פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים היי בשעה טובה הגיע זמני לעשות רישיוןעכשיו אין לי מושג איך זה הולך כאילו איך אני מתחיל, הבנתי שאני צריך להוציא טפסים או משהו כזה אבל מאיפה?ומה אחר כך? אני ממש לא מבין בכל הבירוקרטיה שלפני התחלת הלמידה המעשית אז אם מישהו יכול לעזור..
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים אתה הולך למ.מ.ס.י ברחוב הנביאים 1 (או 3, אני לא זוכר את המספר, אבל זה ממש בהתחלה שלו וכתוב שם בגדול מ.מ.ס.י), שם אתה לוקח טופס שאותו אתה ממלא; עם הטופס הזה אתה הולך לאופטומטריסט שבודק את הראיה שלך (ברוב חנויות המשקפיים עושים בדיקות ראיה) ולרופא משפחתי שכותב שיש לך שתי רגליים ושאתה לא מסומם.אחרי זה אתה מתקשר למורה הנהיגה האהוב עליך, קובע איתו שיעור ומביא לו את הטופס..
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים אתה הולך למ.מ.ס.י ברחוב הנביאים 1 (או 3, אני לא זוכר את המספר, אבל זה ממש בהתחלה שלו וכתוב שם בגדול מ.מ.ס.י), שם אתה לוקח טופס שאותו אתה ממלא; עם הטופס הזה אתה הולך לאופטומטריסט שבודק את הראיה שלך (ברוב חנויות המשקפיים עושים בדיקות ראיה) ולרופא משפחתי שכותב שיש לך שתי רגליים ושאתה לא מסומם. אחרי זה אתה מתקשר למורה הנהיגה האהוב עליך, קובע איתו שיעור ומביא לו את הטופס.. ROFL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.