עבור לתוכן

שאלה בקשר לU2311H ומסכים חדשים

Featured Replies

פורסם

המדיניות של הפיקסלים היא בכל סניף של KSP?

פורסם

היא היתה פעם, אני לא יודע אם היא עדיין ככה.

אני מניח שזה תלוי כמה הם עמוסים גם באותו רגע (למשל ספק אם שישי בצהרים יסכימו) ואם זה סניף עם מעבדה.

פורסם

באיזה סניף אתה קונה?

פורסם

ת"א השלום

פורסם

תעדכן אותי אם אתה רוכש.. אם אפשרי אני מוכן לחכות חודש בשביל להבטיח מסך נטול פיקסלים שרופים / תקועים.

פורסם

כנ"ל גם אני.

פורסם

רזולוציה 1920x1080

זה לא הרבה בשביל מסך של 23 אינט'צ?

פורסם

זה כבר תלוי בכל בן אדם.

לרוב בשביל נוחות צריך גודל נקודה של 0.27-0.28 מה שכמובן בא על חשבון חדות או איך שרבים אוהבים להגיד - איכות.

23 ביחס של 16 על 9 כבר מתחיל להיות בצד הקטן יותר של הדברים אבל זה לא נורא, המסך U2711 של דל בגודל 27 הוא בעל פיקסלים הרבה הרבה יותר קטנים.

כדאי גם לציין שעם הדפדפנים של ימינו ועם WIN7 בעלת יכולות שינוי DPI לא רעות זה פחות קריטי. אני עם מסך 24" עדיין לפעמים מגדיל בדפדפן מדי פעם באתרים מסוימים.

פורסם

KSP הורידו אותו לגמרי מהחנות, מחסור אצל היבואן - פאק.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הוא חזר למלאי!

קניתי.. אין פיקסלים :)

קניתי ממש לפני הסגירה בסניף שלא מכירים אותי אז לא בדקתי על המקום, אבל המוכר אמר שאפשר להחזיר 10 ימים ויחליפו גם על פיקסל אחד.

לאחר ה-10 ימים זה מול היבואן והוא יחליף רק מעל ארבעה.

מצד שני פניתי לחנות מאוד אדיבה ומוערכת בקהילה ושאלתי אם ניתן לבדוק פיקסלים במעמד הקניה בהנחה שהיבואן בסדר - ואמרו לי שהיבואן לא ממש בסדר, ולכן זה לא אפשרי.

פורסם

כן.. ידוע ש KSP אוהבת "להתגמש"..

באיזה סניף וכמה עלה?

פורסם

בדיזינגוף סנטר (שהוא נראה לי היחידי שפתוח עד 8 ) ועלה 1060 שח נראה לי. נשאר לו רק אחד שהספקתי לחטוף.

קשה לי להתרגל לכמה שהוא בוהק לעומת הויוסוניק הישן שלי שמחובר לידו.. אני רואה דברים שבכלל לא ראיתי קודם חח, המסך הישן שלי היה על הפנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים