עבור לתוכן

solo6c VS solo7c

Featured Replies

פורסם

במה זה לא פרמטר בר השוואה בין אוזניות ורמקולים. דינמיות כבר יותר באותו הדף אבל עדיין רמקולים ואוזניות באותו תקציב, לדעתי קמולים יישמעו יותר דינמיים פשוט כי הסאונד הרבה יותר גדול ונשמע יותר מוחשי, כמובן מתבטא בעיקר באיזור הבאס. שתי הפרמטרים העקריים שאוזניות מתחרות ולרוב עולות על רמקולים באותו מחיר זה רזולוציה (פירוט) וטונאליות.

מבין 3 האפשרויות שהזכרת הDT990 הקונטנדריות הכי רציניות אבל את שלושתן הSOLO7 ייקחו בקלות מבחינת איכות סאונד באופן כללי, לדעתי. כמובן שזה תלוי מאוד באינטרקציה של החדר והמשתמש, מה שלא מתבטא עם אוזניות.

פורסם

זה ממש מוזר לי כי תמיד אומרים שאוזניות נותנות תמורה יותר טובה למחיר לעומת רמקולים...

פורסם

האמת זשה די חסר טעם להשוות בין אוזניות ורמקולים כי זה סאונד שונה, כמו למשל לשחק בPRO אבולושן במחשב וומשחק אמיתי בשכונה, 2 חוויות שונות וכל אחת מהן יכולה להיות מהנה בזכות עצמה. אני למשל מתחבר לסאונד של הATH-W5000 שלי יותר מלרוב הרמקולים ששמעתי, גם כאלה שעלו עשרות פעמים יותר, פשוט כי הפרזנטציה שלהם מאוד מתאימה בשבילי, אז סובייקטיבית הן יותר "טובות".

פורסם

השאלה אם ברמת מחיר נמוכה יותר (בכל זאת, אין לרובנו כסף ל-w5000 המדהימות) אתה חושב ששילוב של אוזניות ומגבר לא ייתנו תמורה יותר טובה מרמקולים?

פורסם

זה תלוי בך אם אתה רוצה אוזניות או רמקולים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים