עבור לתוכן

אוזניות לריצה תקציב -350

Featured Replies

פורסם

שלום וחג שמח לכולם !

אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות IN-EAR שישמו אותי בעיקר לריצות ,

בתקציב של 350 ש"ח מצאתי לעצמי את האפשרויות הבאות -

CX55

SE102

האם ההבדל במחיר בין שני הדגמים מצדיק את עצמו? כי שמעתי על הCX55 הרבה דברים טובים ואם ההבדל הוא לא עלייה לרמה אחרת אז אני לא חושב שאני אהיה מעוניין להוציא עוד 200 ש"ח סתם ככה מהכיס ....

אם יש לכם הצעות אחרות לתקציב הזה אני אשמח לשמוע !

אה ומה שמתנגן אצלי זה בעיקר רוק קלאסי ומטאל , למרות שאני לא בטוח שיש חשיבות לזה בתקציבים כאלה נמוכים ...

עריכה: שכחתי לציין שחשוב לי שהצליל יהיה כמה שיותר נעים, לא ממש אכפת לי עד כמה הוא טבעי העיקר ההנאה בזמן הריצה ;)

ואין לי אפשרות להזמין מEBAY או כל דבר בסגנון ...

עריכה 2:

אחרי ישיבה של הרבה מאוד שעות ברשת החלטתי לרכוש את audio-technica ATH-CK300M , אם למישהו יש משהו להגיד לפני שאני אעשה רכישה שאתחרט עליה מוזמן בחום להגיד עכשיו !

פורסם

http://www.giveon.co.il/info.asp?id=1417&category=355_481_

shure se115 עדיפות. מה גם שבדומה לSe102 יש להם כבל קצר+מאריך (לא בצבע השקוף!). היתרון של זה בפעילות ספורטיבית הוא שאתה משתמש רק באוזניות בלי הארכה, ככה שאם יש לך נגן כמו סנסה קליפ או אייפוד שאפל אתה פשוט תופס אותו בחולצה והכבל לא ארוך מידי ומפריע. ובכלל האוזניות של שור יושבות מעולה באוזן יותר והכבל עובר מאחורי האוזן ככה שזה ממש טוב לפעילות.

אני משתמש בריצות עם סנסה קליפ וse102 וזה ממש נוח.

פורסם
  • מחבר

אני רץ עם הגלקסי שלי.

לא יודע אני פשוט לא מסוגל לרוץ כשחפצים כבדים תלויים על הבגדים שלי =\

אני גם ככה אנסה לבדוק את זה בעצמי בגוגל אבל כל דעה נוספת חשובה לי -

SE115 עדיפות על פני CK300M או גם על פני SE102 ?

ההבדל בסאונד ראוי למחיר כפול ביחס לCK300M ?

תודה מראש !

פורסם

דברים כבדים? סנסה קליפ זה כבד?

אייפוד שאפל??? זה כבד? לא מרגישים אותו בכלל. כאילו לא קיים.

הse115 בהחלט עדיפות וגם שוות במחיר הזה. אם אתה לא צריך את הכבל מאריך וכל זה (למרות ששוב אני אגיד שעם נגן קטן זה פשוט מעולה לספורט) אז תלך על הדגם השקוף שהוא כבל שלם.

הck300m אוזניות נחמדות עם סאונד שהוא לא רחוק מהse102 אבל הם לא נוחות לטעמי ולא באותה רמה.

פורסם
  • מחבר

דברים כבדים? סנסה קליפ זה כבד?

אייפוד שאפל??? זה כבד? לא מרגישים אותו בכלל. כאילו לא קיים.

הse115 בהחלט עדיפות וגם שוות במחיר הזה. אם אתה לא צריך את הכבל מאריך וכל זה (למרות ששוב אני אגיד שעם נגן קטן זה פשוט מעולה לספורט) אז תלך על הדגם השקוף שהוא כבל שלם.

הck300m אוזניות נחמדות עם סאונד שהוא לא רחוק מהse102 אבל הם לא נוחות לטעמי ולא באותה רמה.

כמו שציינתי למעלה - אני רץ עם הגלקסי שלי ובגלל שהוא די כבד אני מחזיק אותו ביד.

אם הסאונד שלהם קרוב לCK300M אז לדעתי הן לא שוות מחיר כפול (כי אני לא משתמש בכל הפיצ'רים האחרים)

הCK300M כבר אצלי והן נוחות לי מאוד, הדבר היחיד שמעט התאכזבתי ממנו הוא שהסאונד לא עליה ברמה מהאוזניות שבאו עם הגלקסי (שאחד הסיליקונים שלהם הלך לאיבוד ולכן בעצם היה צורך בחדשות).

מקווה לשינוי אחרי הBURN IN

תודה על הייעוץ =]

פורסם

דבר ראשון תתחדש :)

אוזניות נחמדות. אבל כמו שציינתי הם לא אוטמות טוב כמו השור ולא נוחות כמו השור וזה מאוד משפיע על הסאונד.

אני לא מבין איך אתה רץ עם הגלקסי אבל בסדר.

המלצה שלי תחסוך קצת לסנסה קליפ גם יהיה לך יותר נוח בריצות וגם הסאונד שלך ישתפר פלאים.

ולגבי ההמלצה שלי, לא המלצתי על הse102 מכיוון שבאותו המחיר אפשר לקנות את הse115 שהם יותר טובות ובהחלט שוות כפול מהאודיו טכניקה.

אגב, איך הגעת להחלטה על האוזניות האלו? בהתחלה ציינת שהתקציב שלך הוא 350.

פורסם
  • מחבר

בתור ישראלי ממוצע אני חוסך בכל הזדמנות, ומכיוון שיצא לי לקרוא תגובות לא ממש טובות על SE102 ולא מצאתי דגם ראוי אחר(ולא הספקתי לראות את התגובה השניה שלך ) פזלתי יותר לכיוון של CK300M, לצערי הסניף הכי קרוב של באג שמוכר את האוזניות האלה הוא בהרצליה ואני גר בנתניה ואבא שלי בדיוק נסע היום בבוקר לשם אז קפצתי על ההזדמנות וקניתי.

לגבי הנוחות - עניין אישי לדעתי, חזרתי עכשיו מריצה והן פשוט יושבות באופן מושלם.

לגבי הסנסה קליפ - אני בטוח שזה יהיה הרבה יותר נוח אבל סאונד טוב יותר? אני אשמח להסבר.

לפי מה שאני יודע זה שאוזניות הרבה יותר יקרות לא מנוצלות טוב ע"י ציוד בסיס ולכן דרוש מגבר\כרטיס קול , אבל כשמדובר באוזניות תקציביות הנגן באמת יעשה שינוי ?

בהחלט יכול להיות שהרכישה הבאה שלי תהיה סנסה קליפ.

והסאונד השתפר פלאים, חזרתי מהריצה ועשיתי שוב השוואה בינהם לאלה שבאו עם הגלקסי ויש הבדל של שמים וארץ !

פורסם

הסנסה קליפ זה אחד הנגנים הטובים ביותר שאני אישית שמעתי בהם והיו לי לא מעט (אייאודיו אייריבר אייפוד קיראיטיב). כל אוזניות שחיברתי אליו פשוט נשמעו טוב יותר מאשר כל מקור אחר שיצא לי לחבר.

ובטח שתרגיש הבדל בין הקליפ לגלקסי. עם כל העניין שאוזניות זה דבר חשוב מאוד לסאונד ואולי הכי חשוב, אסור לשכוח גם את המקור.

ובכלל בפלאפונים זה בעיה. לא שמעתי סלולרים שנשמעים ממש טוב. המכשירים הסלולריים היחידים שבאמת נשמעו לי טוב זה האייפון והסוני w995.

לגבי ניצול של אוזניות, לרוב זה ככה באוזניות הגדולות. ברוב הInear גם היקרות אין שום בעיה. אם יש לך נגן טוב כמו הנגנים של אייאודיו או סנסה קליפ שהמגבר הפנימי שלהם חזק אז הוא ידחוף אותם בלי בעיה. וגם פלאפונים ידחפו אבל פה כבר תמיד יש אנשים שיתאכזבו מהווליום.

בסופו של דבר זה תלוי בהתנגדות של האוזניות אבל לא רק.

בפלאפונים העניין קצת אחר כי יש המון מכשירים שהמגבר הפנימי שלהם מאוד חלש (לדוגמא הse102 נשמעות די חלש עם הw995 לעומת נגני mp3).

מצד שני יש היום המון סלולרים חדשים ככה שאני בטוח שיש שיפור.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה !

תשאר כאן במידה ואני אחליט לקנות סנסה :P

פורסם

אני משתמש בסנסה-קליפ, גם בספורט. מאוד נוחות מבחינת גודל. יש לי את ה-CKM55 של אודיו-טכניקה (יש להן סאונד טוב, אבל אישית אני לא סובל IE בזמן ספורט ומעדיף את ה-PX-100 המעולות)

להגיד שהסנסה-קליפ טוב יותר מכל מקור זאת גוזמה. יש לו סאונד מעט יבש ובמה קטנה. יחסית למחיר הוא מעולה ואפילו ביחס לחלק מהנגנים היקרים יותר. אבל לא צריך להגזים.

בכל מקרה, נראה לי מגוחך לרוץ עם סמרטפון כבד ביד, במחיר הנוכחי שלו הסנסה-קליפ זה רכישה מעולה לצרכי ספורט.

פורסם
  • מחבר

מה שמדאיג אותי זה הזכרון =\

ה16GB של הגלקסי בקושי מספיקים לי וגם איתו אני כל הזמן שובר את הראש לגבי על מה לוותר ומה לשים ...

פלייליסטים קבועים לריצה אין לי, כל פעם אני שם מוסיקה לפי המצב רוח (ואני לא יודע איך התפריט בסנסה קליפ אבל אני יכול לשער שמבחינת נוחות הוא לא מתקרב לזה של הגלקסי, ככה שאיתו יהיה לי הרבה יותר קשה להגיע לשיר שהשם המלא שלו ברח לי מהראש בדיוק באמצע הריצה)

לקנות כרטיס זכרון מכובד יעלה לא מעט כסף ...

די התרגלתי כבר לרוץ עם סמרטפון ביד.

ולפי מה שאתה אומר אני מבין שגם היתרון היחיד שראיתי בו עד עכשיו - הסאונד - כבר לא כל כך יתרון.

יש אולי המלצות לנגנים קלים עם סאונד איכותי ? (ככה רק לידע כללי)

פורסם

תוספת של 60 ש"ח לכרטיס מיקרו-SD של 8 ג"ב. אפילו אם אתה מאזין לקבצי FLAC זה יספיק לך (אלא אם אתה רץ מרתונים כפולים).

יותר קשה לבחור שיר ספציפי בסנסה, אבל בכל זאת מדובר במכשיר זערורי ב-180 ש"ח...

לא מכיר את הסאונד של ה-SGS אבל אני משער שהסנסה יעלה עליו. הוא עדיף יותר מאייפדים שונים שיצא לי לשמוע.

חוץ מזה, הסמרטפון שלך אוכל זיעה וגרוע מזה, עלול יום אחד להתעופף לך מהיד ובום - המסך מרוסק.

הסנסה עולה גרושים (פחות כאב לב) וגם אם הוא מתעופף על הרצפה לא יקרה לו כלום.

פורסם

אני משתמש בסנסה-קליפ, גם בספורט. מאוד נוחות מבחינת גודל. יש לי את ה-CKM55 של אודיו-טכניקה (יש להן סאונד טוב, אבל אישית אני לא סובל IE בזמן ספורט ומעדיף את ה-PX-100 המעולות)

להגיד שהסנסה-קליפ טוב יותר מכל מקור זאת גוזמה. יש לו סאונד מעט יבש ובמה קטנה. יחסית למחיר הוא מעולה ואפילו ביחס לחלק מהנגנים היקרים יותר. אבל לא צריך להגזים.

בכל מקרה, נראה לי מגוחך לרוץ עם סמרטפון כבד ביד, במחיר הנוכחי שלו הסנסה-קליפ זה רכישה מעולה לצרכי ספורט.

לא התכוונתי מכל מקור חח. בוא לא נצא לרגע מתחום נגני הmp3. יש לי אייאודיו 7, היה לי d2, היה לי אייריבר h10, קיריאטיב זן שכולם נגנים עם סאונד מעולה ולטעמי הסנסה קליפ נותן להם פייט רציני.

עם איזה אוזניות IE ניסית לרוץ?

פורסם

עם איזה אוזניות IE ניסית לרוץ?

יש לי את ה-CKM55 של אודיו-טכניקה

אוזניות יחסית לא פופולריות של אודיוטכניקה. היו ב-1+1 במבצע יום שישי השחור, אז קניתי לי ולאח שלי. רשמתי עליהן ביקורת פה בעבר. יחסית לכמה ששילמתי עליהן, מדובר בתמורה מצוינת. אבל IE משגעות אותי בזמן פעילות גופנית וה-CKM55 משמשות אותי כיום בעיקר כשאני יוצא למילואים.

פורסם

אוקיי אז חבל שאתה קובע שאתה לא יכול לרוץ עם IE. גם שאני ניסיתי לרוץ עם cx300 זה לא היה לי נוח. אבל עם הדגמים של שור אי אפשר להשוות בכלל (כנ"ל גם לגבי האוזניות של westone), הן פשוט יושבות כל כך טוב בתוך האוזן ולא זזות מה גם שהכבל עובר מאחורי האוזן שזה מחזיק יותר.

והספוגים שיש באוזניות של שור פשוט הרבה יותר נוחים מהגומי שאחרי כמה זמן מכאיבים.

לא רואה איך px100 יותר נוחות לפעילות ספורטיבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים