עבור לתוכן

solo6c VS solo7c

Featured Replies

פורסם

הבעיה שלי היא שאין לי איפה לשים אותם רחוק ממני ורחוקים אחד מהשני.. אני יכול רק על השולחן שלי..

זה יוצא שביני לבין כל רמקול יש בערך 60 ס"מ וביניהם יש בערך 80 ס"מ (קצת יותר אפילו).

להתחשב בנתונים הללו ובעובדה שאני רוצה באס חזק (כמה ביותר), מי יותר מתאים לי SOLO6C או SOLO7C?

פורסם

מפאת בעיות מקום כפי שציינת, לדעתי לך על ה-6

פורסם
  • מחבר

זה ממש בעייתי שהם קרובים אליי ואחד לשני?

כי אני מפחד שהסאב ב6 לא יהיה מספיק

פורסם

המרחק שכתבת הוא בגדר הסביר, בגלל זה המלצתי לך ללכת על-6

ה-7 פחות מתאים למרחקים כאלה, בלי קשר לזה שהם ענקיים בפני עצמם

פורסם

לבאסים מטורפים אני לא חושב שהרמקולים (גם ה-6 וגם ה-7) מתאימים כ"כ

פורסם

אני מציע ללכת על ה-6, כפי שרשמתי בביקורת, ה-7 לא נשמעים טוב באותה מידה כשאתה קרוב אליהם.

מה שבטוח הוא שאם אתה מחפש באס חזק (כמו רוב האנשים שזה בערך כל מה שחשוב להם), אף אחת מהמערכות האילו לא תתאים לך לדעתי. הן לא מנסות להוציא באס מוגזם.

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש באס מוגזם.. אני מחפש באס חזק ומאוזן שלא ישתלט על כל הצליל.. מצד שני אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי וdubstep, ובאס חזק חשוב בסגנונות האלו. אז ללכת על ה6? הוא יספיק מבחינת תדרים נמוכים?

פורסם

הכל תלוי בך. לדעתי הבאס שלהם מספיק, אבל רוב האנשים ששומעים את המוזיקה שאתה שומע כנראה לא יסכימו איתי.

פורסם
  • מחבר

אז יש מערכת 2.1 שאתה ממליץ עליה בתחום מחירים 800-900 שקל שיותר מתאימה לי?

פורסם

אני אישית לא מכיר את כל המערכות, לא התעדכנתי כבר זמן מה. אולי כדאי שתחכה לתגובה ממישהו שקצת יותר מעודכן בעניין או תפתח דיון חדש בנושא הזה כך שמי שעובר על הפורום יראה את הנושא.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על העזרה!

פורסם

אם כבר מדברים על ה-solo 7, המערכת יכולה להתחרות באוזניות באותה רמת מחיר בערך (hd598 החדשה, ath-ad700, dt990)? אני פשוט מעוניין לשפר את הסאונד מהמחשב ואני מתלבט מה ייתן לי תמורה יותר טובה

פורסם
  • מחבר

זה תלוי בך אם אתה רוצה אוזניות או רמקולים.. אני אישית מעדיף רמקולים כי אני לא יכול לשמוע מוסיקה מאוזניות הרבה זמן..

אני לא מבין כל כך בתחום אבל ממה שהבנתי באוזניות שומעים צליל הרבה יותר מפורט מרמקולים באותו מחיר.. אבל אני לא יודע מה לגבי הסולו7 כי הם נחשבים לרמקולים עם צליל מפורט במיוחד

פורסם

אם כבר מדברים על ה-solo 7, המערכת יכולה להתחרות באוזניות באותה רמת מחיר בערך (hd598 החדשה, ath-ad700, dt990)? אני פשוט מעוניין לשפר את הסאונד מהמחשב ואני מתלבט מה ייתן לי תמורה יותר טובה

להתחרות באיזה פרמטרים?

פורסם

להתחרות באיזה פרמטרים?

יופי וקומפקטיות... :silly:

אני מתכוון לאיכות הצליל לשמיעת מוזיקה- במה, דינמיות, איכות הנמוכים/גבוהים/מיד וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים