פורסם 2011 באפריל 1814 שנים השאלה היא האם זה מסוכן ? אני מניח שזה מעט גבוה מידי אבל האם זהמהווה סיכון למחשב או שאפשר לחיות עם זה בשקט ?
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים למעבד בחתימה ? אתה עם קירור סטוק ? איך הסירקוצליה במארז ?בגדול זה עדיין לא חורג..אבל זה גם לא תקין..
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר מה הכוונה "למעבד בחתימה" ?אני עם קירור מוגן 2, המארז עצמו עם זרימת אוויר די גרועה, יש מקום למאורר אחד בלבד בחלק האחורישל המארז שמוצי אאוויר החוצה.יש מאורר נוסף על המוגן עצמו שיונק אוויר פנימה.
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים הכוונה היא לE8400 שבחתימה שלך..תבדוק מה הטמפ' במאמץ...בגדול ובהתחשב בזה ש40+- מעלות בחוץ..50-55+- זה על הגבול..במיוחד עם מארז לוקה בסירקולציה נורמלית..
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים מחבר חשבתי להתקין מאורר נוסף על המוגן, אפשרי להתקין את המאורר הבא ?http://www.zalman.co.kr/Eng/product/Product_Read.asp?idx=200
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים תקנה מאורר SlipStream 1200RPM אם כך, עדיף מאוד לאורך חיי המאוררים שהם יהיו זהים.
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים מחבר תקנה מאורר SlipStream 1200RPM אם כך, עדיף מאוד לאורך חיי המאוררים שהם יהיו זהים.עד כמה זה משנה ? כי הוא עולה כפול מיזה שאני רוצה..
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים זה יכול לקצר משמעותית את אורך החיים של המאורר שנמצא בתצורה של Pull (ז"א המאורר שבא אחרי הראשון), תחשוב על זה ככה: האם כדאי לבזבז מחצית מהסכום עכשיו על מאורר שיכול בקלות להתקלקל כעבור כמה חודשים ואז לשלם שוב או עדיף כבר עכשיו לשלם את הסכום המלא עבור מאורר שאורך חייו לא יהיו מוטלים בספק.
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים תפרק את הקירור, נקה מאבק ולכלוך, מרח משחה תרמית חדשה.יכל להיות שהצמדה של הגוף קירור למעבד השתחררה קצת.זאת לדעתי הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.