עבור לתוכן

עליית מחירים בגלישה הסלולרית ב ORANGE

Featured Replies

פורסם

לחצו כאן לקישור

מה שהולך פה בחברות תקשורת זה פשוט ניצול.

הם ביטלו את החבילה של 1GB שעלתה יקר גם ככה (78 ש"ח) , ועשו במקומה חבילה של 2GB ב98 ש"ח.

(משתמש ממוצע לא אמור לעבור את הג'יגה ).

מה זה אומר בשטח? שאם קניתם פלאפון ואתם רוצים לנצל את הגלישה שלו אז אתם צריכים להיכנע לסחטנות של חברות הסלולר או להיות תלוי wifi.

או להתחייב דרכם ל 3 שנים (מסלול של קניית פלאפון דרכם) ואז זה אמור לצאת זול יותר.

בכל מקרה נקווה שהחברות סלולר החדשות יהיו זולות יותר.

פורסם

למה כל הזמן החבילות יורדות היה 150 מגה 30 מגה ועכשיו 20 מגה

מה שווה ה 3G הזה

פורסם

לא מצליח להבין , איך במלחמת המחירים החדשה ועוד שבפתח כניסה של רשתות חדשות , איך הם יכולים להרשות לעצמם לעלת מחירים ?

פורסם

לא מצליח להבין , איך במלחמת המחירים החדשה ועוד שבפתח כניסה של רשתות חדשות , איך הם יכולים להרשות לעצמם לעלת מחירים ?

תמשיך לחלום על "מלחמת מחירים"

פורסם

תמשיך לחלום על "מלחמת מחירים"

זה לא חלום , מאז שאין יותר התחייבויות ואפשר לעבור בין הרשתות , זה הביא להורדת מחירים.

ברגע שיכנסו עוד חברות והתחרות תגבר , ירדו המחירים עוד יותר.

פורסם
  • מחבר

עליתי על הבעיה , אדישות, כמו שזה לא מעניין אנשים בפורום

ככה זה גם לא מעניין אנשים מחוץ לפורום.

פורסם

אותי זה מעניין. אני חי עם חבילת גלישה של 30 מגה משנת 80 לספירה ומת לשדרג (בחיאת זומזום, יש לי גלקסי S שצורך כמות מדהימה של 15 מגה לחודש). גם ככה חשבון הטלפון שלי מגוחך, אבל נגישות לאינטרנט אצלי כן די עקרונית. בניתי על החבילה המזורגגת של 1GB, ועכשיו נידפקתי. אולי הגיע הזמן שאני אקים איגוד צרכני חדש, או משהו כזה. פשוט לא יתואר איך שוחטים אותך על כל דבר אידיוטי במדינה המגעילה הזאת.

פורסם

הבעיה שבארץ אנשים מבסוטים שהם משלמים מעל מ-200 ש"ח ויותר לחודש כדי לקבל מכשיר ב"חינם".

פורסם

כן, זה סוג של נהייה הסנדרט החדש בחשבונות הפלאפון במדינה... :)

פורסם

חברות הסלולר מפחדות מהאינטרנט.

פורסם

הבעיה שבארץ אנשים מבסוטים שהם משלמים מעל מ-200 ש"ח ויותר לחודש כדי לקבל מכשיר ב"חינם".

לא ברור לי השימוש במרכאות. המכשיר הוא אכן בחינם.

ואף אחד לא מכריח אותך לדבר במעל 200 ש"ח (למעשה 150 ש"ח אבל למה להיות קטנוניים), אתה מוזמן לדבר פחות ולוותר על הבונוס של מכשיר בחינם.

כך או כך, המחיר לדקת שיחה ירד משמעותית ב-1 לפברואר 2011, לעומת מה שהוא היה לפני כן.

בשנת 2010, רק במסלול חיילים (וגם לא תמיד) היית יכול לקבל חבילות בסגנון של 1200 דקות שיחה + 1200 SMS ב-209 ש"ח.

לקוחות רגילים היו משלמים על זה פי 3 ואפילו פי 4.

היום, זה סטנדרט.

אז אתה יכול להמשיך להתלונן, ולהגיד שהם צריכים לתת את החבילה הזאת ב-50 שקל ולא ב-209, אבל יהיה לך קשה מאוד להוכיח שהמחירים היום הם "גבוהים", לפי כל סטנדרט שקיים.

פורסם
  • מחבר

כי אם הוא לא יגיע ל200 שקל הוא יאלץ לשלם על המכשיר שבחנות פרטית הוא היה משלם עליו חצי.

ואם הוא מחליט שהוא משלם חצי על המחיר של הפלאפון אז הוא ישלם כפול על החבילת הגלישה.

פורסם

אף אחד לא מודע לזה שכל העניין הוא שוק אחד גדול?

אחרי מיקוח עם אורנג' אני משלם 60 ש"ח על 5 ג'יגה..

פורסם

כי אם הוא לא יגיע ל200 שקל הוא יאלץ לשלם על המכשיר שבחנות פרטית הוא היה משלם עליו חצי.

אז שיקנה בחנות פרטית, מה הבעיה?

כבר אמרתי כמה פעמים בפורום הזה שספקית הסלולר היא בסך הכל חנות. אם היא יקרה לך מידי, יש בזאפ חנויות זולות יותר ואתה מוזמן לקנות בהן. זה בסדר גמור. את התנאים וההטבות במנוי הסלולרי שלך אתה תקבל בדיוק אותו דבר וזה לא משנה מאיזו חנות תקנה את המכשיר.

ואם הוא מחליט שהוא משלם חצי על המחיר של הפלאפון אז הוא ישלם כפול על החבילת הגלישה.

לא יודע מאיפה הבאת את זה, אבל זה ממש לא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים