עבור לתוכן

ביצועי ה GTS 250 - מספקים?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני שוקל לרכוש XFX GTS 250, אבל לא מודע כלל לביצועיו.

האם כרטיס מסך זה "מספק"?

רזלוציה של המסך היא 1920x1200 - ואני יודע שדורשת קצת יותר.

המשחקים איתם כרטיס מסך זה יאלץ להתמודד:

Need for Speed

COD

BFBC2

אין דרישה ל tesselation או לרמת פרטים מדהימה.

השאלה היא אם הכרטיס הזה בכלל מיועד להתמודד עם משחקים.

תודה מראש!!!

פורסם

השאלה היא למה אתה מתעניין כיום בכרטיס שעבר זמנו, ויש במחירו כרטיסים טובים ממנו...

פורסם
  • מחבר

תודה!

אם התחלת - תסיים :silly:

איזה כרטיס? מי חדש ממנו ובמחיר טוב יותר?

הוא מוצע לי בעלות של 55 דולר. ולכן ההתעניינות.

מה דעתך?

כמובן - חשוב לדעת גם לגבי השאלה העיקרית - האם הוא כרטיס שמסוגל להתמודד עם המטלה.

תודה

פורסם

55$ כחדש או יד שנייה בלי אחריות?

פורסם
  • מחבר

אני גר בארה"ב.

ח-ד-ש! כולל הכל :)

פורסם

אני יכול להגיד לך שהכרטיס מעולה ברזולוציות שאני משחק 1600X900 בנוגע לרזולוציה שלך בכלל לא בטוח קח את הGTS450

או כרטיס חזק יותר כמו GTX460 1GB.

פורסם

תשמע, אני אנסח זאת כך: יחסית למחיר הזה, מדובר בכרטיס טוב. נכון, יש לו יותר משנתיים, הוא לא תומך בDX11 ויש כרטיסים חזקים ממנו - אבל במחיר הזה הוא בסדר (בהנחה שמדובר בגרסת 1GB. אם זו גרסת 512MB, אולי כדאי שתשקול מחדש בהתחשב ברזולוציה שלך).

הבעיה היא, בני, שהוא לא יותר מ"בסדר". תזכור שעוד כשהיה חדש היה מדובר בכרטיס ביניים, מתחרה ל4850 של ATI. מה זה אומר? שאת רוב המשחקים היום תריץ על בינוני-גבוה (בהנחה שכל שאר המערכת סוחבת, כמובן) ללא פילטרים, במקרה הטוב. אני כרגע עם HD4890, שצובר בינתיים וותק בעצמו, אך חזק בעשרות אחוזים מהGTS250, ומסך 22" שאינו FHD - ויש משחקים שבהם אני מתפשר על חלק (ולפעמים חלק לא קטן) מההגדרות הגראפיות, שלא לדבר על פילטרים.

דווקא COD כנראה לא יעשה לך בעיות עקב תכנות וניצול משאבים יעיל יותר, ולהבנתי עם NFS החדש לא מאוד כבד, אז ספציפית למשחקים האלה הGTS250 יספיק בפשרות מינימאליות... אבל אם אתה רוצה כרטיס שיתאים גם למשחקים "כבדים" יותר בטווח של שנה מהיום ולא ממש-ממש-ממש לחוץ בכסף, הייתי מציע שתרד מזה.

אה, והצעות חלופיות לא תראה ממני כרגע פשוט כי אני לא מכיר את המחירים בארה"ב מעבר לאלו של NEWEGG. אם תתן לינק לחנות בה מצאת GTS250 ב55$, אולי אוכל לתת לך תשובה מושכלת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים