עבור לתוכן

צריך הצעתכם את בקשר לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט אם כדי להחליף את הכרטיס מסך הישן או להשאיר אותו במערכת החדשה

הכרטיס הישן שלי הוא RADEON HD4870 512MB

ואני מתכנן לקחת RADEON 6850\6870

האם זה שווה את ההחלפה? או שכדי לחכות עד שיצאו כרטיסי מסך טובים יותר?

אם זה חשוב אז המחשב שאני מתכנן לקנות זה :

INTEL I5

H67M

4X2 GB GSKILL

בערך פחות או יותר.

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

לחכות תוכל תמיד אין טעם לחכות ולחכות ולחכות.

השאלה היא מה התקציב שאתה מעמיד לרשותך, וכמה אתה טובעני מבחינת הגדרות במשחקים.

במידה ואתה בחור שיכול להתפשר על מינמום הגדרות +DX11 לא חושב שתצתרך להחליף כרטיס, לבסוף אתה זה שיושב מול המסך ומחליט אם הביצועים נראים לך הוא לו.

לפי דעתי רכוש את המחשב תבדוק את הביצועים שלו עם הכרטיס הנוכחי שלך בהתאם תוכל לקנות, אין צפי למחסור במלאי של כרטיסי מסך :P

פורסם
  • מחבר

תודה, כנראה זה מה שאני יעשה.

פורסם

חד משמעי כן,

מניסיון, כשקניתי את המחשב לפני משהו כמו 3 שנים קניתי אותו עם HD4870 512MB (של CONNECT3D)

ואני זוכר שהכרטיס היה צורך הרבה חשמל והרבה יותר חם מהרגיל, לבסוף החלטתי "לשדרג" לHD5770 (שהיה הרבה פחות חם וצרך הרבה פחות חשמל - יותר טכנולוגי ועבר את גירסאת ה512MB של הHD4870 במעט) ולפני חודש+- שידרגתי לHD6870 (של SAPPHIRE)) בגדול אני מאוד מרוצה מהכרטיס, יש הבדל עצום בינו לבין 4870 ברזול' שאני עובד (1920X1080) במיוחד אם אתה משווה אותו לגירסא של ה512MB - שבקושי סוחבת ברזול' הזו.

פורסם

אני מניח שהמטרה היא בין היתר משחקים אים כן השידרוג כמעת חובה,

אים המטרה שלך היא סרטי HD עבודה משרדית גלישה באינטרנט וכדומה תישתמש בכרטיס מסך המובנה במעבד הוא יספיק לך לצרכים האלו עים לוח H67 כמובן.

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו המחשב הנוכחי שלי

E8400

4GB זיכרון

RADEON 4870

וסחב כל משחק על מקסימום עד שהגיעה הקרייסיס 2 שעל הגדרות הכי גבוהות ה FPS נע בין 25-32

בחנות אמרו לי שלא כדי לי לקנות מחשב חדש כי אחרי פסח המחירים הולכים לרדת בצורה דרסטית.

מישהו גם שמע על זה?

פורסם

אין לך שום סיבה לקנות מחשב חדש, המעבד שלך מעבד פצצה ולא יגביל אותך בשום משחק היום (עדיין אין תמיכה מלאה(!) במספר ליבות - כך שברוב המשחקים הוא שווה ערך לI7 אם לא טוב יותר - הייתי ממליץ לך לראות מבחני ביצועים במשחקים בין 2 המעבדים).

מה שכן חובה לשדרג כ.מסך בשביל להשאר עדכני, ה6870 בחירה מצויינת.

עד עכשיו המחשב הנוכחי שלי

E8400

4GB זיכרון

RADEON 4870

וסחב כל משחק על מקסימום עד שהגיעה הקרייסיס 2 שעל הגדרות הכי גבוהות ה FPS נע בין 25-32

בחנות אמרו לי שלא כדי לי לקנות מחשב חדש כי אחרי פסח המחירים הולכים לרדת בצורה דרסטית.

מישהו גם שמע על זה?

פורסם

^^ מה אתה אומר ? היה לי E8400 וגם E8600 שניהם סבבה אבל להשוות אותם לI7 ? נו באמת :facepalm: , עם אתה לא יודע כלום אל תדבר שטויות.

וכן יש מספיק משחקים בשוק שתומכים במעבדי 4 ליבות, זה שאתה לא יודעה לא אומר שאין כאלו.

פורסם

^^ מחזק אי אפשר להשוות מעבד 4 ליבות אפילו עים תדר נמוך יחסית למעבד 2 ליבות עים תדר גבוה יחסית,

במקרה הטוב האפשרות הטובה ביותר זה לעלות למעבד את התדר OC קטן ולשדרג לכרטיס מסך טוב.

פורסם

4870 לא כ"כ חלש. אם בכל זאת אתה רואה ירידה בביצועים תעשה OC למעבד (מאוד קל עם המעבד הזה).

אם עדיין לא עוזר, תקנה כרטיס כמו 5870 \ 6950.

פורסם

באיזו רזולוציה אתה משחק בכלל?

בכל מקרה לא יצאו משחקים פורצי דרך שמצריכים החלפת מחשב כיום. סביר להניח שאם המשחק יוצא במקביל לקונסולה, אז מלכתחילה הוא מסורס טכנולוגית ויוכל לעבוד על מחשבים בני 3 על הגדרות סבירות. ממליץ לך לחכות טיפה עם החלפת המחשב שכן הוא בכלל לא רע...

פורסם
  • מחבר

אני משחק ברזלוציה 1920X1080

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים