פורסם 2011 באפריל 314 שנים היי אנשים...דיברתי עם בזק, הם רוצים שאני אשלם 7 שקלים לחודש כפול 24 חודשים כדי לעזור לי עם זה..בכל מקרה, התקנתי את הראוטר, אני מצליח להתחבר לאינטרנט עובד בינתים יפה אבל :1) חיברתי הרד דיסק חיצוני ישירות לראוטר.. אני צריך לרשום : \\bezeq\usb_storage\ כדי להכנס אליו.. יש דרך קצרה יותר? 2) שאני מנסה להעתיק סרט של 600 מגה מהראוטר למחשב שלי, זה מעתיק לי על 150kb, רושם שיקח לו מעל שעה ונתקע אחרי כמה דקות.. הכונן הקשיח תקין.. 3) אני לא מצליח להתחבר לרשת מהאייפון.. הוא כותב שאין אפשרות להתחבר.. (הסיסמא שהכנסתי היתה נכונה). 4) מה זה הפניית פורטים? ראיתי את זה בהגדרות בעברית של הנתב.. הציע לי לעשות את זה לכל מיני תוכנות כמו utorrent \ msn וכו' צריך? מה זה? תודה, שגיא.
פורסם 2011 באפריל 314 שנים אתה יכול להגדיר קיצור דרך לכניסה להארד דיסק.המעבד של הראוטר הוא חלש משמעותית מהמחשב הביתי, לכן הוא לא מסוגל להתמודד עם קבצים גדולים ולהעבירם במהירות גבוהה.לרשת אחרת אתה מצליח להתחבר?הפניית פורטים חיונית לתוכנות כמו Utorrent ע"מ שיעבדו באופן תקין.
פורסם 2011 באפריל 314 שנים מחבר הצלחתי להגדיר קיצור... אבל לוקח לי בערך חצי דקה רק כדי לפתוח תיקייה עם קבצים..מבלי להעתיק אליו או ממנו שום קובץ... כל פעולה שאני עושה עליו.. להכנס או לצאת מתיקיהגוררת 30 שניות עד דקה שאני צריך לחכות שהוא מגיב...יש גבול לאיטיות עם כל הכבוד.. מה יש לי לעשות איתו אם שיר MP3 של 4 מגה לוקח לי 15 שעה להעתיק?במודם 56K שלי לפני 12 שנה היתי מוריד מחו"ל במהירות גבוהה יותר.משהו כאן לא מסתדר לי עם המהירות בכלל.. לא הגיוני שזה כל כך איטי.. :-\ עריכה : התחברתי מהמחשב הנייד.. אני מתחבר אבל לא מצליח לגלוש.. בהתחלה הוא רשם לי קישויות חסרה או מוגבלת (משהו כזה) ואחר כך זה עבר לאוטומטי, אבל עדיין לא יכולתי להכנס לשום אתר.לגבי האייפון, אני לא מצליח להתחבר כלל.
פורסם 2011 באפריל 314 שנים מחבר אז מה יש לי לחבר כונן לרשת אם לוקח לי חמש דקות של עבודה מול מחשב רק בשביל להכנס 3-4 תיקיותואני לא מדבר בכלל על להוריד משהו משם.מוזר O_Oמה לגבי העובדה שאני לא מצליח לגלוש משום מכשיר אחר שאני מתחבר לנתב?
פורסם 2011 באפריל 314 שנים מחבר טוב, סידרתי את מרבית הבעיות.. אני יכול לגלוש מצויין מהאייפון ומהנייד.. ויתרתי על חיבור ההרד דיסק הנייד לראוטר.. זה פשוט לקחת את ההרד דיסק ולזרוק אותו לפח מה שכן, חיברתי אותו למחשב שלי, ועשיתי שיתוף על מספר תיקיות... השאלה איך אני רואה אותן דרך הלאפטופ שלי? יש בוא מערכת XP ובמחשב הרגיל יש לי 7. שאני נכנס למיקומי הרשת דרך הנייד.. אני רואה שם Mshome ושאני בוחר להכנס לזה, אחרי חצי דקה הוא רושם שאין לי הרשאות או משהו כזה.. דרך המחשב בבית אני מחובר ל Homegroup או משהו בסגנון אני חושב.. אם זה משנה משהו. לא מצאתי שום דרך להתחבר מהנייד למשהו שקשור ל Homegroup. יש הגדרה נוספת שאני אמור לשנות בראוטר מהגדרות ברירת המחדל? ראיתי ב CHANNEL שיש לי כרגע 6.. אפשר לעלות את זה עוד.. זה משפיע על העוצמה? ב Mode אני רואה Up to 54mb בזמן שאני יכול לעלות את זה ל 145 או ל 300... צריך לעלות? סורי על כל השאלות, הידע שלי ברשתות גרוע לחלוטין. תודה.
פורסם 2011 באפריל 314 שנים למה לזרוק לפח? תחבר למחשב ושתף ברשת.בנוגע לשיתוף קבצים ברשת תשתמש במדריך לשיתוף משאבים ברשת ביתית.העלאת הערוץ לא משפיעה על עוצמת השידור. במידה ויש לך הפרעות בשידור (התנתקויות, העברת קבצים נמוכה באלחוט וכו'), אתה משנה אותו.לגבי העלאת המהירות, אין לי מושג איך זה ישפיע. אצלי מוגדר על Auto. (נתב אחר.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.