עבור לתוכן

בעיה ע 2 כרטיסי מסך על לוח אם אחד

Featured Replies

פורסם

אני מתעסק עם מוזיקה, וכדי שיהיה לי נוח בעבודה אני עובד עם 2 מסכים (תצוגה מפוצלת)

שני המסכים היו מחוברים לכרטיס GeForce 9400GT (בחרתי אותו רק בגלל שיש לו קירור פאסיבי וזה הדבר היחיד שחשוב לי).

לאחרונה החלטתי ששני מסכים זה לא מספיק לי, והחלטתי להוסיף מסך שלישי.

חיברתי את המסך השלישי, ואז גיליתי שלמרות שלכרטיס מסך יש 3 יציאות (VGA+DVI+HDMI) הוא מסוגל לפצל את התצוגה ל 2 יציאות בלבד.

אז הלכתי וקניתי עוד כרטיס מסך, Radeon HD 5400.

קניתי ATI למרות שהכרטיס שיש לי כבר הוא NVIDIA בגלל 2 סיבות:

1) היה לי מקרה של חבר שגם רצה 3 מסכים, רק שלו היו 2 כרטיסים מסך זהים, והמחשב לא הפסיק להתרסק (גם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש, החלפת הכרטיסים בחדשים, ועידכון דרייברים). רק לאחר שהחלפנו את אחד הכרטיסים מ NVIDIA ל ATI - הכל הסתדר. מכאן הסקתי (אולי בצדק ואולי לא) ששני כרטיסי מסך זהים על אותו לוח זה מקור לצרות

2) חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד שקט.... וה 5400 היה הכרטיס היחיד עם קירור פאסיבי שמצאתי בחנות.

חיברתי את הכרטיס ועכשיו אני מצליח לפצל את התצוגה ל 3 מסכים...

אבל הבעיה היא שהמחשב נהיה נורא נורא אדיש בכל מה שקשור לתצוגה בסיסית ביותר (לא משחקים וכו') :'(

רק בשביל ההמחשה, אפשר להגיד שהתצוגה מקרטעת כמו שקורה ב Windows XP לפני שמתקינים דרייברים לכרטיס מסך

מה עשיתי לא נכון?

Intel I7 920

Asus P6T

12GB DDR3

פורסם

נשמע ממש כמו בעיית דריברים מוזרה, אמרת שמשחקים עובדים חלק? והבעיה היא רק תצוגה בסיסית?

איזה מערכת הפעלה יש לך?

פורסם

ראיתי מדריך וידאו שאומר שחיבור 3 מסכים בוינדוס אקס פי עם 2 מסכים עושה הרבה בעיות.

בגלל זה אני אישית קניתי כרטיס מסך עם אפשרות לחבר 3 מסכים גם ליצירת מוזיקה HD 6850.

וואלה אני מבסוט רצח 2 מסכי 19 אינצ' וטלויזיה 32 עובדות פרפקט.

רוב הסיכויים שיש התנגשות בדריברים אם זה אפשרי, נסה למחוק אותם דרך מצב בטוח

ואז תתקין אותם מחדש.

בהצלחה

פורסם

כרטיס מסך כמו 5450 תומך בטכנולוגית eyefinity כלומר חיבור 3 מסכים במקביל.

הבעייה שאתה מתאר היא התנגשות דרייברים. מערכת ההפעלה צריכה לקשר בין הדרייבר לכרטיס והיא נתקלת בבעיה.

אתה בטח גם רואה הבהובים מדי פעם.

פורסם
  • מחבר

hen-le - אני עובד בכלל על win7. הזכרתי את ווינדוס XP רק לשם הדגמה של מה שקורה לי

אין לי מושג אם משחקים עובדים חלק או לא כי אני לא משחק..... זה מחשב אולפני... אין בו אפילו חיבור לאינטרנט

אין היבהובים בכלל...

פשוט אדישות כזאת של תצוגה... בדברים מאוד בסיסיים כמו למשל zoom-in/zoom-out, ואפילו screen saver או תזוזות של העכבר שלפעמים מקרטעות

פורסם

מצטרף לשאלה. פתחתי דיון כמעט זהה כמה שעות לפני הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496482.0

אני צריך שני כרטיסים כדי להפעיל 4 מסכים (אם הייתי מסתפק בשלושה, הייתי קונה כרטיס מסדרת ה eyefinity).

כמו שכתבתי, הכרטיס המשני שלי לא עובד על W7.

לפותח הדיון: אצלי הכרטיסים לא זהים ורואים מצויין על XP (אני עובד במקביל עם XP ו W7).

רואים מצויין על שלושת המסכים ללא הבהובים.

שני הכרטיסים שיש לי הם של ATI. אחד AGP HD 3650 והשני כרטיס PCI מיושן.

תבדוק אצלך אם הכרטיס השני שלך, ה 5400 יכול להפעיל 3 מסכים לבדו, כלומר אם יש לו

eyefinity. כמו שגיל כתב לך, 5450 תומך בטכנולוגיה הזאת. אם הכרטיס שלך הוא 5450 ומעלה

אתה לא צריך שום כרטיס נוסף, ושלושה מסכים אמורים לעבוד יפה. כ"כ, לא יהיו לך בעיות

של התנגשות דרייברים כי מדובר בכרטיס בודד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, החלטתי לנסות לחבר את ה radeon לבד רק בשביל לבדוק אם הוא עדיין מקרטע כשהוא עובד לבד.

והוא מקרטע.... כנראה שהוא דפוק

מעבר לזה, יש לו eyefinity, אבל משום מה הוא לא מוכן לעבוד עם שלושה מסכים. ויש המון רזולוציות שהוא לא תומך בהם..... וזה בעייתי כי המסך הראשי שלי הוא טלוויזיה מאוד רחבה.

בקיצור, זבל של כרטיס אני הולך להחזיר אותו

פורסם

שוב, יש לך בעיית דרייברים, תסיר את כל ההתקנים במצב בטוח, תפעיל מחדש ותתקין דרייברים חדשים.

פורסם

שוב, יש לך בעיית דרייברים, תסיר את כל ההתקנים במצב בטוח, תפעיל מחדש ותתקין דרייברים חדשים.

:xyxthumbs: כמו שאמר,

לאחר הסרתם הייתי ממליץ להסיר אותם גם עם התוכנה Driver Sweeper, במידה וגם אז זה לא עובד

תנסה לחבר את הכרטיס של ATI למסך אחד ולראות אם במסך אחד הכל עובד חלק ויפה ותעדכן אותנו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים