עבור לתוכן

צריך עזרה בהתקנת טלויזיה

Featured Replies

פורסם

קניתי lg lcd 32ld450:

http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LD450.jsp

עכשיו אני צריך לחבר אותו ואני לא יודע מאיפה להתחיל.

מה שאני רוצה לעשות זה בערך ככה:

יש לי רסיבר, אליו מחובר מחשב. יש לי ממיר yes, המחובר לכרטיס טלויזיה במחשב. עכישו אני רוצה לחבר את הכול ביחד עם הטלויזיה. אם אפשר, הייתי רוצה לחבר את הממיר גם לטלויזיה וגם למחשב.

אפשר לקבל קצת כיוון?

המוכר בחנות אמר לי משהו על חיבור אופטי בין הרסיבר לטלויזיה.... איפה הממיר נכנס פה?

פורסם

איזה ממיר יש לך? האם זה ממיר HD או רגיל?

האם יש לו יציאה אופטית?

איזה כרטיס מסך יש לך במחשב?

האם יש לו יציאת HDMI?

איך הרסיבר מחובר למחשב?

האם יש לך 2 רמקולים או יותר?

פורסם
  • מחבר

ממיר yesmaxHD

האם יש לו יציאה אופטית? אני לא יודע איך היא נראת, אני לא רואה שכתוב שם איפשהו אופטי, אבל לפי המאמר הבא אני רואה שיש:

http://www.dtown.co.il/articles/785.html

כרטיס מסך nvidia geforce 7900 gt/gto

יציאת HDMI? אין לי מושג... אני לא רואה שזה מצויין באתר של החברה.

הרסיבר הוא kenwood 100w x5, מחוברים אליו 2 רמקולים, והוא מחובר למחשב רק בסאונד. הממיר מחובר לכרטיס TV.

פורסם

אז אתה יכול לחבר את הטלויזיה לממיר בכבל HDMI, במקביל לכרטיס הטלויזיה (שמחובר אנלוגית?)

את המחשב תוכל לחבר בכבל DVI-HDMI לטלויזיה.

ואת המגבר תוכל לחבר בכבל אופטי מהממיר ובכבל קואקסיאלי למחשב, או כבל סטריאו רגיל למחשב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני חושב שהבנתי:

אני לא אמור לשנות כלום, רק לחבר בין הטלויזיה לממיר בכבל HDMI, ואת הטלויזיה לרסיבר בכבל אופטי.

בקשר למחשב-טלויזיה, יש את הכבל הרגיל של חיבור הכרטיס מסך למסך, יש לי ממיר כזה שאני יכול לחבר לקצה אחד ולהפוך אותו לDVI, זה לא מספיק טוב?

בקשר למחירים, אני צריך לקנות כבל אופטי וHDMI, אני רואה בזאפ טווח מחירים גדול בכבלים השונים, למה? כמה אמורים לעלות לי הכבלים?

ותודה על העזרה!

פורסם
  • מחבר

בעצם אני לא רואה בטלויזיה שיש חיבור לDVI, יש חיבור PC רגיל.... אני יכול פשוט להוציא את הכבל מהמסך ולחבר לטלויזיה?

(הוספתי תמונה של הטלויזיה)

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש רק חיבור HDMI אחד בטלויזיה הזו?

ואתה יכול לחבר את הכבל האופטי ישר מהממיר לרסיבר. כך תוכל לשמוע רדיו מערוצי הרדיו מהממיר מבלי שהטלויזיה תהיה דולקת.

אתה יכול לחבר כבל VGA, אבל יכולות להיות הפרעות לפעמים.

כבל HDMI לא אמור לעלות יותר מ-40 שקל.

וכבל אופטי גם לא צריך לקנות בהרבה כסף.

באיביי אפשר למצוא כבלים אופטיים בדולרים בודדים כולל המשלוח. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים