פורסם 2011 באפריל 1414 שנים שלום לכולם,יש ברשותי שני מחשבים המחוברים למקלדת אחת עכבר אחד ומסך אחד ע"י מפצל VGA\PS2.הכל עובד מעולה בעזרת לחיצה על כפתור במקלדת נעשה מעבר בין המחשבים.בקרוב אני קונה מחשב חדש שיחליף את אחד המחשבים, העניין שבמחשב זה יש כרטיס מסך שאחבר באמצעות DVI אל אותו המסך.מה שבעצם יקרה זה מצב כזה שאין לי אפשרות להשתמש במפצל מכיוון שיש לו רק חיבורי VGA.. , מה הייתם ממליצים לי לעשות\פתרון חומרה?
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים 3 פתרונות:ממיר DVI2VGA לקנות מסך שיש לו יותר מכניסה אחת עם אפשרות למתג בין היציאותשרק מחשב אחד יהיה מחובר - לשני תתחבר ב-RDP\VNC\RADMIN\עיזותאין פה תקלת חומרה - מועבר - בהצלחה,גבריאל
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים מחבר היי בנוגע למסך, יש לו כניסת VGA וDVI לגבי הפתרונות:1. ממיר DVI2VGA - לא מאבד בעצם את המטרה של חיבור הDVI?2. לקנות מסך שיש לו יותר מכניסה אחת עם אפשרות למתג בין היציאותשרק מחשב אחד יהיה מחובר - לשני תתחבר ב-RDP\VNC\RADMIN\עיזות - לא הבנתי איך פועל העניין כל כך, איפה מופעלת התוכנת שליטה מרחוק ואיך היא בוחרת את המחשב השני?
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים מתקין את המחשב הנשלט1. DVI זה מחבר - ותתפלא - יש גם DVI אנלוגי (למרות שה-D בראשי התיבות הוא דיגיטל).3.מגדיר ב-BIOS שהוא לא עוצר בגלל שאין לו מקלדת\עכבר\מסך\עיזות (הקטע של העיזות ממש חשוב)מגדיר שהוא נשלט - זה כבר תשאל בתוכנה\מערכות הפעלה - אל תדאג נסייע בעדךלנתק הקבלאז' - לחבר את המחשב השולט - שלהלן יהיה העיקרי \ PRIMARYמהמחשב השולט פשוט להשתלט - אם זה ב-RDP זה מובנה במערכת הפעלה מקדמא דנה (XP צפונה בטוח).כל טוב,גבריאל
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים מחבר האם יש אפשרות לעשות זאת בלי השתלטות? מכיוון שבמחשב הנשלט אני הולך לבצע פעולות כבדות, תכנות וכדומה ואני חייב לרוץ בזמן אמת ללא תעבורת רשת.
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים מחבר מגדיר ב-BIOS שהוא לא עוצר בגלל שאין לו מקלדת\עכבר\מסך\עיזות (הקטע של העיזות ממש חשוב) - לגיטימימגדיר שהוא נשלט - זה כבר תשאל בתוכנה\מערכות הפעלה - אל תדאג נסייע בעדך - בעזרת איזה תוכנה, הIMPACT?לנתק הקבלאז' - לחבר את המחשב השולט - שלהלן יהיה העיקרי \ PRIMARY - לא הבנתי את החלק הזה.. איך לחבר מה זה קבלאז'?מהמחשב השולט פשוט להשתלט - אם זה ב-RDP זה מובנה במערכת הפעלה מקדמא דנה (XP צפונה בטוח). - את זה אפשר לעשות דרך הרשת הביתית בלי כל הבלאגן, דרך Remote Desktop Connection אז מה ההבדל?כל טוב,גבריאל
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים יש לך קצת סלט - שנינו מדברים על אותו הדבר רק במינוחים שונים אני אסביר (זה נכון שאתה משתמש במינוח הנכון אני פשוט רגיל אחרת)RDP - זהו הפרוטוקול בו משתמש Remote Desktop Connection וגם terminal SErvicesקבלאז' = כבלים - כבל VGA מקלדת עכבר רשת חשמל וכיובשום תוכנה - RDP מובנה במערכת ההפעלה - פשוט מינוח שונהתוכנות אחרות (ובמיוחד RADMIN שאני מאוד אוהב) הם כבר דורשות התקנה ויש להם קצת יותר IMPACT על המערכתLAST BUT NOT LEAST - אתה תמיד יכול לקנות KVM שיש לו DVI ופשוט למחשב שאין לו DVI להוסיף יציאה כזו - אם על ידי ממיר או על ידי כרטיס מסךאני ממליץ בחום על ה-KVM של aten -קצת יקרים אך מעולם לא איכזבו אותי http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=2005010513171002&psid=20070130114411002&pid=20101208165317001&layerid=subClass3אתה לא קונה KVM כל יום - כדאי להשקיע במשהו שיתן לך BANG FOR MONEYבהצלחה גדולה,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.