עבור לתוכן

סמארט-פון לפי דרישות - defy או SGS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לאחר הבנה מרובה הבנתי שאני ממש צריך (רוצה ליתר דיוק) סמארט-פון.

באופן חד משמעי ירדתי מהאיפון מהסיבה שהוא מאד נעול ואין אחריות! (אז בבקשה נא לא לדבר על האיפון כאפשרות..)

הדרישות שלי מהמכשיר הן די פשוטות מהסיבה שאני איש שנמצא המון בדרכים, בשטח ויש לי מעט מאד זמן להתעסק עם המכשיר בבית.

אז ככה:

זמן סוללה - אין לי גישה לחשמל לפעמים לכמעט שבוע אני צריך להיות זמין גם כשזה אומר רק להתקשר למשך שיחה של 20 שניות פעם-פעמיים ביום ולהודיע שאני חיי :xyxthumbs: .

GPS - אני נמצא הרבה בשטחים ואני צריך GPS אמיתי כזה שיתן לי נקודות ציון גם כשאין לי אינטרנט או קליטה סלולארית או WIFI (במדבר לא מוצאים איזה הוט-ספוט על איזה גמל!) ולא כזה שעובד על אנטנות הסלולר (תתפלאו עדיין יש כאלה).

כמובן שתהיה איזו אפליקציה שתהיה נוחה ולא בעייתית (הבנתי שהאי-גו עושה את העבודה יפה, אבל תוכנתי ובזה אנחנו לא נוגעים כרגע).

גישה לאינטרנט - אני חייב גישה מהירה לזמני רכבות, אוטובוסים, טיסות.. שימוש באתרי השוואות מחירים, השגת טלפונים וכתובות של בתי עסקים..

אין לי את הרצון להיות כל היום בפייסבוק למרות שיש מצב שאני ארצה לפעמים לכתוב לכם הודעה בפורום מהנייד שלי או סתם להביט במיילים שיש לי אבל זה ממש לא העיקר.

עמידות וביטוח - שטח = חוסר עדינות או סבלנות(הביטו בנוחות שימוש..)! כמובן שיהיה גם ביטוח להכל!

ראות - שאני אוכל לראות את המסך או את מה שכתוב עליו גם באמצע המדבר ב2 בצהריים כשהכל מסנוור בעיניים!

פורומים - שאני אוכל להעזר באנשים ובפורומים בשביל לשדרג תוכנות גרסאות ועוד כל מיני (בעיקר בשביל לפרוץ את המכשיר..).

מצלמה - שאני אוכל לפתח את התמונות ולראות תמונה ולא אוסף של פיקסלים.

נוחות שימוש - שאני לא אצתרך לחפש בספר טלפונים יותר מ5 שניות את האדם שאני רוצה להתקשר אליו (ואני ממש מהיר באצבעות כך שרק המכשיר יעכב אותי..בזמני לחץ זה הכי מרגיז!)

שימוש כמודם - שאני אוכל לחבר את המחשב שלי ולקבל חיבור לאינטרנט.

משחקים מוזיקה וסרטים (בעיקר סרטים) - משחקים להעברת זמן בנסיעות ארוכות (בימים שאני כן זמין לעמדת חשמל), שידע לקרוא פורמטים שונים של סרטים(אם זה עיניין תוכנתי רק תגידו ואני אשדרג את העיניין) וכמובן שיהיה לי נוח להוסיף לו מוזיקה להוסיף תיקיות פלייליסט, אני צריך רק 4G של נפח לשירים (יותר - מה טוב), שיהיה לו נגן חסכוני בחשמל וכמובן שתהיה איכות סאונד טובה.

מחיר - נא לא להגזים.... 2500 ש'ח זה מחיר של מחשב כיום, גלו התחשבות, לקוח סלקום, מדבר המון! (1000 ד'ק) ומלא הודעות(1000 בחודש) ולפי מה שהבנתי יש תוכנות שמשתמשות באינטרנט בשביל לשלוח בחינם.... אשמח לשמוע עליהן

שימו לב שזה מסודר לפי סדר עדיפות, לפי צורך.

דגש חשוב!

כרגע יש לי אריקסון K800I (סלקום) אז תבינו שאני ממש אבל ממש לא מבין בסמארט-פונים ככה שאני צריך שיהיה ממש פשוט להתקין עליו תוכנות (אפליקציות) "פעם אחת ודי" מה שנקרא... אני לא רוצה מכשיר שיהיה נדיר ובעייתי בגלל הדברים שאף אחד לא יודע איך להשתמש בו.

עד עכשיו נדלקתי עד מאד עם הSGS והיום חבר שלי הציג לי את המוטורולה DEFY שהוא @מאד@ עמיד וזול (שזה תכונה שדי חשובה לי..) ולכן אני שואל אתכם, מה עדיף?

נכון לעכשיו אני אני מתלהב מהמוטורולה בגלל העמידות והמחיר.... אשמח אם תשנו את דעתי אם אני סתם חולם :)

תודה רבה רבה רבה לכולם!

פורסם
  • מחבר

חברה.. אני ממש צריך תשובה... יום שישי אני צריך לבחור בין השניים...

הינה תוצאות של אחד המבחנים שיש במכשיר, אולי זה יעזור..

http://regmedia.co.uk/2011/01/28/motorola_defy_11.png

תודה רבה

פורסם

זה לא שאין לנו תשובה... יש

פשוט דיונים בסגנון יש די ויותר

זמן סוללה - כל סמארטפון הוא זבל, לך וקנה לך נוקיה יעודי שיכול לחיות כמעט שבועיים על טעינה, מחיר אפסי וזה מכסה לך את הצורך בסוללה

GPS -נקודות ציון כל פלאפון יתן לך

גישה לאינטרנט -שני המכשירים יתנו לך חוויה זהה

עמידות - זה סמארטפון, לא נוקיה עתיק שהיה יכול לשמש כמגן מכדורים, הDEFY אבל עדיף

וביטוח - תלוי מאיפה אתה קונה ובתנאים שלהם

ראות - קח זבל של מכשיר מונוכרומי פשוט, תראה נהדר... על מסכי LCD על סוגיהם באור שמש ישיר לא תראה הכי טוב, אבל הSGS עדיף במקרה הזה לדעתי עם הAMOLED

פורומים - אין הבדל

מצלמה -הבדל בצילום, אבל בשניהם תראה אותו דבר

נוחות שימוש - שניהם אנדרואיד

שימוש כמודם - הSGS יכול, מניח שגם הDEFY לא בטוח

משחקים מוזיקה וסרטים (בעיקר סרטים) - סרטים (SGS) מוזיקה (אין הבדל) משחקים (SGS)

מחיר - דבר עם החברה ולא איתנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים