עבור לתוכן

כיציד להתקין מאורר בחלק הקדמי של המחשב

Featured Replies

פורסם

התקנתי מאורר בחלק בקדמי של המחשב, כלומר אחריי ההארד דיסק.

השאלה באיזה כיוון להתקנן אותו. כך שהוא יזרוק אוויר לתוך אמצע החלל הפנימי של המחשב

או שהוא ישאב אוויר מאמצע המחשב ויזרוק אותו לדופן המארז ?

תודה.

פורסם

למה לא הקתנת אותו בקידמת המארז ? לפני הכונן הקשיח ? צריך להיות לך מקום (או שיש כבר מאוורר שם)..

בגדול תתקין אותו שיזרוק אוויר לתוך המארז..

פורסם
  • מחבר

למה לא הקתנת אותו בקידמת המארז ? לפני הכונן הקשיח ? צריך להיות לך מקום (או שיש כבר מאוורר שם)..

בגדול תתקין אותו שיזרוק אוויר לתוך המארז..

אתה מתכוון שזרוק אוויר לחלל המחשב או שיזרוק אוויר לקדמת המארז ?

פורסם

לחלל המחשב (לכיוון החלק האחורי) ולא לקידמת המארז..

פורסם
  • מחבר

לחלל המחשב (לכיוון החלק האחורי) ולא לקידמת המארז..

בהתחלה התקנתי את המאורר כמו שאתה אומר אבל זה גרם לעלייה מטורפת של הטמפ' בכרטיס מסך, אז התקנתי אותו הפוך..

פורסם

:-\ לא נשמע לי הגיוני..

יש מצב לתמונה או פירוט קצת יותר מדויק של הסירקוצלציה (כמה מאווררים ואיפה הם ממוקמים) ?

פורסם
  • מחבר

:-\ לא נשמע לי הגיוני..

יש מצב לתמונה או פירוט קצת יותר מדויק של הסירקוצלציה (כמה מאווררים ואיפה הם ממוקמים) ?

אולי לא נשמע אבל זה בדיוק מה שקרה..

מבחינת הסירקלוציה, יש מאורר אחד על המעבד עצמו Skytche Mugen 2, שהוא יונק אוויר חם ומוסר אותו למאורר שבחלקו האחורי של המארז שם יש מאורר נוסף שמוציא את האוויר החוצה.

עכשיו כמו שאמרתי הוספתי מאורר נוסף מאחורי ההארד דיסק, בתחילה התקנתי אותו כך שיזרוק אוויר לחלל המחשב ואז טמפ' הכרטיס מסך זינקה, אח"כ הפכתי אותו והטמפ' חזרה למצב הקודם.

פורסם

שוב אני רוצה להבין..ככה זה צריך להראות..

מאוורר>>>דחיפת אוויר>>

אתה סידרת את זה ככה:

<<דחיפת אוויר<<<מאוורר

?

אם כן, אז זאת סירקולציה לא תקינה..אתה צריך את המצב הראשון..

וקשה לי להאמין שטמפ' הכרטיס מסך "זינקה"..שכן אין סיבה ממשית לזה..במיוחד לא לשינוי קיצוני..

פורסם
  • מחבר

שוב אני רוצה להבין..ככה זה צריך להראות..

מאוורר>>>דחיפת אוויר>>

אתה סידרת את זה ככה:

<<דחיפת אוויר<<<מאוורר

?

אם כן, אז זאת סירקולציה לא תקינה..אתה צריך את המצב הראשון..

וקשה לי להאמין שטמפ' הכרטיס מסך "זינקה"..שכן אין סיבה ממשית לזה..במיוחד לא לשינוי קיצוני..

אתה מדבר על המאורר שמאחורי ההארד דיסק כן ?

פורסם
  • מחבר

אז הבנת נכון.. לפי מה שאתה אומר התקנתי אותו הפוך אבל שוב אני אומר, בהתחלה גם לי היה נראה

הגיוני יותר להתקין אותו כמו שאתה אומר (מאורר >>>> דחיפת אוויר) כלומר שהאוויר יזרק לחלל המארז

אבל בדקתי את הטמפ' עם HWmonitor וטמפ' כרטיס המך עלתנה בהרבה, מ 90 מעלות ל 102 מעלות.

פורסם

קשה לי להאמין שזאת תהיה ההשפעה..אתה בטוח שהכרטיס עבד באותו הRPM בשני הבדיקות ?

מה שכן המצב שהמאוורר הפוך פוגע בסירקולציה..בדקת את הטמפ' של שאר הרכיבים ראית מה קורה שם ?

פורסם
  • מחבר

אותו RPM, לא בדקתי את שאר הרכיבים אבל לא נראה לי שמשהו לא בסדר, בכל מקרה אני עכשיו אחליף שוב לסירקולצייה ה"תקינה"

שהצעת ואני אעדכן מה השתנה..

פורסם
  • מחבר

הפכתי את המוארר ככה שהוא יזרוק אוויר למארז והאמת שהפעם כלום לא השתנה..

מוזר ??? צירפתי תמונה של פנים המארז, המאורר שבצד ימין זה המאורר המדובר ובתמונה הוא לפני

שהפכתי אותו, כלומר הוא אינו זורק אוויר לחלל המארז.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים