עבור לתוכן

סיפור בריאה האמיתי

Featured Replies

פורסם

בראשית

בראשית הייתה מילה. והיו במילה שני בייתים ושום דבר אחר. והפריד אלוהים אחד מאפס וראה כי טוב.אמר אלוהים: ויהיו נתונים והיה כך.

ויאמר אלוהים ויתאספו נתונים במקום אחד ויצר הארדים, דיסקטים וסידי.

ויאמר אלוהים ויהיו מחשבים כדי לדחוף לשם את כל ההארדים, הדיסקטים הסידי האלה, ויצר את המחשב.

סופט עדין לא היה אך אלוהים תיקן מהר את הטעות ויצר תוכנות, קטנות וגדולות, ויאמר פרו ורבו ותמלאו את כל הזכרון.

אך נמאס לאלוהים ליצור תוכניות בעצמו ואמר, נעשה תכניתן בצלמנו ובדמותנו וישלוט התכניתן על כל התוכנות, הנתונים והמחשבים.

ויצר האלוהים את התכניתן וישכן אותו במשרד שלו ויוביל אותו אל עץ הספריות ויאמר לו- תתקין מכל ספריה שתחפוץ, רק בספריית Windows אל תיגע, פן תמות.

ויאמר אלוהים לא טוב תכניתן לבדו. וייקח אלוהים עצם של תכניתן, ריקה משכל וייצור משתמש בדמותו ובצלמו. ויבוא תכניתן אליו ויקרא אותו ייצור יוזר וישבו יחדיו תחת Dos הערום ולא יתביישו.

וביל היה חיית שדה החכמה מכולם. ויבוא ביל אל היוזר ויאמר לו "האם כל סופט יכולים להתקין אתם?" ויאמר לא יוזר "כן, למעט זה שבספריית Windows ". ויאמר ביל ליוזר הפשוט

בוא נתוככח על טעם הפרי עם מי שאכל אותו. ביום שתתקינו Windows תהיו חכמים ונאורים כמו אלוהים, בקליק אחד תשלטו על הכל. וראה היוזר שוינדוס נעימה למראה ועיניים כי עושה את הידע לבלתי נחוץ ושם את זה על מחשבו. ויבוא יוזר אל תכניתן ויאמר כי Windows זה קול וישים גם הוא את וינדוס על מחשבו.

ויילך תכניתן ויחפש דרייברים עדכניים ופגש באלוהים. וישאל אלוהים איפה אתה? ויאמר לו התכניתן מחפש דרייברים עדכנים אנוכי. ויאמר לו אלוהים " מי סיפר על דרייברים? האם העזת להתקין את וינדוס?" ויאמר לו התכניתן" יוזר שנתת לי רוצה עכשיו כל התוכניות רק של וינדוס וכך התקנתי לו כל התוכנות רק עליו." ויאמר אלוהים ליוזר: " מה עשית?" ויאמר לו היוזר:"הביל פיתה אותי".

ויאמר אלוהים לביל " על כל מעשיך שעשית הנך מקולל לפני כל חיות השדה המים והאוויר, ותהיה מעתה מלחמה בינך ובין תכניתן: הוא יקלל אותך בשלל המילים ואתה תמכור לו וינדוס".

ויאמר אלוהים ליוזר: " הארנק שלך יתרושש והצער שלך רק יתמלא מעכשיו. ותשתמש רק בתוכניות עילגות מעכשיו וישלוט תכניתן עליך ועל דומיך".

ויאמר אלוהים לתכניתן" על זה ששמעת ליוזר עונשך יהיה נוראי. גלוקים ווירוסים ירדפו אותך עד סוף ימיך ובזיעת אפיך תשלים את שורות הקוד."

ויעיף את כולם אלוהים מהמשרד שלו וישים קוד על הכניסה

General Protection Fault.

• תגובות 31
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה נסגר איתך?

פורסם

דבילי :cwm3:

פורסם
  • מחבר

איזה חסרי חוש הומור..... :P

פורסם

and the lord sayed le there be weeeeeeeeeee and he saw that it was good and crated ran 2 take his place

פורסם

I don't know if it's me or if it's because it's 2:15 AM, but I find it funny.

פורסם

מה קורה מתחילים להשתעמם אז מספימים ???

פורסם

באמת חסרי חוש המור ...

יפה...אני אהבתי ! ;)

פורסם

LOL

גדול :lol:

פורסם

get a life

פורסם

מה כל כך מצחיק?! :bash:

פורסם
  • מחבר

רק תיקון קטן- למי שחשב שאני נמצאתי את זה בעצמו, תודה על הקרדיט אבל לא. אני אומנם משועמם

אבל לא עד כדי להמציא את כל הסיפור בעצמי. אני פשוט נתקלתי בו באינטרנט ותרגמתי את זה לעברית...

בכל מקרה ברוסית זה נשמע פשוט הורס.

פורסם

:lol:

חחח, דבילי עד מאוד ;D

:cwm13: :cwm15: :cwm3:

פורסם

די מצחיק בצורה מוזרה ביותר :\

פורסם

תן את הלינק ברוסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים