עבור לתוכן

GeForce GTX 560 Ti vs HD 6950 2GB

Featured Replies

פורסם

לטובת משחקים \ פוטושופ,

מה עדיף?

המפרט הוא :

I7 2600

MSI P67 C45

G-Skill 8GB CL-9

המחיר אותו המחיר..

בבקשה השתדלו לדבר רק על הכרטיסים האלה..

תודה!

פורסם

לדעתי קח את HD6950 הוא יותר חזק בקצת אבל תפתח אותו לHD6970 שהוא הרבה יותר חזק מה560

פורסם

6950 בדוק.

פורסם

יש לי מפרט דומה יחסית (לוח קצת יותר יקר גם של MSI)

יש לי 2 כרטיסי 6950 בCF והם מצויינים, לדעתי ה560 לא ברמה שלו (הוא לא הכרטיס המקביל בעצם)

אתה יכול לראות את ההבדל (אחד מיני רבים)בכל מיני אתרים שעושים לזה בנצ'מרק כמובן שאין להתייחס לתוצאות כנכונות אבסולוטיות אבל אם רוב האתרים מראים תוצאות דומות אתה יכול להבין שיש בזה משהו

אם רק היית רוצה לשחק, הייתי ממליץ לך על ה560 כי הוא זול יותר עם תוצאות מאוד דומות ביכולות

ה6950 מנצח אותו בעיקר ברזולוציות גבוהות ובאיכות הכי גבוהה (AA וכדומה) בגלל הזיכרון הגדול יותר (ומהיר יותר)

כיוון שאתה משתמש בפוטושופ (גם אני) הייתי ממליץ לך ללכת על ה6950, במיוחד אם המחיר זהה (בחול יש הבדל של בערך 100$ ביניהם, הGTX יותר זול)

פורסם

באותו מחיר אז ברור ש6950 אין פה שאלה בכלל.

פורסם

רק רציתי לציין שלצורך פוטושופ (לא מדבר על תוכנות תלת מימד) עיקר כוח העבודה נמצא בCPU ובRAM

כך שאם I7 2600 לא צריך להיות לך שום בעיה, אם אתה משתמש בCS5 אז בכלל בגרסאות ה64BIT יהיה לך כיף חיים עם הRAM והמעבד שקנית

פורסם
  • מחבר

חברים תודה רבה על התגובות!

קודם כל בכדי שיהיה ברור :

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2439

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2356

פה ההתלבטות כיוון ומדובר בכמעט אותו המחיר.

מעבר לכך, מאחר והתשובה די החלטית - אני מבין שלדעתכם ה 6950 עדיף :)

אז עוד שאלה ברשותכם, אם אני רוצה לפתוח אותו ל 6970 - אתם יכולים להגיד לי אם הפעולה מסכנת בדרך כלשהי את הכרטיס?

פורסם

עד כמה שראיתי ישנו מדריך פה בפורום איך לבצע זאת

חשוב לוודא שהספק כוח שלך מספיק למערכת, אם אתה הופך אותו ל6970 הוא יצרוך עוד חשמל

לגבי שאלתך עצמה, בעקרון עד כמה שידוע לי הכרטיס בעל ביוס כפול, משמע אם אתה לא מצליח בפעם הראשונה תמיד יש לך ביוס נוסף לסמוך עליו שהכרטיס יעבוד כרגיל (ביוס גיבוי)

בעקרון אנשים קונים 50 כי הוא הרבה יותר זול ואז משדרגים אותו ל70 (כי זה אותו כרטיס רק באנדרקלוק בעקרון) אם לא מצליח בפעם הראשונה אז אתה לא מסכן כלום

לי יש 2 HIS RADEON 6950 מRSM אגב

פורסם
  • מחבר

מבחינת ספק לא תהיה בעיה

מה עם קירור? הקירור של הכרטיס אמור להספיק לו גם אם אני אפתח אותו ל 6970?

מדוע אתה לא עשית כך?

אני ממתין כרגע ל VERTEX 3 שיהיה במלאי ואז אני אמור לקבל את המחשב החדש שלי סוף סוףףףףף :yelclap:

הם עשו טעות ומחרו אותו כשהוא אפילו לא במלאי ועכשיו אני ממתין לצערי

איך הרושם שלך מהם? (אפשר בהודעה פרטית אם זה בעייתי)

פורסם

חוץ מMETRO 2033 אני לא מכיר משחק מחשב שאין לי בו משחקיות חלקה באיכות הכי גבוהה עם CF 6950, חסכתי קצת על הספק (W750) במקום יותר חזק שכבר מאוד יקר (גם ככה הוצאתי הון על המחשב) אז גם אני רוצה בלי ספק חדש זה לא כל כך בטיחותי למחשב שלי :P

מבחינת קירור יש לי מארז די אכזרי עם 5 מאווררים כרגע (עם מקום לעוד שניים של 200ממ) ואין לי התחממות קלה אפילו

הייתי קצת ספקן לגבי הקירור של הכרטיסים כיוון שהם גדולים והם די צמודים אחד לשני אבל זה עובד טוב

לפי הSPECS של AMD :

Up to 800MHz Engine Clock

1250MHz Memory Clock (5.0 Gbps GDDR5)

זה 6950

Up to 880MHz Engine Clock

1375MHz Memory Clock (5.5 Gbps GDDR5)

6970

זה ההבדל מהירויות, ככה שלא נראה לי זה כזה קריטי ושוב בעקרון זה אותו כרטיס באנדרקלוק, משמע יש להם את אותו מאוורר

אני לא אוהד של SSD אז לא קניתי (עניין של כסף, מלא כסף בשביל כלום מקום אחסון)

הרושם שקיבלתי זה שהם חברה טובים ונחמדים מאוד (סניף כפר סבא)

הייתה לי בעיה עם הספק כוח שקניתי את המחשב כנראה היה פגום, החליפו לי אותו במקום, נותנים לי להיכנס מאחורה לראות אותם עובדים על המחשבים שהם מרכיבים אותם, המחיר בכל החנויות אותו דבר +\- מה שחשוב זה השירות מבחינתי

אין לי בעיה עם KSP או זיגזאג אבל הם יותר רחוקים ממני והעדפתי כבר מקום קרוב, חוץ מזה שזה ליד המשרד איפה שאני עובד

תמיד יש קצת תסכול ודאגה שקונים מחשב חדש, תמיד יש איזה בעיה קטנה או משהו, אבל כל עוד פוטרים לך אותה מהר ובצורה נחמדה אז אחלה, גם ששלחתי להם באתר מייל תמיכה התקשרו אלי תוך חצי שעה

פורסם

מהנסיון שלי RSM החברה הכי מקצועית היום ובעלת השירות הטוב ביותר,

הם נתנו לי תמיכה טלפונית כמה פעמים כשנתקלתי בכמה תקלות סתם ככה.

ועשית אחלה בחירה, ה6950 כרטיס מצויין ומשתלם מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות..

אני מקווה שהכול ייפטר כמו שצריך כי כרגע אני מחכה כבר הרבה זמן למחשב (ממתין ל SSD)

מקווה שיהיה טוב :)

פורסם

אין בעיה, רק הערה אחרונה, יש הבדל בין לעשות OC ל6950 ולעשות לו פלאש לביוס ל6970, במצב OC הוא לא יהיה טוב באותה מידה

70 מוערך בכעד 20% יותר חזק

פורסם
  • מחבר

הבנתי,

תודה רבה לך על התגובות!

אגב, במידה ואני משדרג אותו (ל6970) ומשהו הולך לא טוב, מעבר ללשים את המתג שם על Default, יש אפשרות לבטל את מה שעשיתי כדי שאני יוכל לנסות שוב? איך זה עובד בדיוק?

פורסם

ישנו מדריך שלם בפורום, תסתכל בסטיקי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים