פורסם 2011 באפריל 914 שנים שלום, יש לי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 6200פרמטתי את המחשב והכל פועל מצוין מלבד העובדה שאחרי שאני מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך, ומפעיל את המחשב מחדש כל הצבעים משתבשים והופכים לאיכות גרועה שמונעת ממני לראות את המסך באופן ברור. כשאני מסיר את הדרייברים הכל בסדר, אבל איכות הצפייה בסרטים גרועה.
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים את מזכיר לי נוסטולגיות את שנת 2005 חח לפני שהיה לי את הX800 ,למה השימושים שלך במחשב?
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים מחבר גלישה באינטרנט, סרטונים ומשחקים פשוטים (שצורכים את הדרייברים). לגבי בעיית הגדרות - אחרי שאני מתקין את הדרייברים ההגדרות משתנות ל"תקינות" , אבל הצבע עדיין נדפק.
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים תשתמש בתוכנה הזאת למחיקת הדרייבר Driver Sweeper תוריד את הדייבר האחרון שתומך בכרטיס שלך אם זה לא עובד תשקיע בכרטיס יד שניה אותו כרטיס כמו שלך http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/19275/cat/34
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים F430 דווקה ניראה לי שהכרטיס שלו תומך בPCIE לכן הכרטיס המוצא כאן לא יתאים.
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים נראה לי שהוא תומך בAGP אבל זה כבר צריך לשאול את ddkk ,כי היה לי כרטיס כזה לפני עידנים חח
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים מחבר הורדתי את הדרייברים החדשים ועדיין לא עובד...אולי אני עושה משהו לא טוב בהתקנה?לגבי שדרוג הכרטיס, אין לי מושג איזה דברים קיימים בשוק וכמה הם עולים.מישהו יוכל להמליץ על כרטיס טוב יותר ממה שיש לי וזול (חדש - לא יד שנייה).
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים יעזור לנו אם תגיד לנו איזה לוח יש לך... תוריד את התוכנה everest ובתפריט של התוכנה תבחר בלוח ותגיד איזה סוג כניסה יש לך AGP PCI-E....
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים לפני הפורמט הכרטיס מסך עבד באופן תקין ?כשאתה מוריד דרייבר שים לב שצריכה להיות התאמה גם בנושא מערכת הפעלה (32 או 64 ביט וכו')תעשה מה שהמליצו לך לגבי driver sweeper - תוכנה יעילה להסרת שאריות דרייבר, אבל צריך להריץ אותה בסייפ מוד ואחרי שהסרת את הדרייבר הישן דרך לוח הבקרהאחרי שהרצתה את ה-SWEEPER תעלה את המחשב במצב רגיל ותתקין את הדרייבר העדכניעוד משהו שאני ממליץ לך לנסות זה להוציא את הכרטיס מסך מהתושבת שלו ולהחזיר אותו למקום ועל הדרך גם לבדוק אם המאורר שלו עובד (אם יש לו) וגם תנקה אבק בהזדמנות מהכרטיס מסך
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים מחבר לפני הפורמט לא עבד תקין.מכיר את ההתאמה בין 32 ל64 ביט.ניסיתי את הסוויפר. עדיין לא עובד... יכול להיות שהכרטיס מסך נדפק?
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים אם ניסיתה את כל מה שרשמתי נראה באמת שיש תקלה בכרטיס מסךכפעולה אחרונה לפני שאתה זורק אותו תתקין אותו במחשב אחר. אם גם שם הוא יעשה בעיות אז סימן שהוא סיים את הקריירה שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.