עבור לתוכן

New Smartphone

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום

אומנם אני פעיל בפורומים של החומרה אבל הגיע הזמן להעזר ולא רק לעזור

אני כרגע נמצא בטיול די ארוך בדרום אמריקה ועוד כחודש בערך אני נוחת בניו יורק לסבב שופינג אלקטרוני בדרך לארץ

מכיוון שהטלפון שלי אייפון דור 2 עשה את שלו בגבורה הגיע הזמן להחליפו במשהו חדש, קראתי כבר את רוב הדעות כאן ואת רוב הסיקורים וגם באתרים אחרים-רק שלפעמים המצב יצא שנקלעתם לדיונים של הנסדת חומרים של מדעני אטום ויצא מפרופורציה הדיון, יכול להיות שפספסתי תרד אז אשמח להפניות יותר עניניות

אייפון 4 ניתן להשיג בארץ ויותר פשוט מאשר להתחיל להתעסק עם טורבוסים שמייקר את העסק גם ככה, אנדואיד יש 2 גישות לעסק או HTC או הסמסונג-מכיוון שעבר זמן רב מאז שהתעדכנתי בעולם הסלולר הייתי רוצה לבקש המלצה לגבי רכישה של מכשיר מארה¨ב ללא מגבלת תקציב (נראה לי ש 600 דולר זה תקציב הוגן), אין לי שם בעייה עם קוסטמיזיציה והתעסקות עם תוכנה או חומרה העיקר שישרת אותי נאמנה כמו שהאייפון עשה זאת עד עכשיו

המכשיר משמש אותי הן כנגן, הן ככלי יומיומי לניהול עצמי(יומן וכאלה) והן כמכשיר יותר עסקי אבל כמה משחקים לא יזיקו, GPS עם תוכנה כמו IGO או תוכנה דומה(לא אוהב את הכלים של גוגל), מסך זה עניין חשוב-אני לא יודע כמה התופעת GLARE נפוצה במסכים אבל היא די מעצבנת שלא ניתן להשתמש בטלפון באור יום ישיר, 16 גיגה זה הלימט אבל אני לא אוהב את המגבלה של התקנת תוכנות רק על הזיכרון הפנימי שמגבילה אותך, וכמובן שימוש באפליקציות על בסיס ,3G WIFI בעיקר ככלי תקשורת(הרבה חברים בחו"ל), חומרים לא ממש משנים לי אני יודע לשמור על מכישירים די טוב

הגישה של נגד אפל או בעד אפל לא ממש משנה לי ואין לי אידיאולוגיה בעניין העיקר שהכשיר ישרת נאמנה, גם אם לא תהיה מסקנה נחרצת מהדיון אלא רשימה של מכשירים(עד 4) שאוכל לבחון בסוף באחת מהחנויות בניו יורק זה גם ממש טוב

המון תודה

טל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים