עבור לתוכן

יש תוכנה למערב אחר ריצות? אנדרואיד

Featured Replies

פורסם

אם יש כזה דבר, זה ממש יעזור לי, שאני מפעיל, מתחיל לרוץ וזה סופר לי מהירות ממוצעת/כמה ק"מ עברתי/ וכדומה

יש לי SGS אם זה משנה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, ועוד שאלה על הדרך

הGPS עולה כסף? והוא עובד אם אין לי חבילת גלישה?

פורסם

ה-GPS בפני עצמו (מקלט GPS) לא עולה כסף, תוכל לקרוא עוד על הטכנולוגיהה בסטיקי. אין שום קשר בינו לבין חבילת גלישה.

יש תוכנות GPS שעולות כסף- חד פעמי, חודשי.... ויש כאלו הצורכות גם נתונים בזמן הניווט- תקשורת נתונים סלולרית --> בשביל זה כן צריך חבילת גלישה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אבל ספציפית בשביל התוכנות מעקב האלו אין צורך בתשלום נוסף כלשהו נכון?

פורסם

לא

פורסם

CardioTrainer.

פורסם
  • מחבר

קרדיו טריינר נראה מגניב

אהבתי גם את ההישגים של הקלוריות היום אני יבדוק אותו

מה נותנות גרסאות הפרו של כל הטריינרים האלו?

פורסם

באתר של התוכנה רוב הזמן תהיה לך ההשוואה בין הגרסה בתשלום לחינמית

פורסם
  • מחבר

רצתי היום כשעה עם מספר תוכנות, כאשר ב15 הדקות האחרונות החלפתי לקרדיו טרינר והוא פשוט הכי טוב, הכי ברור, הכי מהיר ובניגוד לתוכנות האחרות גם יותר מדויק, אני שם את הפלאפון בכיס ולכן לא כל התוכנות עובדות טוב עם הGPS, אבל הקרדיו עבד מצוין, רצתי איתו 3 ק"מ ואת הנתונים שמעתי בזמן אמת באוזניות וזה גם השתלב יפה עם המוזיקה, דבר אחד שקצת הפחיד אותי, זה שפעמיים או 3 הוא אמר לי שאני רץ במהירות של כ45-50 קמ"ש

פורסם

היות וכל התוכנות משתמשות באותו api של אנדרויד לgps אני באמת בספק שיש איכות בקליטה בין התוכנות.

אני אישית משתמש בendomondo להקלטת מסלולי נסיעה באופניים, וגם אצלי הוא בכיס ורושם הכל מצויין.

בעברת ניסית להשתמש ב wrist band וגיליתי שהגאלאקסי פשוט מאבד קליטה אם אתה מצמיד אותו עם כיוון הסוללה ליד... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים