עבור לתוכן

41 מעלות במעבד חדש זה בסדר? ושאלה בנוגע להחזרת הגדרות יצרן ללוח אם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אבדוק עכשיו בתוכנה OCCT ויערוך, תודה רבה.

אמרתי בעיה במשחקים כי נראה לי שאין שוני, ניסיתי לשחק עם E2160 ו GT240 GDDR5 ועם E5300 ועם GT240 GDDR5 ואין שינוי גדול, אכן יש שינוי, אבל הוא לא כלכך גדול כמו שחשבתי שהוא יהיה אז חשבתי שאולי נדפק לי הכרטיס מסך/מעבד פתאום. או שאולי אני טועה וכן יש הבדל ואני אראה אותו בעתיד. אתה מבין?

(אין OC לא למעבד ולא לכרטיס מסך, זה למה אני חושב שאין הבדל כלכך כלכך גדול). לפעמים את האסאסן קריד 2 BROTHERHOOD אני מריץ על 30 FPS ולפעמים על 20 כרגיל כמו עם הE2160 שלי וזה די דפוק.

הכרטיס מסך ממש חדש (לפני כמה ימים). ובגלל שהמעבד הקודם היה עושה לי בעיות כל שנייה היה עושה ריסט למחשב ופחדתי שזה ידפוק את הכרטיס מסך

עריכה: עכשיו נזכרתי, בצד הכסוף של המעבד, איפה שמורחים את המשחה הטרמית, יש לי מדבקה עם BARCODE כזה לא יודע שתופס רבע מהצד הכסוף... זה לא משנה נכון? כי ניסיתי להוריד ולא הצלחתי.

עריכה 2: ביצעתי בדיקה, הלכתי לCPU:OCCT בצד שמאל, כיוונתי את הזמן ל20 דקות, בTEST MODE בחרתי MED (מדיום) והPRIOTY גם כן היה על MED. עשיתי את זה טוב? או שאולי צריך לקבוע הגדרות אחרות? כי מש שמוזר לי פה זה שהכי גבוהה שלי היה 53 בעוד כשזה היה 4-3 דקות לסיום המעלות חזרו לי ל41. בדקתי דרך HWMONITOR, אולי היה שם משהו דפוק. לעלות תמונות שהוא השאיר לי ב"מסמכים שלי"?

אה... ומשהו ממש מוזר קורה לי כרגע. הפעלתי מזגן ופתאום המעלות קפצו לי מ41 ל46, 45, 49, 42,41 וכל רגע קופץ

עריכה 3: שמתי לב שזה קורה רק כשאני נכנס לאינטרנט של MICROSOFT (אקספלולר). זה ממש דפוק... מצטער על החפירה הענקית אבל אני חייב עזרה

פורסם

לא אמור להיות הבדל גדול זה לא שעברתה פלטפורמה או משהו אין הבדל גדול במעבדים חוץ מהתדר הגבוה יותר בe5300

פורסם

א. קודם אים ישנה מדבקה של ברקוד על המעבד או על הגוף קירור בצידו של המשחה הטרמית תסיר אותה.

ב. תחזק את המעבד ברגע שאין תזוזה של הגוף סימן שהוא יושב טוב.

ג. המשחה הטרמית יכולה להוריד במספר מעלות שגם זה משהו, יש עוד פרמטים כמו מארז סירקולציה של אוויר וכדומה.

ד. 40 מעלות במנוחה זה סביר ומכובד.

פורסם

מספיק להתעלל בקירור.

קודם כל שיבדוק טמפרטורות במאמץ עם OCCT או PRIME95.

אם הם לא חורגות אז אין שום סיבה לפרק ולהרכיב 100 פעם.

פותח הדיון לא יודע מה אתה נבהל שהטמפרטורות עולות ויורדות כל הזמן.

המעבד שלך הוא דו ליבתי עם תדר נמוך יחסית.

המערכת מבצעת כל מיני פעולות מדי פעם.

הטמפרטורות אמורות להשתנות בהתאם, ואולי זה יותר בולט עם המעבד שלך מאשר מרובע ליבתי חדיש.

זה ממש לא רלוונטי לשום דבר.

תבדוק שהטמפרטורות במאמץ לא חורגות וזה כל מה שאמור לעניין אותך.

פורסם

פותח התרד מצטער אבל אני כבר מבולבל..התקנת קירור חדש..לא התקנת..החלפת אותו..:s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים