עבור לתוכן

כרטיס מסך נאות להרצת תוכנה בורסאית על 3 מסכי מחדש - איזה?

Featured Replies

פורסם

שלום.

איזה כרטיס מסך כדאי לבחור לאדם שמבקש להריץ (כרגע!) 3 מסכי מחשב בו זמנית, כאשר אלה ישמשו למעקב אחרי מניות (הבחור "סטוקר")?

אני מניח שהתשובה תהיה פתרון כלשהו של AMD - שהרי אלה תומכים ב EYFINITY.

אבל - איזה מהם?

יתרה מכך, הבחור חוזה שיתכן (זאת היא אופציה בלבד) שיעבור לקונפיגרציה גדולה יותר, ויוסיף עוד מסך (או אפילו עוד 3?) למערך.

אבל לא בשלב הזה!

אם כן - אשמח לשמוע את המלצתכם!

וזכרו - לא מדובר בגיימר.

תודה מראש

פורסם

שני החברות (ATI ו-Nvidia) תומכות בשלושה מסכים, אך אני ממליץ ללכת על AMD. מנסיון, כשעובדים עם הבורסה, תמיד יש צורך בעוד מסכים, ואתה לא רוצה להיות מוגבל בכמות שתוכל לחבר.

מה הכוונה קונפיגורציה גדולה יותר? סדרת ה-5XXX יכולה להכיל שלושה מסכים בכרטיס אחד, ועוד שלושה בכרטיס נוסף. וסדרת ה-6XXX מסוגלת להכיל עד חמישה מסכים בכרטיס אחד, אאל"ט.

במידה והוא אינו צריך כח גרפי ואינו מתכוון לשחק על המערכת, אני ממליץ לחכות שה-6450 יגיע ארצה. הוא אמור לתמוך במספר רב של מסכים במחיר נמוך.

אגב הארה קטנה, eyefinity או 3d surround מבית NV לא אמורים לשנות לבחור כ"כ. התוכנה של הבורסה יודעת לעשות שימוש במספר מסכים, לזהות ולפתוח מספר גיליונות על כל מסך. במידה וה-eyefinity פועל, התוכנה לא כבר לא תזהה את המסכים, אלא תסתכל על כולם כמסך אחד גדול.

פורסם
  • מחבר

תודה!

גרמת לי להבין שטעיתי בניסוח שלי.

אני מבין עכשיו שאייפינטי אין משמעו כמות המסכים, אלא מעין קונפיגורציה של המסכים.

לא.

אני מבקש להיות מסוגל לחבר 3 מסכי מחשב לכרטיס מסך אחד.

(אגב - כל זה בארה"ב).

לפי הבנתי, אין כאטיס מסך של Nvidia שיכול "להריץ" 3 מסכים בו זמנית.

פורסם

כן, בערך. הקונפיגורציה ב-Eyefinity כמובן תלויה במספר המסכים.

לפי הידוע לי ל-NV אין כרטיסים כאלו, מלבד הכרטיסים הכפולי ליבה, תקנו אותי אם אני טועה.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125358&cm_re=5450-_-14-125-358-_-Product

בלי tax ברוב המדינות. קח בחשבון שבכדי לחבר שלושה מסכים, אחד מהם חייב להיות מחובר באמצעות display port (ניתן גם לחבר ממיר אקטיבי).

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שציפרת נראה לי "עגלה" רצינית.

אני מתפלא שהוא יכול להריץ 3 מסכים.

בכל מקרה, השאלה שעל הפרק היא לא רק איזה כרטיס יכול (!) להריץ 3 מסכים, אלא איזה גם יעשה עבודה טובה והינו מומלץ.

הרי קרוב לוודאי שלמרות שהאפשרות קיימת, אין הדבר אומר שהכרטיס עושה עבודה טובה. בכל זאת מדובר על הצורך "לדחוף" פי 3 רזלוציה.

פורסם

לכרטיס לא אמור להיות שום בעיות להריץ מספר מסכים בו זמנית. אבל לאחר שקראתי את הביקורות, אני כבר לא בטוח...

בכל אופן, אישית, אני משתמש בשני 5750, אליהם מחוברים שישה מסכים והם עושים עבודה מצויינת. במידה ואתה צריך עוד כח מלבד המסכים עצמם, זו אפשרות טובה מאוד. ותמיד אפשר להוסיף עוד אחד במידת הצורך.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150528&cm_re=5750-_-14-150-528-_-Product

85$, אך אני לא חושב שהוא מגיע עם mini displayer port adapter.

עוד אפשרות היא להמתין לכרטיס ביניים מהסדרה החדשה.

פורסם
  • מחבר

נראה כבר קצת יותר יותר.

האם לא כדאי כבר לקפץ ל 5770?

ההבדל הוא משמעותי, לא?

מהי הסדרה החדשה עליה אתה מדבר?

פורסם

הכל אפשרי, אבל האם אתה צריך את התוספת בביצועים? 5750 הוא מעל והרבה מעבר לברוקר. הסיבה היחידה שהלכתי על הכרטיס הזה, כדי שיהיה לי עודף כח במידת הצורך (משחקים וכדומה).

הבדל הביצועים בין ה-5750 ל-5770 הוא קטן מאוד.

הסדרה החדשה היא ה-6XXX, צפויים לצאת כרטיסי mid-range בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים