עבור לתוכן

עזרה במיקום ה SOLO6C וקניית סטנדים

Featured Replies

פורסם

[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום לכולם לפני שבועיים קניתי את הSOLO6C והיום אני נוסע לאיקאה (עוד שעה בערך) לחפש מתקן שיתאים לרמקול אני רוצה לקנות סטנד לרמקול הימני שלי כי הם קרובים אחד לשני וקרובים אליי. השולחן בגובה 75 CM ואוזן שלי בגובה של הרמקול אם הוא מוצב על השולחן. הנה תצלום של החדר שלי : המסך בגודל 19". השאלה שלי היא : איזה סוג של סטנד מומלץ לי לקנות ואיך למקם את הרמקולים? אני מתכנן לקנות סטנד אחד לרמקול הימני ולשים אותו בצד. תודה רבה תשובות יעזרו לי לפני הנסיעה לאיקאה icon_smile.gif דרך אגב, המוזיקה שאני שומע היא מוזיקת טראנס אז הבאס חשוב לי מאוד icon_smile.gif http://www.up2me.co.il/images/99757974.jpg http://www.up2me.co.il/images/30269611.jpg[/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

אם אפשר תגובה אני אשמח :)

פורסם

בעייתי מאוד.

השולחן שלך פינתי, (משולש) קשה למקם את הרמקולים, בייחוד על סטנדים כך שתוכל לקבל באס חזק.

הפתרון היחידי במצב שלך, הוא בצידי השולחן על סטנדים, שיהיו מכוונים לאוזן שלך בצורת משולש.

או למקם אותם על השולחן כך שיהיה לך נוח לעבוד עליו.

פתרון יקר יותר, לקנות שולחן אחר...

פורסם
  • מחבר

בעייתי מאוד.

השולחן שלך פינתי, (משולש) קשה למקם את הרמקולים, בייחוד על סטנדים כך שתוכל לקבל באס חזק.

הפתרון היחידי במצב שלך, הוא בצידי השולחן על סטנדים, שיהיו מכוונים לאוזן שלך בצורת משולש.

או למקם אותם על השולחן כך שיהיה לך נוח לעבוד עליו.

פתרון יקר יותר, לקנות שולחן אחר...

לא הבנתי כל כך את המשפט,אני יכול לשים רק סטנד אחד בצד ימין כי מצד שמאל יש לי קיר שחוסם אותי,וגם יש כמו קיר מעץ שמחבר בין המדפים..

לכן התכנון שלי יהיה לשים סטנד מצד ימין שלי בלבד,והרמקול השמאלי ישאר באותו מצב.

אם יש לך המלצה לסטנד מקצועי באינטרנט עד 250 שח,או שעדיף לי ללכת לנגר ואני אתן לו את המידות שאני צריך?

הגובה צריך להיות 75 ס"מ.

פורסם

אין לך אפשרות לקנות שולחן מחשב אחר?

בכל אופן, לך לנגר עם מידות, שיבנה סטנד.

תבקש ממנו שהעץ יהיה מסיבי, כמו מייפל, אלון וכו...

מומלץ מאוד לשים ספייקים (רגליות מתכת) בבסיס המעמד.

יש לך דוגמאות פה:

http://www.oregondv.com/spikes.htm

הספייקים מונעים ויברציות מיותרות, וכן משפרים פלאים את הסאונד (לאוזן רגישה כמובן).

בנוגע למשפט שלא הבנת, הייתי בטוח שיש לך מקום משני צידי השולחן, תשכח מהמשפט.

פורסם
  • מחבר

אין לך אפשרות לקנות שולחן מחשב אחר?

בכל אופן, לך לנגר עם מידות, שיבנה סטנד.

תבקש ממנו שהעץ יהיה מסיבי, כמו מייפל, אלון וכו...

מומלץ מאוד לשים ספייקים (רגליות מתכת) בבסיס המעמד.

יש לך דוגמאות פה:

http://www.oregondv.com/spikes.htm

הספייקים מונעים ויברציות מיותרות, וכן משפרים פלאים את הסאונד (לאוזן רגישה כמובן).

בנוגע למשפט שלא הבנת, הייתי בטוח שיש לך מקום משני צידי השולחן, תשכח מהמשפט.

לא עדיף לקנות סטנד של אומגה אודיו בחולון (בכ200 שח לסטנד) שכוללים גם ספייקים, גם מבודדי גומי לתחתית הרמקול וגם ניתן למלאם בקלות בחול אפוי / עופרת להגדלת המשקל והיציבות?...

פורסם

אני מסכים וממליץ על הסטנדים של אומגה. השתמשתי בהם לא פעם, והם בהחלט תמורה מעולה למחיר וגם נראים מצוין.

פורסם

משום מה אני לא מכיר במה מדובר, לא ראיתי את הסטנדים.

אשמח לקבל קישור לגביהם.

פורסם

למה שלא פשוט תריץ חיפוש בגוגל? ;)

יש לאומגה אודיו אתר נחמד מאוד שמציג את כל הדברים שהם מוכרים.

פורסם

יהיה מיותר לגמרי לקנות סטנד רק לצד אחד, יהיה חוסר איזון בסאונד מכיוון שרמקול אחד רחוק יותר מהשני, תצטרך לשחק שם הרבה עם הזוויות כדי לקבל משהו שקרוב לאיזון סביר ועדיין זה לא יהיה מושלם.. ובוא נגיד שהצלחת להסתדר עם זה - רמקול אחד מונח על סטנד מקצועי שיגרום לו להישמע יותר טוב (או יותר נכון להגיד, לא יגרום לו להישמע פחות טוב) והשני על שולחן שמהדהד ורוטט עם הסאונד - בעייתי.

אם אתה לא רואה החלפת שולחן כאופציה תוותר על העניין ותשאיר אותם איך שהם, חבל על הכסף שיבוזבז על סטנד. אם לא נוח לך בגלל העכבר עדיף שתוציא את הכסף על מגירה מתחת לשולחן בה יהיו העכבר והמקלדת..

ודרך אגב, לא מפריע לך האיזון הנוכחי של הסאונד? הרמקול השמאלי רחוק ממך משמעותית מהימני מה שגורם לבדיוק ההיפך ממן משולש שווה צלעות\שוקיים שאמור להיווצר בינך לבין הרמקולים בשביל לקבל סאונד מיטבי.

פורסם
  • מחבר

יהיה מיותר לגמרי לקנות סטנד רק לצד אחד, יהיה חוסר איזון בסאונד מכיוון שרמקול אחד רחוק יותר מהשני, תצטרך לשחק שם הרבה עם הזוויות כדי לקבל משהו שקרוב לאיזון סביר ועדיין זה לא יהיה מושלם.. ובוא נגיד שהצלחת להסתדר עם זה - רמקול אחד מונח על סטנד מקצועי שיגרום לו להישמע יותר טוב (או יותר נכון להגיד, לא יגרום לו להישמע פחות טוב) והשני על שולחן שמהדהד ורוטט עם הסאונד - בעייתי.

אם אתה לא רואה החלפת שולחן כאופציה תוותר על העניין ותשאיר אותם איך שהם, חבל על הכסף שיבוזבז על סטנד. אם לא נוח לך בגלל העכבר עדיף שתוציא את הכסף על מגירה מתחת לשולחן בה יהיו העכבר והמקלדת..

ודרך אגב, לא מפריע לך האיזון הנוכחי של הסאונד? הרמקול השמאלי רחוק ממך משמעותית מהימני מה שגורם לבדיוק ההיפך ממן משולש שווה צלעות\שוקיים שאמור להיווצר בינך לבין הרמקולים בשביל לקבל סאונד מיטבי.

אז ככה:

התכנון שלי מכיוון שהחדר שלי בעייתי מאוד לרמקולים הוא ככה:

לקנות את הסטנד באומגה האודיו ולהשקיע בו עד 250 שח. +לקנות מגירה מתחת לשולחן בה יהיו העכבר והמקלדת,ולהזיז את המסך כמה יותר ימינה עד שתהיה משולש שווה צלעות או שוקיים (מה שיותר יתאפשר לי).

כרגע האיזון הנוכחי של הסאונד מפריע לי כי אני קרוב מאוד לרמקולים אז אני שומע על 10-15 בעוצמת הווליום למי שמכיר את הרמקולים (זה מתוך 60!!)..וגם אני שומע כאילו הרמקולים לא באים ממקור אחד,וזה בעייתי מאוד.לכן אני רוצה לקנות את הסטנד ואת המגירה לעכבר והמקלדת.

הרצתי את החיפוש של אנטולי בגוגל ומצאתי סטנדים בדיוק בגובה שאני צריך (75CM).

http://www.omega-audio.co.il/product/66766,3338,25261.aspx

דברתי איתם בטלפון והם אמרו לי שיש כזה בגובה 75 ס"מ והמעמד שלו מלמעלה הוא 21*21 במקום 16*16 בשבילי.

המחיר הוא 220 שח ,השאלה היא אם שווה לקנות את הסטנד הזה או שלאחר התגובה של Black Rain המצב שונה?

פורסם
  • מחבר

אם אפשר תגובה אני אשמח :)

פורסם

אתה סתם מסתבך עם עצמך יותר מדי.. אז כן החדר שלך בעייתי, אבל לקנות סטנד לא יעזור - יכול רק לגרוע לדעתי. הפתרון נמצא מתחת לאף שלך, תזיז את המסך לאמצע השולחן (יותר נכון שיהיה מול אמצע הצלע החיצונית- שהיא קובעת את המיקום והזווית שלך) את הרמקול השמאלי תקרב אליך קצת, את הימני תרחיק - שחק עם המיקום והזוויות שלהם עד שתצליח לקבל סאונד מאוזן. למזלך השולחן שלך ריק ואין לך שום מדף שחוסם את הרמקולים בגלל גובה ככה שיש לך פה די הרבה גמישות. מהנסיון שלי, בתחום הזה בד"כ כל המוסיף גורע - תמיד עדיף לנסות להסתדר במצב הנוכחי כי לשינויים שאתה יכול לעשות כדי לשפר את הסאונד פשוט אין גבול. אתה יכול להסתדר במצב הנתון - תעשה את זה.

פורסם

לא עדיף לקנות סטנד של אומגה אודיו בחולון (בכ200 שח לסטנד) שכוללים גם ספייקים, גם מבודדי גומי לתחתית הרמקול וגם ניתן למלאם בקלות בחול אפוי / עופרת להגדלת המשקל והיציבות?...

אתה בטוח שהמחיר 400 ?

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהמחיר 400 ?

המחיר 440 נראלי ל2 סטנדים,לאחד המחיר שהוא עשה לי זה 220 משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים