עבור לתוכן

כיצד אני בונה "מפרט" של מערכת קירור מים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי ברשימת חברות של הפורום שיש כמה חברות, וראיתי בפורומים אחרים שאנשים נגיד קונים בלוק מים של XSPC ומשאבה של חברה אחרת וכל מיני MIXים מגוונים..

ואני ראיתי גם מישהו שנתן למישהו אחר תמונה עם מפרט של קירור מים.. ואני לא יודע באיזה אתר או מקום אני יכל לבצע את זה..

אז באיזה אתר אני יכל לבנות "מפרט" חלקים של מערכת קירור מים מכל מיני חברות?

נ.ב.- אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה חברה טובה במה(XSPC טובה בבלוקים וכד'..), ומה הכי כדאי, זה יהיה מצויין !!

שבועעע טווווב לכולם !! :)

פורסם

כמה שאלות לפני כן:

1. מה התקציב?

2. מה המפרט? (ספיציפית מארז גם כן)

3. אילו חלקים אתה מעוניין לקרר?

4. מה החשיבות של השקט?

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות לפני כן:

1. מה התקציב?

2. מה המפרט? (ספיציפית מארז גם כן)

3. אילו חלקים אתה מעוניין לקרר?

4. מה החשיבות של השקט?

1. 1500

2. Intel Core i5 2500K s1155

Asus P8P67-M B3

GIGABYTE GTS450 OC 1GB

Thermaltake Litepower 450W או SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze (אבל אני לא בטוח לגבי הספק כוח, כי עדיין לא קניתי את המחשב ואני עדיין מחפש ספק טוב).

3. מעבד (בטוח) וכ.מסך (לא בטוח).

4. שלא יהיה רועש כמו טרקטור ושאני יוכל לישון בלילה D:

פורסם

בתקציב הזה ולאור העובדה שאתה מעוניין לקרר את המעבד בלבד הייתי ממליץ לך ללכת על הקיט הזה:

http://www.sidewindercomputers.com/ra750rswakit.html

ייתן תמורה מצויינת לכסף במיוחד לאור העובדה שמפרט בנוי אישית עולה הרבה יותר כסף, מה גם שאתה לוקח מעבד יחסית קריר לכן יכולת הOC ממש לא תיפגם עם הקיט הזה.

אני ממליץ לך לשכוח לעת עתה מקירור כרטיס המסך שלך לאור העניין שזה דורש הוצאה הרבה יותר גדולה מכיוון שלא רק תצטרך לקנות בלוק ייעודי אלא גם תיאלץ להשקיע במשאבה חזקה יותר, רדיאטור גדול יותר וכו'.

פורסם

אכן הקיט שיונתן הציא הוא המשתלם ביותר שיש היום..ולקרר את המעבד שלך תה לא צריך יותר מזה..

לגבי השאלה של איך ומה..בגדול יש מבחנים של חלקם וביקורות שונות..אתה בודק מה הכי טוב ויעיל ומחליט..

כל אחד והשיקולים שלו..אחד הולך על הMAX בלי להתחשב בכסף..השני יבחר במשהו יות רמאוזן מבחינת ביצועים וכסף וכו..

פורסם
  • מחבר

בתקציב הזה ולאור העובדה שאתה מעוניין לקרר את המעבד בלבד הייתי ממליץ לך ללכת על הקיט הזה:

http://www.sidewindercomputers.com/ra750rswakit.html

ייתן תמורה מצויינת לכסף במיוחד לאור העובדה שמפרט בנוי אישית עולה הרבה יותר כסף, מה גם שאתה לוקח מעבד יחסית קריר לכן יכולת הOC ממש לא תיפגם עם הקיט הזה.

אני ממליץ לך לשכוח לעת עתה מקירור כרטיס המסך שלך לאור העניין שזה דורש הוצאה הרבה יותר גדולה מכיוון שלא רק תצטרך לקנות בלוק ייעודי אלא גם תיאלץ להשקיע במשאבה חזקה יותר, רדיאטור גדול יותר וכו'.

תודה!,

נתנו לי את אותה הערכה גם בפורום אחר, יש לי שאלה נוספת:

אתה חושב ששידרוג לרדיאטור עם אפשרות ל3 מאווררים מכל צד, ייתן תמורה יותר גדולה ויהיה כדאי להוסיף את המחיר ?

פורסם

בעיקרון כן, ההבדל בכסף בין הקיטים הללו מאוד לא משמעותי ואתה תקבל תמורה גדולה יותר.

בנוסף לכך יהיה לך מרווח תמרון גדול יותר אם וכאשר תרצה להוסיף דברים ללופ.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון כן, ההבדל בכסף בין הקיטים הללו מאוד לא משמעותי ואתה תקבל תמורה גדולה יותר.

בנוסף לכך יהיה לך מרווח תמרון גדול יותר אם וכאשר תרצה להוסיף דברים ללופ.

תודה !, אחרי שאני יקנה את המחשב, אני יזמין את החבילה, ד"א כמה זה יוצא לא כולל מכס ? וכמה זה מכס על זה ? או שאין כי זה מתחת ל-200$

אה ושכחתי לרשום, המארז המתוכנן הוא CM Storm Scout (:

פורסם

אין מכס..יש מע"מ על חבילות "מחשבים"..קרא את הסטיקי בנושא ;D

תעדכן אותנו בתוצאות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין מכס..יש מע"מ על חבילות "מחשבים"..קרא את הסטיקי בנושא ;D

תעדכן אותנו בתוצאות :xyxthumbs:

רציתי לשאול, איך אני עושה הזמנה עם רדיאטור ל-6 מאווררים ? כי אין להם שמה בחבילות ..

פורסם

אם אתה הולך על הקיט של XSPC אז הוא מגיע אך ורק עם 3 מאוררים שמיוצרים בידי חברה בשם Xinruilian ככה שאני בספק אם תמצא אותם למכירה בנפרד.

כאשר רוצים לבצע מערך של Push&Pull עם המאווררים חשוב שכל המאוררים יהיו דומים מכיוון שהם עלולים להישחק ולמות עם הזמן.

אם תרצה להזמין מאוררים בנפרד יש לך שני אופציות עיקריות לדעתי:

1. Yate Loon - בעלי לחץ סטטי סביר, יחס שקט/כמות אוויר סביר, מחיר מצויין = תמורה גדולה לכסף.

2. Scythe GentleTyphoon - בעלי לחץ סטטי גבוה, יחס שקט/כמות אוויר הכי טוב שיש בשוק כיום, מחיר יקר = פחות תמורה אבל מלך הביצועים.

פורסם
  • מחבר

אם אתה הולך על הקיט של XSPC אז הוא מגיע אך ורק עם 3 מאוררים שמיוצרים בידי חברה בשם Xinruilian ככה שאני בספק אם תמצא אותם למכירה בנפרד.

כאשר רוצים לבצע מערך של Push&Pull עם המאווררים חשוב שכל המאוררים יהיו דומים מכיוון שהם עלולים להישחק ולמות עם הזמן.

אם תרצה להזמין מאוררים בנפרד יש לך שני אופציות עיקריות לדעתי:

1. Yate Loon - בעלי לחץ סטטי סביר, יחס שקט/כמות אוויר סביר, מחיר מצויין = תמורה גדולה לכסף.

2. Scythe GentleTyphoon - בעלי לחץ סטטי גבוה, יחס שקט/כמות אוויר הכי טוב שיש בשוק כיום, מחיר יקר = פחות תמורה אבל מלך הביצועים.

לא הבנת אותי נכון, אני לא רוצה לקנות מאווררים, יש ל- XSPC רדיאטור כזה: http://www.xs-pc.com/products/radiators/rs-series/rs360-triple-fan-radiator/

אבל בקיט שנתנו לי כאן יש את הדגם RS240 שזה שני מאווררים של 120 כל צד..

אני רוצה במקום ה-RS240 להשים RS360 באותו הקיט. איך אני עוושה זאת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים