פורסם 2011 באפריל 1214 שנים היי שמתי לב לאחרונה שבחיפוש דרך האפיקציה באייפון לא מגיעים לכל התוצאות כמו בחיפוש רגיל בדפדפן במחשב כנראה זה בגלל הגדרה כלשהי של אפל :pissed: מישהו יודע איך אפשר לבטל את ההגדרה הזאת? או לחלופין מכיר אפליקציה שיכולה לאפשר לי גישה ישירה בלי סינון לyoutube?
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים יש לי את אותה הבעיה באנדרואיד (SGS).אני יכול להניח שזה קורה מכמה סיבות:* הגדרות אזוריות של הפלאפון* הסכמים שונים ומשונים בין חברות תוכן לבין יוטיוב (שלא מאפשרים צפייה בסלולר)* אלגוריתם חיפוש אחר
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים מחבר יש לי את אותה הבעיה באנדרואיד (SGS).אני יכול להניח שזה קורה מכמה סיבות:* הגדרות אזוריות של הפלאפון* הסכמים שונים ומשונים בין חברות תוכן לבין יוטיוב (שלא מאפשרים צפייה בסלולר)* אלגוריתם חיפוש אחראפשר לשלול בוודאות את ההצעה הראשונה שלך כי אם בחיפוש רגיל ביוטיוב אני מזוהה מישראל אז גם באייפון לא אמור להיות הבדלוזה קשור ל2 האפשרויות האחרות שציינת- בקשר לאלגוריתם חיפוש- באפליקציה שהורדתי לאייפון שנקראת youtube navigator אני מצליח לראות את התוצאות המלאות לחיפוש ביו טיובאבל עדיין אני לא מצליח להפעיל את הסרטים האלה- ופה זה מאשר גם את ההצעה השנייה שלך.>>> זה רק נותן עוד תמריץ לפרוץ את האייפון אבל צריך עכשיו גם פריצה נוספת להגבלה של אפל..
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים אני משתמש באפליקצייה הרשמית.גם כשאני חיפשתי באפליקציות אחרות מצאתי יותר.אלו לא ההגבלות של אפל למיטב הבנתי...
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים מדובר בחיפוש באתר המובייל שלהם שמציע תוצאות אחרות, ישנן תוכנות אחרות שמנסות להציע יותר חיפושים.
פורסם 2011 באפריל 1514 שנים אין מה לעשות יש סירטונים שלא מותאמים ל YT APP אני מתשתמש בדפדפן לראותתוריד SKYFIRE שיש לו FLASH מובנה ותצפה דרכו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.