עבור לתוכן

41 מעלות במעבד חדש זה בסדר? ושאלה בנוגע להחזרת הגדרות יצרן ללוח אם

Featured Replies

פורסם

קניתי מעבד חדש וחיברתי אותו עם משחה טרמית והכל (שמתי קצת משחה טרמית באמצע המעבד ואז שזה ימרח לבד על הכל, כך חבר אמר לי לעשות) וזה "תקוע" על 41 מעלות, רק במאמץ זה עולה ל50 בערך וזהו, זה טוב?

זה לא שאם זה הייה על נגיד 30 יהיה לי יותר FPS במשחקים נכון?

המעבד הקודם שהיה לי עשיתי לו OC והכל, רציתי לדעת הכיצד אני יכול להחזיר את הגדרות היצרן של הלוח שלי כשקיבלתי אותו? מקווה לקבל את הדרך הכי קלה שאפשר.

לוח האם שלי: Asus P5G41C-M LX

אה... ומה זה VTT VOLTAGE?

פורסם

נשמע סביר באופן כללי. אבל איזה מעבד זה? ועם איזה קירור? (סטוק אני מנחש?)

פורסם
  • מחבר

E5300... תראה גם מה כתבתי בעריכה ואני מקווה שאם תוכל לענות לי תענה לי. ובנוגע למאורר... לא זוכר ממש את שמו אני אנסה לחפש תמונות שלו ואפרסם פה (לא סטוק).

בהתחלה זה היה לי 41 46 50 60 כל רגע קפץ לי, עכשיו חיזקתי את המאורר קצת וזה "תקוע" על 41.

פורסם

VTT זה המתח שה-FSB עובד עליו. (תדר הבאס והגשר הדרומי)

בכל אופן, הטמפרטורות בסדר גמור+.

עריכה- בנוגע לאוברקלוק, פשוט תחזיר את ה-BIOS להגדרות הברירת מחדל שלו. אמור ליהיות לך איפשהו בתפריט הראשי "Load default" או משהו אחר בסגנון. אני לא מכיר פשוט את הביוס שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אבדוק, תודה רבה.

וזה בערך המאורר שיש לי:

E-677-106-7446.jpg

לפחות כך הוא נראה אם מסתכלים מלמעלה.

פורסם

כל עוד הטמפרטורות שלך טובות אתה יכול ליהיות רגוע, עושה רושם שהקירור עושה עבודה טובה.

תקפיד לנקות אותו כל כמה חודשים (ולמרוח משחה טרמית בכל פעם מחדש על המעבד כשאתה חושף אותו לאוויר)

פורסם
  • מחבר

אוו! אבל כאן בידיק הבעיה, שמתי מישחה טרמית, שמתי את המאורר ואז כשהדלקתי את המחשב זה תמיד היה 41 ואחרכך קפת ל46 50 60 וכ'ו וכ'ו... אחרכך פשוט ניקתית את המאורר וחיכיתי כמה זמן עד שיביאו לי אחד חדש... אולי זו הסיבה? אולי כדאי ליל נסות להחליף משחה טרמית?

פורסם

זה קפץ לטמפרטורות האלה מתי? אחרי שהחלפת את המאוורר? אם אתה יכול לפרט בבקשה, ובאיזה מצבים זה קפץ.

בעיקרון גם 60 זו טמפרטורה בסדר במאמץ, 75 בערך זה כבר הגבול.

פורסם
  • מחבר

תראה, חיברתי את המעבד החדש, שמתי לו משחה טרמית, חיברתי את המאורר החדש (כנראה לא כלכך טוב) ואז כשהדלקתי את המחשב ונכנסתי לתוכנה לבדיקת מעלות זה תמיד היה 41 ואז כל שנייה קפץ ל42, 46, 50, 60 לכמה שניות ועוד פעם ירד, אז אחרכך פשוט כיביתי את המחשב, פתחתי אותו והוצאתי את המאורר והוא היה בחוץ איזה חצי שעה - שעה ואז ניסיתי לחבר אותו שוב בלי להחליף שוב משחה טרמית.

אני אעשה כרגע ריסט למששב ואבדוק אם זה אתחל את ההגדרות של הביוס

פורסם
  • מחבר

הקפצה... אני באמת כלכך מצטער על ההקפצה ועל הדאבל אבל אני ממש צריך עזרה... למה? בכדי שהמעבד לא ידפק בזמן הזה.

יש מצב שזה משפיע על הFPS שאני מקבל על משחקים (אני סתם שואל, לא בדקתי). מה שגם נראה לי המאורר טיפה שבור, אבל אני לא בטוח כי הוא יושב ממש יציב ואם הוא היה שבור זה היה הרבה יותר מ41-44.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה בכלל. 40 מעלות צלזיוס זה סביר למנוחה אבל זה חסר כל משמעות, אם אתה רוצה לבדוק שהטמפרטורות טובות אז תפעיל עומס על המעבד ותבחן את הטמפרטורות שבמאמץ.

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי, נכנסתי למשחק (אסאסן קרייד 2 BROTHERHOOD) וזה היה לי 50 במאמץ היה רשום. תקרא גם מה רשמתי ב2 ההודעות האחרונות שבעמוד הראשון

פורסם

משחקים זה לא מאמץ מלא. אם אתה רוצה לדעת מה הטמפרטורה הכי גבוהה שהמעבד יגיע אליה ובנוסף להיות בטוח שהמערכת יציבה (בפרט מהצד של המעבד) אז צריך להשתמש בתוכנה שתפעיל עומס על המעבד כמו OCCT.

וכבר קראתי את כל הדיון, כולל את שתי ההודעות האחרונות שלך, ואני לא ממש מבין מה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני הפעיל, לכמה דקות בערך?

מה שגם, זה לא משפיע אז על FPS כלכך מעלות, נכון. תלוי, כאילו, זה ממש ממש גבוה אז כן, אבל אם זה 40-50-60 זה לא נכון?

ואם זה על 41-46 מעלות זה אומר שהמאורר לא שבור נכון? מצטער על החפירות ועל חוסר הידע.

פורסם

20 דקות זה בסדר..

אני כרגע לא מוצא שום סיבה לחשוב שהקירור של המעבד שלך דפוק. תפעיל עומס על המעבד, תדווח על הטמפרטורות הכי גבוהות של המעבד במאמץ מלא ולאחר מכן נראה אם קיימת בעיה.

וכן, אם הטמפרטורה ממש ממש ממש גבוהה (הרבה יותר מ-60) אז אתה יכול לצפות לירידה ב-FPS.. אבל זה לא אומר שבכל פעם שה-FPS נופל אז הטמפרטורה ממש גבוהה.

אם יש אצלך בעיה בהרצת משחקים אז תפרט על הבעיה ונראה מה אפשר לעשות אבל אין סיבה כרגע לחשוב שהקירור של המעבד דפוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים