עבור לתוכן

התלבטות בין Motorola Atrix 4G ל-LG Optimus 2X

Featured Replies

פורסם

היי חברים, מה שלומכם ?

אני מתלבט בנוגע לרכישה של אחד מהמכשירים הללו...

ניסיתי לחפש אחר מידע זמין בעברית.. ?

נתקלתי בסקירה של קומבינטור שהיא טובה מאוד, אבל רציתי דעה נוספת.

http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=507

פורסם

אישית לא אהבתי את העיצוב של LG הוא ממש סולידי ודיי נראה כמו לבנה.

אם כבר.. לדעתי צריך לחכות להשוואה למכשיר החדש של HTC Sensation

הקרב לדעתי אין HTC כרגע לבין מוטורולה.

למטורולה יש הרבה יותר אופציות מבחינה עמדת עגינה ודפדפן משולב בתוך המכשיר כשאתה מחבר אותו ל HDMI

והוא גם נראה טוב יותר לדעתי, וגם טיפה זול יותר ;D

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר עוד אתרים שעושים סקירות השוואה כאלה בעברית ? במקרה מצאתי את קומבינטור...

פורסם

לעת עתה יש רק את קומבינטור לפי מיטב ידיעתי.

אבל לא חסר באנגלית ותמיד אפשר לתרגם את האתרים דרך גוגל :cool2:

פורסם

בסך הכול ,בלי קשר לתוכנה ששניהם מריצים ,הAtrix 4G הוא הבחירה הטובה יותר לדעתי ,סוללה גדולה יותר ,מסך שאמור להיות איכותי יותר אפילו עם הPentile המעצבן , הבעיה היחידה במרת החומרה שאני רואה הוא שהBootloader שלו נעול .

מבחינת תוכנה הOptimus 2X או הT mobile G2x כמו שהוא ניקרא בארצות הברית הוא מכשיר שנותן יותר ביצועים בגלל תוכנה טובה יותר ,וגם יש לו צילום וידאו ב1080P לעומת 720P בAtrix למרות שבקרוב אמור להיות עידכון בשבילו שיוסיף צילום וידאו ב1080P .

פורסם

בסך הכול ,בלי קשר לתוכנה ששניהם מריצים ,הAtrix 4G הוא הבחירה הטובה יותר לדעתי ,סוללה גדולה יותר ,מסך שאמור להיות איכותי יותר אפילו עם הPentile המעצבן , הבעיה היחידה במרת החומרה שאני רואה הוא שהBootloader שלו נעול .

מבחינת תוכנה הOptimus 2X או הT mobile G2x כמו שהוא ניקרא בארצות הברית הוא מכשיר שנותן יותר ביצועים בגלל תוכנה טובה יותר ,וגם יש לו צילום וידאו ב1080P לעומת 720P בAtrix למרות שבקרוב אמור להיות עידכון בשבילו שיוסיף צילום וידאו ב1080P .

לא יודע מה איתך אבל ה QHD של הATRIX פשוט לא נראה טוב, לא בהיר מספיק. אפילו המסך של ה X2 נראה הרבה יותר טוב. הממשק המגעיל של MOTOROLA והBOOTLOADER הנעול, לא הייתי מתקרב אליו בכלל.

פורסם

לא יודע מה איתך ,אבל בכול הביקורות ,עשו בדיקות למסך והוא לא כזה נורא ..

35909.png

35910.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים