עבור לתוכן

זקוק להמלצות על מקרנים

Featured Replies

פורסם

אני זקוק להמלצה עבור שלושה מקרנים שישמשו לסימולטור בדומה למה שיש בקישור הבא:

כמו כן אם יש מקרן בודד שיודע לתת תמונה בזווית של 120-180 מעלות זה יהיה מצויין.

תודה.

פורסם

קשה להתייחס לזה ברצינות...

אתה צריך לפרט "קצת הרבה יותר", כולל מה בדיוק, איך והכי חשוב - מה בדיוק הכוונות שלך, שלא יקרה מצב שאנשים מהפורום משקיעים זמן במשהו לא רציני.

מכיוון שהווידאו אומר בערך כלום לגבי מה שאתה מחפש (מבחינת ההתעסקות בפורום עם מקרנים) אני מציע שתתחיל בזה שתפרט והרבה, תשקיע קצת מאמץ ורצינות לפני שאתה מבקש שאחרים יעשו זאת בשבילך ואחרי זה אני בטוח שתבוא העזרה.

כרגע אני מנסה לעזור מהידע שלי ואפילו לא יודע מה להמליץ לך, השאלה פשוט נראית מנותקת מהמציאות או שפשוט מאוד מאוד לא מושקעת ומפורטת.

פורסם
  • מחבר

קשה לפרט בדיוק מה צריך כי הפרויקט רק בתחילתו. אני אנסה לפרט קצת יותר.

אנחנו הולכים לבנות סימולטור רכב כמה שיותר קרוב למה שיש בסרטון ששמתי כאשר מעל הנהג יהיה או מקרן בודד בעל זווית רחבה

או שלושה מקרנים שיצרו תמונה היקפית.

לגבי תקציב אני לא יכל לומר טווח כלשהו לכן אני צריך כמה אופציות ובשלב מאחור יותר יחליטו לאחר גיוס כספים וכו'.

זה עדיין לא מוסיף יותר מידי מידע מהפוסט הקודם אבל אני לא מצפה שאנשים יחפשו ויעשו בשבילי את העבודה.

אני רק צריך קצה חוט, סוגים של מקרנים שנחשבים טובים, טיפים לגבי מה לשים לב במפרט של המקרן, סוגים של מקרנים שיודעים

לתת תצוגה היקפית וכו'

פורסם

אני עדיין לא מצליח להבין.

מה זה בדיוק מקרן שמשדר היקפי? אתה מדבר על טכנולוגיות ייחודיות? על מקרן שמקרין על קיר עגול (ואז גם צריך תוכנה מיוחדת אני מניח)?

אין לי מושג באיזו טכנולוגיה הם משתמשים שם אבל לא נראה לי שזה משהו רגיל שקונים בחנות ב8000 ש"ח.

אני יכול לעזור במקרני קולנוע :) לא יודע אם זה מה שאתה צריך שנשמע יותר כמו נישה של יצרניות שמוכרות מוצרים שעולים מאות אלפי דולרים ליחידה, ז"א סימולטורים וכדומה.

אם איך שהו מידע לגבי מקרנים ביתיים יכול לעזור אז תגיד, רק תכווין לגבי מה אתה בדיוק רוצה לדעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים