עבור לתוכן

שאלה לגבי הsolo7c של microlab

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז אני כבר הזמנתי את המערכת הזאת,היא אמורה להגיע בסוף חודש זה.

אני מתכנן למקם את הרמקולים על השולחן מחשב שלי..המרחק בין הרמקולים יוצא כמטר פחות או יותר..עכשיו השאלה שלי האם זה מרחק סביר והאם אני אוכל להנות מהרמקולים בצורה זו?

תודה מראש =]

פורסם

קראת את הביקורת? יש שם תשובה מלאה לשאלה שלך.

לדעתי לא תנצל את הרמקולים כראוי במרחק שכזה (אני מניח שאתה נמצא גם כן בערך מטר מהרמקולים). בדקתי את הסולו6 והסולו7 הרבה שעות במהלך הכנת הביקורת, ואני עומד מאחורי הדברים שרשמתי שם, ה-סולו7 לא מיועדים לעמוד על שולחן מחשב, אלא אם כן זה שולחן מאוד גדול ויש מספיק מרחק בינם ובינך.

פורסם
  • מחבר

מהו המרחק האופטימלי לדעתך שאמור להיות בין הרמקולים?

פורסם

לדעתי 2 מטר בערך. אני בדקתי אותם במרחק שכזה (בערך) ועם מרחק לפחות זהה לכך ממני, והם נשמעו משמעותית טוב יותר מאשר כאשר הם היו על השולחן (שולחן של 1.6 מטר).

פורסם

הייתי ממליץ לך לבטל ולקחת SOLO6 במקום.

פורסם
  • מחבר

הייתי ממליץ לך לבטל ולקחת SOLO6 במקום.

למה לבטל? יש לי אופציה לסדר את הרמקולים במרחק של 2 מטר...פשוט חשבתי שאוכל לסדר אותם על השולחן שלי(בערך כ1.7 מטר)

פורסם

2 מטר אחד מהשני, ו2 מטר ממך?

זאת ממש לא ישיבה מול מחשב.

פורסם
  • מחבר

2 מטר אחד מהשני ומטר ממני...מבחינת הבדלי איכותי בין הסולו 6 וה7 אני מבין שאין הבדל משמעותי,ההבדל הוא רק לפי גודל החלל שאני עומד להשתמש ברמקולים בו,נכון?

פורסם

לא רק, יש עוד הבדלים בסאונד, ממליץ לך לקרוא את הביקורת במלואה...

אם אין לך מקום למקם אותם במרחק הזה אתה יכול להשתמש בסטנדים או באמצעים אחרים. הנקודה היא שהם באמת חייבים ליהיות רחוקים אחד מהשני וממך.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי מהביקורת הסולו 7 די טוב מבחינת התדרים הנמוכים ובאותו הזמן הוא גם לא גובר על התדרים האחרים או בולע אותם,בכל מקרה רציתי לדעת אם במרחק כזה זה יהיה בסדר..2 מטר אחד מהשני ומטר ממני,הרמקולים הולכים להיות ממקומים בחדר די גדול אז כך שאני אוכל להתנסות במיקומים שונים כאשר הם יגיעו...

אבל זה תמיד טוב לקבל חוות דעת מאנשים שיודעים על מה הם מדברים

פורסם

המרחק הזה בסדר, אך תשתדל להגביר מעט את המרווח בינך לבינהם

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה על העזרה =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים