עבור לתוכן

רמקולים למחשב עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך את עזרתכם בקניית רמקולים למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מדי פעם סרטים ומשחקים

חשבתי ללכת על הסולו 6/7, כמו כולם אני מתלבט בגלל הגודל של החדר

האם מישהו מכיר חנות שבה ניתן לשמוע את הרמקולים?

אשמח לשמוע המלצות לרמקולים אחרים

תודה!

פורסם
  • מחבר

:jump:

בבקשה?

:jump:

פורסם

האם אתה מעוניין בהרכב 5.1 או סטריאו?

במידה ורוב השימוש שלך הוא למוזיקה, לך על microlab Solo 7c.

לחילופין אם אתה רוצה חווית משחק וצפייה בסרטים שהרכב סטריאו לעולם לא יוכל להעניק לך, לך על הרכב 5.1! ובמדיה ואתה בוחר בהרכב 5.1, הבחירה הטובה ביותר עבורך היא logitech z5500 המוכרת והטובה. הם אומנם עולים 1200 ש"ח שזה קצת חורג מהתקציב שציינתה, אבל הם ברמה משלהם!! עד לפני שנה הם עלו פי שניים!

פורסם

כפי שאמרת אתה מעונין ברמקולים למוזיקה - הייתי ממליץ לך ללכת על הסולו, במידה ויש לך חדר קטן אז לך על הSOLO 6.

מה שכן, ראיתי שהמליצו פה על Z5500 - בתור בעלים שלהם - ממש לא ממליץ. אולי אני דורש הרבה אבל האיכות שלהם זוועתית, גם עם כרטיס קול איכותי (בחיבור אנלוגי) וגם בחיבור דיגיטלי.

פורסם

^ ה-Z5500 לא אמורים ליהיות בעלי איכות זוועתית, מה שכן הם גם לא אמורים ליהיות למוסיקה. אלו רמקולי סראונד טהורים.

אני ממליץ לך בחום להמשיך ללכת בכיוון הסולו 6\7.

סולו 6 לחדר ומרחב קטן וסולו 7 להפך מזה.

פורסם

קצת הגזמתי בתיאור, אבל כשמדובר במוזיקה הם באמת באיכות נמוכה ביחס להרבה מאוד רמקולים במחצית המחיר שלהם. אחרי כוונון אגרסיבי ביותר של האיקוולייזר הצלחתי להוציא מהם טיפה מיץ, אבל התוצר הסופי לוקה בחסר.

למען האמת שזה כואב לאוזניים לשמוע בהם מוזיקה, ואני משתמש בהם רק לסרטים ומשחקים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות, הנטייה שלי היא באמת לסולו...

מישהו מכיר חנות שניתן לשמוע בה את הרמקולים?

פורסם

לפי מה שידוע לי אפשר לשמוע אותם בחנות King-pc בנתניה. אבל אני מציע שתרים אליהם קודם טלפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים