עבור לתוכן

פיצול מסך לשתי מחשבים עם מחברי מסך שונים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי שני מחשבים המחוברים למקלדת אחת עכבר אחד ומסך אחד ע"י מפצל VGA\PS2.

הכל עובד מעולה בעזרת לחיצה על כפתור במקלדת נעשה מעבר בין המחשבים.

בקרוב אני קונה מחשב חדש שיחליף את אחד המחשבים, העניין שבמחשב זה יש כרטיס מסך שאחבר באמצעות DVI אל אותו המסך.

מה שבעצם יקרה זה מצב כזה שאין לי אפשרות להשתמש במפצל מכיוון שיש לו רק חיבורי VGA.. , מה הייתם ממליצים לי לעשות\פתרון חומרה?

פורסם

3 פתרונות:

ממיר DVI2VGA

לקנות מסך שיש לו יותר מכניסה אחת עם אפשרות למתג בין היציאות

שרק מחשב אחד יהיה מחובר - לשני תתחבר ב-RDP\VNC\RADMIN\עיזות

אין פה תקלת חומרה - מועבר - בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

היי בנוגע למסך, יש לו כניסת VGA וDVI לגבי הפתרונות:

1. ממיר DVI2VGA - לא מאבד בעצם את המטרה של חיבור הDVI?

2. לקנות מסך שיש לו יותר מכניסה אחת עם אפשרות למתג בין היציאותשרק מחשב אחד יהיה מחובר - לשני תתחבר ב-RDP\VNC\RADMIN\עיזות - לא הבנתי איך פועל העניין כל כך, איפה מופעלת התוכנת שליטה מרחוק ואיך היא בוחרת את המחשב השני?

פורסם

מתקין את המחשב הנשלט

1. DVI זה מחבר - ותתפלא - יש גם DVI אנלוגי (למרות שה-D בראשי התיבות הוא דיגיטל).

3.

מגדיר ב-BIOS שהוא לא עוצר בגלל שאין לו מקלדת\עכבר\מסך\עיזות (הקטע של העיזות ממש חשוב)

מגדיר שהוא נשלט - זה כבר תשאל בתוכנה\מערכות הפעלה - אל תדאג נסייע בעדך

לנתק הקבלאז' - לחבר את המחשב השולט - שלהלן יהיה העיקרי \ PRIMARY

מהמחשב השולט פשוט להשתלט - אם זה ב-RDP זה מובנה במערכת הפעלה מקדמא דנה (XP צפונה בטוח).

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

האם יש אפשרות לעשות זאת בלי השתלטות? מכיוון שבמחשב הנשלט אני הולך לבצע פעולות כבדות, תכנות וכדומה ואני חייב לרוץ בזמן אמת ללא תעבורת רשת.

פורסם

ה-IMPACT של RDP הוא זניח - הן מבחינת משאבי המחשב והן מבחינת משאבי הרשת.

פורסם
  • מחבר

מגדיר ב-BIOS שהוא לא עוצר בגלל שאין לו מקלדת\עכבר\מסך\עיזות (הקטע של העיזות ממש חשוב) - לגיטימי

מגדיר שהוא נשלט - זה כבר תשאל בתוכנה\מערכות הפעלה - אל תדאג נסייע בעדך - בעזרת איזה תוכנה, הIMPACT?

לנתק הקבלאז' - לחבר את המחשב השולט - שלהלן יהיה העיקרי \ PRIMARY - לא הבנתי את החלק הזה.. איך לחבר מה זה קבלאז'?

מהמחשב השולט פשוט להשתלט - אם זה ב-RDP זה מובנה במערכת הפעלה מקדמא דנה (XP צפונה בטוח). - את זה אפשר לעשות דרך הרשת הביתית בלי כל הבלאגן, דרך Remote Desktop Connection אז מה ההבדל?

כל טוב,

גבריאל

פורסם

יש לך קצת סלט - שנינו מדברים על אותו הדבר רק במינוחים שונים אני אסביר (זה נכון שאתה משתמש במינוח הנכון אני פשוט רגיל אחרת)

RDP - זהו הפרוטוקול בו משתמש Remote Desktop Connection וגם terminal SErvices

קבלאז' = כבלים - כבל VGA מקלדת עכבר רשת חשמל וכיוב

שום תוכנה - RDP מובנה במערכת ההפעלה - פשוט מינוח שונה

תוכנות אחרות (ובמיוחד RADMIN שאני מאוד אוהב) הם כבר דורשות התקנה ויש להם קצת יותר IMPACT על המערכת

LAST BUT NOT LEAST - אתה תמיד יכול לקנות KVM שיש לו DVI ופשוט למחשב שאין לו DVI להוסיף יציאה כזו - אם על ידי ממיר או על ידי כרטיס מסך

אני ממליץ בחום על ה-KVM של aten -קצת יקרים אך מעולם לא איכזבו אותי

http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=2005010513171002&psid=20070130114411002&pid=20101208165317001&layerid=subClass3

אתה לא קונה KVM כל יום - כדאי להשקיע במשהו שיתן לך BANG FOR MONEY

בהצלחה גדולה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים