עבור לתוכן

OC לכרטיס מסך (GT 240 GDDR5)

Featured Replies

פורסם

שלום רב, יש לי GT 240 GDDR5 עם מאורר ואין לי אפשרות להחליף לו את המהירות... ניסיתי גם בתוכנה של NVIDIA לOC וגם בMSI AFTERBURNING הזה וזה פשוט לא נותן לי. אולי כי הוא לא מחובר ללוח אם? מה עשוים מצב כזה?

אה, ועל איזו תוכנה אתם ממליצים לעשות OC לכרטיסים של NVIDIA? אולי אני יכול להשתמש בmsi afterburning הזה אבל פשוט להשאיר את המאורר על auto? ובאיזו תוכנה אני בודק יציבות וכמה דקות

פורסם

בסטיקי יש את כל התשובות לגבי תוכנה וכו..

כמו כן לגבי המאוורר עצמו..איזה חברה\דגם יש לך בדיוק ? בדוק כמה חוטים יוצאים מהמאוורר..

אם זה רק שניים..אז אין לך אפשרות לשלוט על המאוורר..

פורסם
  • מחבר

החברה היא SPARKLE

לא שמתי לב כמה חוטים יש, אבל אף אחד מהם לא מתחבר ללוח אם. אבל אפילו אם זה כך, אני יכול עדיין לעשות OC לכרטיס מסך ופשוט להשאיר את זה על AUTO, לא?

תמליץ על תוכנה בבקשה (איך MSI AFTERBURNING הזה?) וכמה דקות אני צריך לחכות כל בדיקה בOCCT?

פורסם

הוא לא צריך להיות מחובר ללוח האם אלה לכרטיס מסך..ולפי הדגם שלך אכן אין לך אפשרות לשלוט על המאוורר..

והתוכנה של MSI מצויינת..יש לך מדריך בסטיקי..

כמו כן OCCT תריץ לבדיקה יציבות ראשונית למשך חצי שעה+-..

אחרי זה אתה יכול להריץ את המבחן של Heaven Benchmark

http://unigine.com/products/heaven/

או 3DMARK בלופ או פשוט לשחק ולראות שהכל יציב..

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לאחר שאתה מעלה כל פעם 10-20MHZ, כמה דקות בדיקת יציבות אני צריך לעשות?

פורסם

אין משהו קבוע...כל אחד בודק לפי מה שנראה לו..

בגדול בדיקה ראשונית של 15-30 דקות+- ואחרי העלאה משמעותית בדיקה ארוכה יותר..

פורסם
  • מחבר

תראה... העליתי ב10-20MHZ והלכתי לOCCT ושמתי לב שרשום בEVEREST שהמהירות המאורר עדיין על 40% וזה לא עלה, למה?

מה שגם, בתוכנה נכון בצד ימין רשום על איזו מהירות המאורר מסתובב? זה על 0%, הגיוני?

עריכה: אה, ושכחתי... איזה מקסימום מעלות לא כדאי לי לעבור?

פורסם

תשתמש בGPU-Z :xyxthumbs: ותראה מה קורה עם זה..כמו כן תוודא שהמאוורר מוגדר על הAUTO בתוכנה..

פורסם
  • מחבר

אוקי בדקתי שוב בתוכנה ועכשיו כשנכנסתי לתוכנה של הMSI של הבדיקת יציבות, היה רשום שזה על 99 מהירות מאורר (הגיוני?). אני אשמח לדעת לאיזה מעלות מקסימליות לא כדאי לי להגיע... כרגע בגלל החום המעלות נעות בין 41-46 (כמובן שזה ירד יורד ל41-42-43)

פורסם

80-75+- זה די הMAX..

כמו כן בגלל שהקירור שלך בעל שני כבלים בלבד..אין לך קריאה של RPM..ולכן שום תוכנה לא תציג את זה..

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז זה שהמעלות במנוחה פתאום קופצות ל50 לכמה שיות אני לא צמריך לדאוג נכון?

מה שגם נכנסתיל אתר של נבידיה והם רשמו ש105 זה המקסימום... הגיוני?

http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gt_240_us.html

פורסם

105 מעלות זאת הטמפ' בה הכרטיס יבצע ריסט למערכת..להגיע ליותר מ80+ זה כבר מוגזם ולא בטוח!

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה לך. שיהיה לך חג שמח

עריכה: העלתי עוד קצת את התדרים והגעתי הפעם ל69 מעלות, זה בסדר אני מקווה... כי זה 11 מעלות מתחת ל-80. אני בעזרת השם בלי נדר אמשיך לעלות תדרים ואם יהיה לי איזו שהיא מעלה יוצאת דופן אני ארשום פה ואני מקווה שאתה או מישהו יוכלו לעזור לי. אבל כמו שרשמתי, אני אנסה אחרכך ואתן לכרטיס מסך "לנוח" קצת. מה שגם אולי אני אמשיך טיפה את הOC עם המעבד.

דרך אגב, למה חייב לעשו תבדיקה גם בOOCT? מה רע בבדיקה של MSI AFTERBURNING? זה נראה לי מאוד אמין שם

עריכה: אני יוןדע שזה לא קשור לנושא הזה צפציפי, אבל חבל לפתוח עוד אשכול...

המשכתי את הOC למעבד ביינתים ל15% OC (מ2.60 ל2.99) בדקתי בOCCT LINPACK מאמץ 20 דקוץ והמקסימום היה 58-59 וקפיצה לשנייה אחת ל-60. זה טוב נכון?

פורסם

אין כל רע בבדיקהת של MSI..

לגבי המעבד הטמפ' סבירה בהחלט..אם יש לך עוד שאלות ולא מצאת תשובה בחיפוש בפורום..פח תרד חדש לגביו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים