עבור לתוכן

עזרה עם כרטים מסך amd asus eah6870

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה אני חדש פה בפורום ותהיתי עם אתם אולי יכולים לעזור לי בבעיה שיש לי עם הכרטיס מסך

אז ככה לפני איזה חודש נשרף לי הכרטיס מסך שהיה לי ונאלצתי ליקנות כרטיס חדש אז חשבתי עם כבר ליקנות חדש אז ליקנות אחד טוב אז קניתי amd asus EAH6870 1GB GDDR5 התקנתי אותו במחשב ועשיתי פורמט והתקנתי windows 7 ואת הדרייברים של הכרטיס מסך אז הכל טוב ויפה התקנתי כמה משחקים כמו gta iv ו dirt 2 .

ואז נכנסתי לgta שמתי תגרפיקה עד הסוף ואיך שאתי לשחק הכל התחיל להיתקע חבל על הזמן אז חשבתי אולי עם אני יוריד

את ההגדרות טיפה אז הכול יהיה בסדר אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות הכל נתקע ואני מקבל איזה 25-30fps במשחק אבל הבעיה היא שהכל נתקע לא רק ב gta אלה גם בכל המשחקים האחרים אז בבקשה תעזרו לי ליפתור את הבעיה אולי למישהו פה יש את אותו כרטיס מסך ויכול לעזור לי אני יהיה אסיר תודה כי כבר נמאס לי לחפש פיתרונות ב google

והנה המערכת שלי

asus p5qc

intel core 2 quad q9550

4gb ddr 2 ram

amd asus eah6870 agb gddr5

windows 7 ultimate x32

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת אם ה 6870 אבל לא בכל המשחקים משהו כמו 20% מהמשחקים שאני מתקין (אבל אני כבר התייעשתי מה שלא עובד טוב אני מוריד לאקסבוקס )

למשל אני מפעיל את קרייסיס המשחק עובד לי לפעמים על FPS 15 ואני לא מבין כרטיס ברמה של ה6870 לא אמור להפעיל את CRYSIS על 15 FPS . (הגדרות V . HIGH בלי AA )

דרך אגב לגבי GTA IV המשחק עובד אצלי על בערך 30-50 FPS על הכי גבוה חוץ מ NIGHT SHADOW על OFF . אני חושב שזה תקין , לא ??

קיצוור גם לי יש את הבעיה הזאת בחלק מהמשחקים ואני אשמח לתשובה גם .

פורסם
  • מחבר

לא אחי זה לא תקין כי לפני זה היה לי nvidia 9600gt 512 mb וה gta עבד על הגדרות הכי גבוהות עם איזה 50-60 fps ככה שאני ממש מאוכזב מ radeon כי עם ה 9600gt עם 512mb עובד יותר טוב מהhd6870 1gb וgddr5 אז מה זה אומר על radeon

פורסם

אהלן חברה אני חדש פה בפורום ותהיתי עם אתם אולי יכולים לעזור לי בבעיה שיש לי עם הכרטיס מסך

אז ככה לפני איזה חודש נשרף לי הכרטיס מסך שהיה לי ונאלצתי ליקנות כרטיס חדש אז חשבתי עם כבר ליקנות חדש אז ליקנות אחד טוב אז קניתי amd asus EAH6870 1GB GDDR5 התקנתי אותו במחשב ועשיתי פורמט והתקנתי windows 7 ואת הדרייברים של הכרטיס מסך אז הכל טוב ויפה התקנתי כמה משחקים כמו gta iv ו dirt 2 .

ואז נכנסתי לgta שמתי תגרפיקה עד הסוף ואיך שאתי לשחק הכל התחיל להיתקע חבל על הזמן אז חשבתי אולי עם אני יוריד

את ההגדרות טיפה אז הכול יהיה בסדר אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות הכל נתקע ואני מקבל איזה 25-30fps במשחק אבל הבעיה היא שהכל נתקע לא רק ב gta אלה גם בכל המשחקים האחרים אז בבקשה תעזרו לי ליפתור את הבעיה אולי למישהו פה יש את אותו כרטיס מסך ויכול לעזור לי אני יהיה אסיר תודה כי כבר נמאס לי לחפש פיתרונות ב google

והנה המערכת שלי

asus p5qc

intel core 2 quad q9550

4gb ddr 2 ram

amd asus eah6870 agb gddr5

windows 7 ultimate x32

תודה רבה לעוזרים.

הבעיה שלך כניראה המערכת הפעלה...

אתה עם 32BIT מה שמסוגל להשתלט על 3.3~GB מקס, הכרטיס מסך שלך מנצל 1GB מתוכם, מעשית אתה עובד עם 2GB שזה קצת פחות מידיי...

פורסם

מה רק בגלל שה WINDOWS מנצל 3 ורבע GB של ראם זה אומר שאנחנו אמורים לקבל חצי מהביצועים של הכרטיס ???

לא יודע זה לא נשמע הגיוני מה גם שאני עכשיו עובד אם XP והיה לי WINDOWS 7 ULTIMATE X64 BIT ותתפלא המשחקים פועלים טוב יותר על ה XP .

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלך כניראה המערכת הפעלה...

אתה עם 32BIT מה שמסוגל להשתלט על 3.3~GB מקס, הכרטיס מסך שלך מנצל 1GB מתוכם, מעשית אתה עובד עם 2GB שזה קצת פחות מידיי...

סליחה אחי התבלבלתי כתוב לי בהגדרות 64bit oparation system ככה שלא ניראה לי שזו הבעיה
פורסם

אני ממליץ לנסות כמה גרסאות שונות של דרייברים

לפני כל התקנה קודם תסיר את מה שמותקן דרך לוח הבקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים