פורסם 2011 באפריל 414 שנים אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל עים מעבד כזה לא צריכה להיות בעיה להריץ כל משחק שקיים היום,יכול להיות והבעיה שלך בעצם היא הטמפרטורה אפילו במארז עצמו בתור התחלה תחזיר את ההגדרות לברירת המחדללאחר מכן תריץ prime95 ותבדוק את הטמפרטורה של המעבד ושל כרטיס מסך בשביל זה תוריד HWMonitor.עריכה: תשים לב שהמאווררים עובדים כמו שצריך תעלה תמונה.
פורסם 2011 באפריל 414 שנים אין ספק הטמפרטורה הזאת גבוהה מאוד.ויכול להיות שזה גורם להאטת המעבד.אבל בחיית עמית אם תמליץ לכל אחד (במיוחד למי שלא מבין טוב בזה) לאפס את הביוס אתה תגרום ליותר בעיות ממה שזה יפתור.לא צריך לרוץ כל כך מהר לאיפוס ביוס.אם אתה חושב שיש אופציה מסוימת בביוס שיכולה להיות קשורה לטמפרטורה הגבוהה, ואין שום דרך לראות את זה בעזרת תוכנה, אז ורק אז אפשר להמליץ לבדוק את האופציה הזאת בביוס, וגם אז אין צורך באיפוס כל הגדרות הביוס.
פורסם 2011 באפריל 414 שנים ממש לא היתכוונתי לאיפוס ביוס היתכוונתי שהוא יחזיר את ההגדרות למצב הקודם אולי לא הסברתי את עצמי.
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר אכן עדיין לא שינתי כלום. האמת שאני לא יודע למה הטמפ כל כך גבוהה. ואני לא באמת יודע מה לעשות בכדי להוריד , זה לא תמיד היה ככה. המאוורים עובדים. לאחרונה הוספתי עוד כרטיס מסך HD6870 ועשיתי מערך CROSSFIRE יש מצב שזה גורם לחימום?
פורסם 2011 באפריל 514 שנים אפשרי בהחלט...מה המפרט שלך ? מארז ? סירקולציה וכו ?וכמו שציינתי כבר בדוק עם HWMONITOR את הRPM של הקירור למעבד במנוחה\מאמץ...
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר מצאתי את הבעיה.... הPRIME 95 היה פתוח בטאסק מנגר.... ואכל את המחשב... עכשיו כשסגרתי אותו הכל תקין. אני מוכן להתקדם [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר אולי כי הגדרתי דברים לא נכונים בפריימ?אתם רואים למה שאלתי אם יש מקום שעושה קלוק? אני מודה שאני לא הכי מבין....אולי עכשיו תכוונו אותי למשהו /:
פורסם 2011 באפריל 514 שנים אין מה להגדיר שם יותר מדי..יש 3 מבחנים שכולם מאמצים את המערכת..חלקם פחות חלקם יותר..שורה תחתונה המערכת שלך חמה..ואני כבר ציינתי את זה בשתי הודעות קודמות..בדוק את הRPM..
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר אולי זה היה שילוב עם עוד משהו כי עכשיו הטמפ נראה כמו שצריך. צירפתי תמונה של הRPM[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר צרפתי עוד תמונה עם כל 3 התוכנות ביחד למקסימום נתונים. כדי שתוכלו להגיד לי את דעתכם ואיך להתקדם.ודרך אגב... קראתי את המאמרים ודיי איבדתי את עצמי שם[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 514 שנים הטמפ' שאתה מציג היא של המעבד במנוחה..זה פחות קריטי בOC..מה שחשוב זה הטמפ' במאמץ..וכמו שראית היא די עברה את הגבול..ואני לא מבין למה אתה מתעלם מ"הבקשות" שלנו :s05: אפשרי בהחלט...מה המפרט שלך ? מארז ? סירקולציה וכו ?איזה מערכת יש לך בדיוק ?
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר אני לא יודע איזה מארז יש לי.....מפרט : i7 920 2.67Saphire 6870 x26gb ramמסך 23 אינץאין לי יותר מידי נתונים... על מה להפעיל את הPRIME 95 כדי לבדוק אותו במאמץ?
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מערכת כזו ואתה לא יודע מה המארז :-\ תעלה תמונה שלו או שתראה אם רשום דגם או חברה עליו.תפעיל את הבדיקה של SMALL FFT ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.