עבור לתוכן

אוזניות למחשב ב150 דולר

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות למוסיקה בלבד, שיתחברו למחשב עם כרטיס OB.

אני מתכנן לקנות אותם בניו יורק ככל הנראה בB&H כך שאני צריך דקם שימכר שם.

לאחר חיפוש ובדיקה פה בפורום ובמקומות אחרים הגעתי לשני דגמים, Audio-Technica M50

SRH750DJ

בין הביקורות שראיתי, נאמר שהם משמשים לאולפנים, ולכן פחות מתאימים לשמיעת מוזיקה "ביתית", מצד שני פה בפורום ברשימת אוזניות שניהם מופיעים לכן אני לא יודע להחליט האם הן טובות לשימוש שלי או לא :P

כמובן שאם יש דגמים אחרים עדיפים אז בכיף

נ.ב

יש מקום באזור ת"א שאפשר לנסת את הדגמים הללו?

פורסם

אני מאמין שה750DJ יהיו יותר סלחניות כלפי הOB שלך מאשר הM50 אבל אין זה אומר שהM50 לא יישמעו טוב יותר.

הייתי הולך על הM50 וחושב ברצינות לחסוך לdac/amp על בסיס USB.

פורסם

יצא לי שלשום לשמוע קצת m50 אצל חבר שרצה לחפש מקור חדש, אז בדקנו איך ה m50 מתנהגות עם udac שיש לי. לעומת איך הם מתנהגות עם ob ו fuze שיש לו והיו המקורות שלו. ולא היה שיפור מאוד גדול, בהחלט היה שיפור ששמים לב אליו. אבל נשמעו די טוב בגם סתם ככה מהob.

פורסם

שגיא, פוסט מעולה אבל אני רוצה לגעת בנקודה הכרחית.

לפעמים מחיר ההשקעה במוצר כמו udac לדוגמא שווה עולם ומלואו למישהו אחד (אני במחנה הזה) ואחר יראה את זה כשיפור זניח. אין פה מישהו צודק.

האם בדיעבד היית קונה את ה udac אם היה לך את הM50 (בנסיון להראות לפותח הדיון נקודת מבט שונה משלי)?

פורסם

אני לא בטוח לגמרי שהייתי קונה את הudac. אבל לא משיקולים של איכות. בכל זאת יש שיפור מורגש, ובהחלט עדיף לשמוע אותם מוגברות. אלא מהשיקול שאיתם לא קיבלתי הרגשה שהudac היה שווה את הכסף (בהתחשב בעובדה שאני סטודנט ואין לי יותר מידי כסף) . אבל יכול להיות, שהוא פשוט לא המקור שמתאים להם. ומקור אחר באותו טווח מחירים יכל להראות שיפור משמעותי יותר ולהיות כדאי.

לעומת זאת, קצת לאיזון. עם אוזניות כמו הtriple-fi שגם השוונו באותו היום, ההבדל היה של שמיים וארץ. ואז לא היה שום היסוס בקניה כזו. הבן אדם חטף שוק שהוא שמע אותם מוגברות בפעם הראשונה. והוא לא האמין איך הוא הצליח לשמוע מהob והfuze לפני זה.

אני מניח שהייתי קונה בסופו של דבר מקור, אבל כנראה לא udac. כי יש הבדל ואני יודע שהוא קיים. אבל לא הייתי מייד רץ לקנות אחד. בהחלט יכלתי להסתדר איתם מob טוב או נגן איכותי.

פורסם

אני חושב שלקנמות אוזניות מחשב במחיר הזה זה קצת השתוללות.

במיוחד כשאתה מחובר לכרטיס קול לא מקצועי.

בתקציב של 150 דולר אתה יכול לקנות כרטיס קול +אוזניות איכותיות היום.

בחנות קילומבו אפשר לשמוע אוזניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים