פורסם 2011 באפריל 1014 שנים שלום רב,אני רואה שיש הרבה המלצות לא לקחת את הפנל הפשוט והפחות טוב. לפי מה שראיתי - בפנלים שנחשבים יותר טובים קצב הרענון הוא בדרך כלל 8MS, האם זה משמעותי?האם מסך שצריך להתאים למשחקים צריך להתחשב בנתון זה? האם זה לא אזהרה ממריחות?תודה רבה
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים אל תדאג, גם בקצב רענון של 8MS לא תבחין במריחות במשחקים, אם חשוב לך צבעים יותר אוטנטים קרי, שחור שקרוב יותר לשחור מאשר אפור משמעות צבעים קרובים למציאות יותר, שטוב לסרטים גרפיקה וכו' אז לך על פנל טוב.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים אני אישית גם משחק פה ושם במשחקים ואני מתכנן לעבור למסך עם פאנל IPS (אצלם נפוץ זמן תגובה 8 מילי).עכשיו אני עם מסך בעל פנל TN שיש לו זמן תגובה 2 מילי (שמושג ע"י OVERSHOT - תקרא על זהף די מעניין) קיצר אני ממש סובל מהמסך שיש לי, הצבעים לא אמיתיים והזויות צפיה פשוט על הפנים. מן הסתם יש מסכי TN יותר טובים משלי אבל בגדול החסרונות של פאנל TN זה שחזור צבעים וזויות צפיה.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים העין האנושית לא תוכל בקושי להבדיל בין 8MSל2 MS ולכן זה לא חשוב זה עוד טריק של המוכרים למכור לך תמוצר שטוב להם ולא לךאני יסביר לך על הפאנלים:IPS=פאנל שטוב לגרפקאים ולמשחקים כבדים1. יש לו זווית צפייה מעולה של 178-1782. יש לו צבעים יותר אמתים וטבעים3. יש לו יכלות שחור יותר גבוהותחסרונות:הוא צורך הרבה חשמלTN=פאנל פשוט שנעוד יותר לעבודה עם טקסטיםיתרנות:1.זמן תגובה מהיר2. צריכה פחותה של אנרגיה3. זולחסרנות:1. זווית צפייה לא טובה כמו של IPS2.צבעים לא טובים עד 6BITלעומת 8-12 של IPSפאנל VAיתרנות:1. חדות יותר גבוה משל הTN2.זווית צפייה יותר טובה3.עומק צבעים של עד 8 BITחסרנות:1. צריכה חשמל ואנרגיה מוגברת2. יקר מאוד3.זווית צפייה פחותה משל IPSקיצור:סכום: IPS הוא פאנל אכותי למשחקים אכותים ולעבודה בגרפיקה ממחושבתוגם הפאנל הפאנל VAופאנל הTN הוא פאנל יחיסית פשוט וזול שבא בכול המסכים הזולים בדרך כלל מי שבא עם פאנל IPS זה DULLקיצור זה הסבר שלי מקווה שהבנתה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.