פורסם 2011 באפריל 1014 שנים אהלן!אני משתמש כבר המון זמן ב-duobletwist ושמתי לב לאחרונה שכאשר המכשיר מחובר בבלוטות' לאוזניות סטריאואז שלוחצים על מקשי התפעול על האוזניה (פללי/סטופ/קדימה/אחורה) הוא מבצע את הפעולה בנגן הסטוק ולא בדאבל טוייסט.עשיתי clear defaults לנגן סטוק ושמתי שדבאל טוייסט יהיה בחירת מחדל- וזה לא עוזר.משהו יודע מה הפתרון?
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים אני לא לוקח על עצמי שום אחריות על נזקים פוטנציאלים אלה או אחרים, אני מציע את הדבר הבא על סמך ניסיון אישי בלבד שעבד:titanium backup במוד של צ'אק נוריס, או root explorer ופשוט למחוק את הנגן.חשוב מאוד להיות מודע להשלכות שעלולות לצוץ כמו חוסר יכולת לבחור קבצי מדיה בתוך המערכת לצרכים אלה או אחרים.עוד דבר שעלה לי בראש במהלך הכתיבה הוא לרכוש את autostarts, שם יש לך בקרה מוחלטת על תגובות ללחצנים ולשינויים בתקשורת, אתה יכול לחסום את נגן המדיה המובנה של המכשיר מלהגיב לשינויים, והוא לא יעשה כלום כשתלחץ על האוזנייה שלך.
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים אני אומנם בHTC אבל הייתה לי בעיה דומה, פשוט מחקתי את הנגן הדיפולטי מהsystem אין לי צורך בו והכל טוב ויפה עכשיו
פורסם 2011 באפריל 1514 שנים מגדיר בהגדרות שdoubletwist יהיה הנגן הדיפולטי וכן מאפשר גישה לearphones keys לנגן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.