פורסם 2011 באפריל 1914 שנים אז ככה אם אני קונה אחד ממסכי המחשב התלת מימד עם ה120 hz אני אוכל לראות איתם את התלת מימד שמשודר בטלויזיה למשל משחקים שמשודרים בערוץ ה3d החדש בהוט? או שאני אצליח לראות איתם רק דרך המחשב?
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים תוכל לראות כול תוכן בתלת מימיד בתנאי שתעמוד בתנאים הבאים:1. תרכיב תמשקפים2. תכוון לתצוגת תלת מימיד3. תשב בגובה של 80 סנטימטר מהריצפה4.תשב ממרחק של עד 2-.3 מטר מהטלוזיה לא יותרזה המדריך נלקח מאתר של עופר לאורתועל לצפות בקלות בהוט תלת מימיד עם תעשה מה שאמרתיושוב שתקרואה תלת מימיד תסכל בזווית ישרה ואל תשכב על המיטה או על הבטן ככה התמונה תראה שחורה לגמרי
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר אוקיי ואם אני קונה טלויזית תלת מימדשלא ברשימה של האתר של nvidiaמה הסיכוי שהיא תיתמוך ב3d vision?יעני אם אני אחבר אותה למחשב שלי וכל זה?
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר מה היא מבינה?אני קונה נגיד טלויזיה של סמסונג או philipsשאני יודע שיש להן 120 hzואני יודע שהן תומכות 3d והכלהשאלה שלי פשוט אם 3dvisionעובד על כל מסך תלת מימד
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים אני לא מבין למה אתה חושב שקורא מזדמן בפורום ידע לתת לך תשובה יותר טובה מסמסונג\פיליפס\NVIDIA. מז"א "מה היא מבינה"?אם אתה מעדיף לקחת סיכון ולקוות שמה שיגידו לך כאן לא בא מתשובה של ילד בן 11 שחושב שיודע הכל בשיטת "נראה לי הגיוני, אז זה בטח נכון", אז בבקשה, רק אל תשכח לדווח איך הלך כדי שגם אחרים ילמדו.אם אין לך כוח לפנות ליצרן כמו שאדם אחראי לפחות מנסה לעשות לפני שמוציא אלפי שקלים, תחפש תשובה ממישהו שבוודאות ניסה.בהצלחה.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים אני לא מבין למה אתה חושב שקורא מזדמן בפורום ידע לתת לך תשובה יותר טובה מסמסונג\פיליפס\NVIDIA. מז"א "מה היא מבינה"? אם אתה מעדיף לקחת סיכון ולקוות שמה שיגידו לך כאן לא בא מתשובה של ילד בן 11 שחושב שיודע הכל בשיטת "נראה לי הגיוני, אז זה בטח נכון", אז בבקשה, רק אל תשכח לדווח איך הלך כדי שגם אחרים ילמדו. סוף סוף בן אדם בוגר שמבין ענין אני בתחום הודיו במשך שנה וחצי בערך ואיני יודע הכול ולכן כדי פשוט לפנות לחברה שממנה שתקונה כדי לדעת ודרך אגב אני לא בן 11 אלה בן 19 אני אומר מה שאני יודע מה שאני לא בטוח בו אני לעולם לא יכתוב כדי לא להטעות ואם אני לא בטוח אז אני כותב שזו דעתי בכול זאת כדי לך לשאול ולא להסתמך פה אל חברי הפורום החדשים והישנים כי יש דברים שגם אנשים מקצועים יותר ממני לא יודעים קיצור בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.