עבור לתוכן

HD 6950 האם זה רפרנס ?

Featured Replies

פורסם

כול כרטיס שנראה ככה

hd6950_2gbgddr5.jpg

הוא ריפרנס

פורסם
  • מחבר

תשמע אני בשיא העצבים על KSP אני כבר יותר משבוע מחכה למחשב היום לקחתי אותו ושמו לי תכרטיס הזה מה ששמתי בלינק אני רותחחחחחחחח.. יעני אני לא יכול לפתוח אותו ל 6970 מה שהראיתי לך ?מה ההבדל ביניהם ?

פורסם

הכרטיס שננת בלינק לא יכול להיפתח

פורסם

הלינק הביא אותי לדף הבית אז לא נתתי לך תשובה חד משמעית ... במקום זה הבאתי לך דוגמה לריפרנס

בעיקרון הם "עשו לך טובה " שהם שמו לך אותו במקום ריפרנס כי יש עליו קירור טוב יותר = יקר יותר

אבל הטובה הזות עולה לך ב500 שקל (הרווח בין 6950 ל 6970 ..) הייתי אומר לא לרתוח עליהם כי בכול זות הם עשו לך טובה .... אבל תבקש את הדגם שהזמנת

פורסם
  • מחבר

איזה שטויות איזה טובה אתה מדבר ... סה"כ 40 שקל הפרש ביניהם וזה אני לא יכול לפתוח אותו ל 6970 אז לא עשינו כלום .. לפחות פחות 40 שקל אבל יש לי אופציה לפתוח אותו ל 6970 שלא רואה אותו ממטר לקירור "היותר טוב"

פורסם

אני מבין שאתה רותח אבל עדיין תנסה בקשה לדבר נורמלי עם בן אדם שענה לך. הם נתנו לך באמת כרטיס יותר טוב, כי ב 99% מקרים הכרטיס עם קולר משופר יותר קריר ושקט בהרבה מרפרנס קולר של ATI. רק במקרה של HD 6950 לא אכפת לרוב האנשים, כי מה שחשוב יותר זאת אפשרות הפתיחה ל HD 6970. אתה בטוח שהזמנת דגם נכון, כי ב KSP באמת יש 2 HD 6950 ואולי טעית במספר הדגם?

פורסם
  • מחבר

לא לא טעיתי אני הסברתי לו שיש שני דגמים שישים תדגם של הרפרנס ה 1350 במפורש .. הם שמו את הקולר 1390 שח .. ודרך אגב נכנסתי לאתר לבדוק מלאי מ הרפרנס אין במלאי ומהקירור יש בגלל שמו לי אותו.. שירות על הפנים יש להם זאת הפעם השלישית השבוע שאני הולך וחוזר אצלהם.. פעם בספק הייתה בעיה פעם כרטיס מסך.. ועוד..

פורסם

לדגם עם הקירור המשופר יש רק ביוס אחד ולרפרנס יש 2, אולי הקירור טוב יותר אבל הוא בא על חשבון משהו חשוב יותר לדעתי.

תבקש מהם להחליף.

פורסם

רצון לפתוח HD 6950 ל HD 6970 זאת לא סיבה מוצדקת כי תהליך הזה לא מכוסה באחריות ולא נתמך על ידי יצרני הכרטיס. פשות תדרוש מהחנות דגם שהזמנת. אל תסביר למה, רק תתעקש לקבל מה שביקשת. תגיד ש אתה FANBOY של עיצוב רפרנס של ATI ושונא קירור משופר של SAPPHIRE ;D בשום פנים ואופן אל תגיד שאתה דורש דגם רפרנס כי אתה רוצה לפתוח אותו. אצה הזמנת דגם מסוים ואתה דורש לקבל אותו. דבר איתם ואני בטוח שתקבל. אם אין SAPPHIRE רפרנס שיתנו לך GIGABYTE

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה אם יתנו לי.. אני שלצתי עליו על הרפרנס.. בטוב וברע אני יקבל את זה שלמתי להם 6000 שקל!!

במקרה ואין סאפיר אתה אומר גיגאבייט ? אבל סאפיר הכי טוב אני אוהב תחברה הזאת.. יש הבדל בין חברות?

פורסם

אני גם אוהב את SAPPHIRE אבל עיצוב רפרנס נקרא רפרנס כי זה בעצם עיצוב של ATI בלי שום התערבות של יצרנים. הדבר היחיד ששונה ביניהם זה סטיקי של SAPPHIRE או GIGABYTE על הקולר של כרטיס. בפנים הם זהים עד המילימטר. אם GIGABYTE במלאי אז כך אותו. בדקתי KSP ויש להם רק רפרנס במלאי HD 6950 של GIGABYTE. אבל תבדוק עדיין. אתה עכשיו יודע איך קולר של רפרנס נראה.

פורסם
  • מחבר

תודה אחשלי .. שיהיה לך אחלה יום ;)

פורסם

בהצלחה בKSP. אל תחזור משם בלי כרטיס :xyxthumbs: תגיד שאתה דורש לקבל את מה שהזמנת ולא מה שטכנאים של KSP החליטו לשים לך על דעת עצמם!

פורסם
  • מחבר

הייתי עכשיו עשיתי להם בלגאן .. לא היה סאפיר במלאי והייתי צריך לחכות שבוע .. לא רציתי בסוף נתנו לי של אסוס שהוא יותר יקא ב 150 שקל במחיר של סאפיר.. זה רפרנס ל 6970 האסוס נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים