פורסם 2011 באפריל 214 שנים יש ברשותי כרטיס מסך מובנה עם יציאה של DVI.כשאני צופה בקבצים של HIDM נראה לי שאני לא מקבל את חדות הצפיה שאני אמור לקבל בקבצים אלו.האם אני צריך ללחבר את המחשב שלי למסך עם כבל של HDMI (כלומר לקנות כרטיס מסך עם יציאה של HDMI) בכדי לקבל חדות צפיה או שמספיק לקנות מתאם DVI TO HDMI וכבל HDMI?[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 214 שנים באיזה רזולוציה אתה עובד? ואני מניח שאתה מתכוון לסרט FULL HD?בתאכלס אין שוום הבדל בין DVI לHDMI חוץ מזה שHDMI משדר גם קול וגם תמונה, איכות התמונה היא אותו דבר - הכל תלוי ברזול'ונכון להיום אין רזול' (בייתית לפחות) שהDVI לא מספיק מהיר בשביל לשדר בה תמונה חלקה.אפילו הVGA (הכחול הישן יותר) משדר FULL HD ללא בעיה.
פורסם 2011 באפריל 214 שנים מחבר אני משתמש ברזולוציה של1050 *1680 זוהי הרוזולוציה הכי גבוהה שמערכת ההפעלה נותנת לי.המסך שלי בגוד של 22 אינץ עד כמה שזכור לי. ואני מתכוון לקבצים של 720p.לפעמים אני נכנס לחניות מחשבים כמו למשל באג ואני רואה שאיכות הצפיה שם היא מאוד גבוהה ואני לא מבין למה לי בבית אין חדות כזאת.
פורסם 2011 באפריל 214 שנים אתה מדבר על קבצי MKV אני מניח.כמו שנאמר HDMI זה בדיוק DVI שמעביר גם סאונד לטובת חיבור טלויזיות.אם אתה חושב שאתה רואה הבדל, זה כנראה פסיכולוגי.מה שאתה רואה בחנות זה שידור בFHD כלומר 1080P ולא קובץ דחוס כמו MKV אלא בלו ריי אמיתי.בד"כ משתמשים גם בהרבה סצנות עם ירוק שזה הצבע עם הטווח הכי גדול.
פורסם 2011 באפריל 314 שנים כןהנה תמונה של הפאנל האחורי, ה- HDMI זה החיבור הקטן ליד ה- DVIhttp://www.gigabyte.com/fileupload/product/2/3478/3102.jpg
פורסם 2011 באפריל 314 שנים מחבר שמע אתה צודק, אני אפילו לא הייתי מודע לזה. מימה שכתבו לי כאן הבנתי שגם אם אני אחבר כבל של HDMI זה לא ישנה לי מבחינת חדות הצפיה.
פורסם 2011 באפריל 314 שנים אכן אין הבדל באות הוידיאו בין DVI ל- HDMI תבדוק בהגדרות של מערכת ההפעלה שאתה עובד עם הרזולוציה הטיבעית של המסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.