) וזה כבר יפתח בתוכנה

4. כמו 3, התוכנה אמורה לסרוק לבד כבר ולמצוא

5. אין את זה באנדרואיד עד כמה שאני יודע

6. כן

פורסם

Highlandwer מאיפה קנית?

פורסם
  • מחבר

הנגן סרטים עובד מעולה, תודה !

את המכשיר רכשתי ממישהוא שחזר לא מזמן מארהב.... אחלה מכשיר, העברית עובדת מעולה , הנגן סרטים מעולה....

בתכלס זה כמו גלקסי אס משופר- מלבד העובדה שאין חריץ לכרטיס זיכרון .

מה שממש חבל לי שאי אפשר להשתמש בתכונות המובנות של גוגל כמו גוגל טולק כדי לדבר ישירות ואני צריך להתקין עוד תוכנה מיוחדת שאני לא יודע כמה אנשים באמת משתמשים בה... בגימייל המון משתמשים ...

בגדול אני מרוצה..

פורסם

זה לא גוגל טולק , זה נקרא טוק= Talk=לדבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים