עבור לתוכן

האם לחכות למכשיר חדש או לקנות את המכשירים הקיימים היום בארץ?

Featured Replies

פורסם

יש לי ביום רביעי הזה יום הולדת והחלטתי לבקש טלפון חדש אחרי שנתיים עם טלפון מעפאן וישן החשיבה נמצאת כבר הרבה זמן אני ואמא שלי חשבנו על להחליף לי את המכשיר מלפני הרבה זמן לא מהיום אבל לא עשינו את זה אז אני מעדיף שזה יקרה ביום הולדת שלי זה מסתדר יותר טוב

עכשיו אני בהיתלבטות האם לקחת את הSGS שיש בחברת "פלאפון" או לחכות שיגיע לארץ הSGS 2 ועוד מכשירים שאולי ינצחו אותו גם השאלה כמה זמן זה יקח והאם הם יגיעו לארץ ישירות לחברות או אך ורק לחנויות הפרטיות כי אני חייב לקנות מפלאפון ולא מחנות פרטית(אני יודע מבאס :'( )

מה אתם ממליצים לי לעשות?

האם אני יכול לשנות את האחריות שלי אצלהם כשאני קונה את המכשיר שזה יכסה החלפת רום לשל PILOX?(פשוט אמרו לי שהוא הכי טוב היום ברומים בעברית ואני הישתכנעתי ממכשיר של חבר :D ) אולי אפילו לאיים שאנחנו נעבור לחברה אחרת אם לא יוסיפו לנו את הסעיף הזה של החלפת רום חופשית בלי ביטול האחריות?

הרום של החברה suckes! :jump:

פורסם

אף אחד לא יתן לך אחריות אחרי שתצרוב מחדש רום, לא משנה איזה.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יתן לך אחריות אחרי שתצרוב מחדש רום, לא משנה איזה.

בטוח?

האם בכל זאת כדאי לי אם זה המקרה לצרוב רום על המכשיר אם לא תיהיה לי אחריות?

כי בכל זאת תיקון המכשיר במעבדות יכול לעלות קצת כסף ויכול גם הרבה תלוי במה הנזק מבחינת תיקון במחיר אין לי בעיה אני יודע שהוא מכשיר שמאוד זול לתקן אותו

השאלה אם נגיד הישתבש לי משהו בהתקנה של הרום אני יוכל לקחת את המכשיר למעבדה והיא תחזיר את הרום של חברת פלאפון גם אם המכשיר נגיד לא נדלק או משהו כזה הם יכולים לעשות את זה?

פורסם
  • מחבר

אני ישמח לתשובה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

נוו מה איזה פורום מת

תגובה כל 3 ימים שמישהו יסגור כבר את הפורום וזהו גם ככה אף אחד כאן לא עונה ומגיב חבל סתם תופש מקום בעמוד הפורומים

פורסם

אז אל תגיב פה.

אמרו לך כבר ברגע שתחליף רום אף אחד לא יתקן לך את המכשיר. זה נקרא כאילו פרצת את המכשיר, כן כאילו לקחת אייפון 4 ופרצת אותו. ככה אף אחד לא מתקן לך אותו.

פורסם
  • מחבר

אז אל תגיב פה.

אמרו לך כבר ברגע שתחליף רום אף אחד לא יתקן לך את המכשיר. זה נקרא כאילו פרצת את המכשיר, כן כאילו לקחת אייפון 4 ופרצת אותו. ככה אף אחד לא מתקן לך אותו.

פעם הבאה תקרא את האשכול

רשמתי 100 מילים שהם השאלה שלי ועוד 20 מילים על השאלה השנייה שלי ובחרתה דווקא לענות על השאלה השנייה שכבר ענו עליה?

ספאמר זה השם שלך אם זה מה שבחרתה לעשות

פורסם

שגגה חברים.

ניתן לצרוב מחדש את הרום של החברות הסלולריות ולממש את האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים