עבור לתוכן

שווה לקנות את ה HD5770 VAPOR X?

Featured Replies

פורסם

יש לאח שלי כזה והוא סוחב לו משחקים ב FHD בצורה מטורפת...נראה לי כרטיס די סביר.

השאלה אם כדאי להוסיף עוד 150 - 200 שקל ל- 6850 או ללכת על ה- 5770 וזהו ?

פורסם

5770 כרטיס מומלץ מנסיון אך ה 6850 כרטיס חזק יותר ובמצבים מסויימים שווה את התוספת.

השאלה היא על איזו רזולוציה אחיך משחק ואיזה מעבד יש לו

פורסם
  • מחבר

5770 כרטיס מומלץ מנסיון אך ה 6850 כרטיס חזק יותר ובמצבים מסויימים שווה את התוספת.

השאלה היא על איזו רזולוציה אחיך משחק ואיזה מעבד יש לו

FHD

יש לו קור טו דו 2 E8500 :)

מעטות הפעמים שראיתי לאג בכרטיס הזה

אולי באפקטים ממש מיוחדים כמו שיש במאפיה שזה דורש כרטיס ב2000 שקל כבר.

פורסם

לא צריך כרטיס ב2000 ש"ח בשביל משחקים כמו מאפיה. אני מניח שבאפקטים מיוחדים אתה מתכוון לphysx, שלזה צריך כרטיס טוב של nvidia, מומלץ geforce 460 ומעלה, או כרטיס נוסף של nvidia בנוסף לradeon שישמש בעזרת מוד למטרה זו.

למחשב שלך הייתי ממליץ ללכת על ה6850 או gf 460 (גירסת 1gb), הזול ביותר ביותר שתמצא, הפרש לא גדול במחיר לטעמי , ומתאים יותר למשחקים ברזולוציה גבוהה עם כל מיני פינוקים מופעלים...

אתה גם תמיד יכול להשאיל מאחיך את הכרטיס ולראות אם זה מספק אותך.

פורסם

עריכה: אני היתי מוסיף 150 שקל ולוקח 6850 השקעה קטנה אבל גם ה5770 כרטיס לא רע בכלל.

פורסם
  • מחבר

לא צריך כרטיס ב2000 ש"ח בשביל משחקים כמו מאפיה. אני מניח שבאפקטים מיוחדים אתה מתכוון לphysx, שלזה צריך כרטיס טוב של nvidia, מומלץ geforce 460 ומעלה, או כרטיס נוסף של nvidia בנוסף לradeon שישמש בעזרת מוד למטרה זו.

למחשב שלך הייתי ממליץ ללכת על ה6850 או gf 460 (גירסת 1gb), הזול ביותר ביותר שתמצא, הפרש לא גדול במחיר לטעמי , ומתאים יותר למשחקים ברזולוציה גבוהה עם כל מיני פינוקים מופעלים...

אתה גם תמיד יכול להשאיל מאחיך את הכרטיס ולראות אם זה מספק אותך.

מעניין אם יש גרסת VAPOR של 6850, קיים דבר כזה? :-\ אני לא רוצה כרטיס שרץ על 80-90 מעלות זה נראה לי מיותר לגמרי.

פורסם

יש לי את הכרטיס הזה הוא מחזיק מצויין.

הרצתי עליו בדיקות רציניות והוא החזיק טוב מאוד.

בBC אני משחק על HIGH כל ההגדרות, AA X4, AF X16 מקבל 30 FPS ברשת בערך...

הקירור שלו מצויין גם כן.

אבל עדיף לך ללכת על כרטיסים חדשים יותר, זאת גרסה ראשונה של כרטיסי DX11, שיצאו ברגע ששוחרר DX11.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה בדקתי היום עוד אפשרויות, מה אתם אומרים על Asus 6850 DirectCU הדגם עם הקירור בסגנון VAPOR X ?

ותכלס האסוס 6850 עדיף מהספייר (הלא טוקסיק) 6850 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים